Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Daha genç kadinla aldatanini duydum da annesi yasindakiyle fantezi yapani ilk defa goruyorum. Sakın uzulmeyin bile. Gencecik kadinsiniz kurarsiniz hayatinizi. Su an mahvolan o kocaniz olan herif.

5 yil boyunca çocuk yapmayi siz mi istemedinjz?
Esiniz monotonluktan sıkılmiş olabilir mi?

Canim uzulmeye bile degmez boyle insanlar ama zor allah yardimcin olsn. Gece nobetleri olan sen misin hemsire misin? Esin olacak okuz ne is yapio da o kadar firsat bulmus o kadinla gorusmeye. O vakitleri senle geçirseymis ya! Sen icindeki sesi dinle o insanin akli kaydi mi hep kayar. Bunu bile bile onunla devam edebilir misin? Bu konu basima gelse affedemem ben, bunu biz yapsak eslerimiz bizi affetmezdi emin ol.

50 yasinda olunca noluyo ki belki adam milf seviyo yani niye yasa takiliyosunuz? Sorun kadinin yasi degil evli olmasi. Bu cok ciddi bi aldatma cunku kocan o kadina asik olmus. Yani gune onunla basliyor gunu onunla bitiyor. Basit bi fiziksel aldatma degil. Yedi aydir kadinla ask yasiyor. Cocugun da yokmus. Bu rezaleti kaldirmana tek sebep yok. Kocana aldatma delilleriyle bosanma tazminat kadina da tazminat davasi ac. Kadin hem senin yuvani dagitiyo hem kendi kocasini aldatiyo yaptigi kar kalmasin yanina. Ayrica eger su an kocani affedersen bi daha bu delilleri kullanamazsin. Baskasina asik yedi aydir gozunun icine baka baka seni aldatan yalancidan fayda gelmez. Yasin gencken yoluna bak

Yuh ya ,sübyancısı ayrı dert ,anne seveni ayrı ..ya ciden x50yaşında kadında nbulmuş diyormu size ??yani kadın çokmu güzel ne bileyim gordunmu fotosunu nasıl ya Böyle bir adamla evli kalmak yada kalmamak sana kalmış ..ama nasıl birbirinizin yüüzüne bakacaksınız ,sen tiksineceksin ondan

Cnm derdi dertsizlik ...aksiyon arıyor işte kendince ,çok üzüldüm allah kolaylık versin

Bak her aldatilana degil ama nedense bu olayda cok uzuldum sana,anladigim kadari i cidden duzgun bir insansi , cok gecmis olsun, hanimlarda yasa takmis, her gun alkisladiginiz seda sayan acep kac yasinda ve sevvilisi kac yasinda, canim sen sakin olayi icsellestirme, neden arama, nedeni yok tatlim, insanogulu bole, i naiyorum bundan sonra cok mutlu olursun

zina cezası gerı gelmelı
o kadına yuvamı huzurumu bozdu dıye dava acsanız kazanırsınız
tazmınatda alırsınız ooh
kocanızı bosayıp onu odullendırmeyın adamın ahı gıtmıs vahı kalmıs yazık annesı yasındakıyle
acır gozlerle baksan yeter ona

kadının 50 yaşında olmasına şaşıranlar var ama bunlar içinde de ne marifetliler var!. ben de şöyle birşey duymuştum:40 yaşında kadın ,20 li yaşlarda hiç evlenmemiş genç çocukla beraberdi. yani böyle şeyler oluyor.
allahtan çocuğun yokmuş. yaptığı çok iğrenç bir şey . katlanılmaz...

Bu nasıl aşağılık bir adam ve aşağılık bir kadın! Parasını yiyordur kesin ve sanaldan öteye gitmemiş diye bir şey olamaz bence! Ihanet eden adamın doğruyu konuşmasına ve yeminine tabiki inanmayın! Boşanma davasını açın, kurtulun şu sapıktan. Ahlaksızlar!

Tabii eşinden bosanmalısın buda bir aldatma sonuçta ama o kadını da bulup ailesine anlatman delillemen gerekiyor bu durumu. Sonuçta bu ikisinin ayıbı madem senin Yuvam bozuldu sen sucsuzken onunda yuvası bozulsun da görsün bakalım. Bu arada inşallah eşinin dediği gibi ailesi belalıdır sana bisey yapcak halleri yok nasılsa bırak korksun biraz esin bi tutuşsun da aklı başına gelsin.

Ne demek BUNLAR ICINDE MARIFETLILERI VAR? 50 yastaki kadin da en az senin kadar kadin. Vucudunun deformesi baska bi sey. Bu forumda her yastan kadin var yazarken dikkat edin yasa hakaret edip insanlari rencide etmeyin

Konu sahibi acınızı anlıyorum ama burada önemli olan sizi aldattığı kişinin 50 yaşında olması değil. Koskoca adamlar kızı yaşındaki kadınlarla birlikte oluyor genelde normal karşılanıyor. Benim açımdan her ikisi de normal değil ama sizin odaklanmanız gereken eşinizin sizi aldatmış olması bence.
Tarifsiz bir acı, zor bir durum olsa gerek tabi yaşadıklarınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…