Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

sanal s..eks yapiyorlarmis kadin o sirada ciplak resimlerini yollamis

öyle yapicam. sinirle kocasina cocuklarina yollicam dedim ama yapmam tabi ki. o seviyeye düsmem. hatali benim kocam, o degil.

iğrenc insanlar kusura bakmayın ama eşiniz neden böyle birşey yaptı bilemiyorum çok iğrenc
aranızda sorunlar varmıydı
gerçekten tek yapılacak bunların kaydını almak ve onu def etmek

Tsk ederim. Bende anlamadim, aldattigina mi üzüleyim benden 21 yas büyük biriyle aldattigina mi

iğrenc insanlar kusura bakmayın ama eşiniz neden böyle birşey yaptı bilemiyorum çok iğrenc
aranızda sorunlar varmıydı
gerçekten tek yapılacak bunların kaydını almak ve onu def etmek

bence yoktu, iyi anlasan bos zamanlarini kaliteli degerlendiren ve birbirini kirmayan iki insandik
o hic bi istegimi geri cevirmez, cok ilgiliydi bende ayni sekilde.
cinsel hayatttada bi sorun yok. dirdir eden basini sisiren bi insanda degilim, maddi sikintimizda yok.
derdi neydi anlamiyorum.

yok siz sakın onların seviyesine inmeyin. o da hatalı elbet ama sizin davanız eşinizle olsun.
geçmiş olsun, sabır dilerim.

tsk ederim.

şerefsiz ne diyebilirsin ki
hayatından def et onu
sen ona layık değilsin
hiç bir kadın aldatılmaya layık değildir

Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

Rahat batmis

Aldatma olması için ille penetrasyon mu olması gerekiyormuş? Kadınla görüşse ama sevişmeseydi de "Ama yatağa girmedik" diyecekti. Tabii ki aldatmış. FRP mi sanıyor hayatı?

Bu şekilde sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Aynısını siz yapsanız, böyle yaklaşacak mıydı? Ona sorun, siz internette bir adamla sanal seks yapsaydınız, ona fotoğraf gönderseydiniz, bunu normal mi karşılayacakmış? O kadının iki çocugu var bir de, yok artık ya..

Allahim diyecek birsey bulamiyorum. Ne kadar igrenclesiyor insanlar. Utanma da yok birde aldatmadim diyor. Allah size yardimci olsun ve sabir versin..

İnsanlar yuva kurmak için uğraşırken rahat mı batıyor bu bazı erkeklere de yuvalarını başka kadınlar için dağıtıyorlar. o kadın da nasıl bir düşüncedeyse artık evli olduğunuzu bilmiyormuymuş eşinizin, hadi bilmiyor diyelim kendi kocasından çocuklarından da mı utanmamış neredeyse oğlu yaşındaki bir erkeğe çıplak resimlerini atarken?
Kınamak istemiyorum yazmak istemiyorum böyle ama Allahım ama bu nedir gerçekten. senin karın senin için yemek yaparken elin kadınlarıyla sanaldan bilmem ne yapmak nedir. Bu zihniyetteki tüm erkekler için söylüyorum. kendi çevremde de varsa onlar için söylüyorum. monotonluktan mı kendi akıllarınca böyle yollara başvurup hayattan zevk almaya çalışıyorlar desem midem iyice kalkıyor bu sefer hangi akla mantığa uyuyor şu bana biri açıklasın lütfen.

Anladığım kadarıyla işiniz var hiçbir yönden bu insana bağlı değilsiniz. kendinizi toparlayın ve en azından bugünlerin geçeceğini düşünün. Allah yardımcınız olsun

hayir burdaki hanimlarin cogu esinizin sizi "50" yasindaki kadinla nasil aldattigini midesiz oldugunu söyleyip durmuslar... simdi ne yani burdaki midesizlik tek kadinin yasi mi ya?? herkes sanki oraya takilmis. aldatmak her halukarda cirkindir karsidakinin yasinin cok da önemi yok bu noktada.. Allah sabir versin konu sahibi.

Pes 50 yasindami, anasi yasinda be ner
Deyse, onda buldugu yaptigi seyleri sende yapsa olmuyomuymus sasirmis o canm hic ugrsma degmez sanali yok bu isin baya aldatma

midem kaldırmadı 50 yaşındaki anne yaşındaki bir bayanla yahuu şu erkekler ne kadar iğrençler yaa uçkurlarına düşkünlüklerini anlamıyorumm bi şeylerii varr başkada birşeyleri yokk.. acayip sinir oldumm... asla ona inanmayınn.. tekrardan dönmeyinn... hak ettiğini bulsunn..güzelim yuvasını bozupta sanal alemlere gidiyorr ve aldatmadan görmüyorr..

Yahu her naneyi yiyen kendini rahatlatir isin bir ucundan tutup sonra naneyi yer ama bu gercegi degistirmez,

Dirdir ettin
Bakimsizdin
Soguktun
Monotondun
Bunalima soktun
Benden uzak durdun
Ama gebeydin
Ama lohusayfin
Ama cocuk kucuktu onunla cok ilgilenip kendini dagittin
Sadece konustum
Hic bulusmadim
Bulustum ama baska bisey olmafi
Vee en son seytan seyyapti seytan duZsun sizi insallah diyip kenara cekilicen en guzeli arkadasim, tamamrn vicdan rahatlatmak adina bu bahaneler denir, ve dikkat edin hep sen dili vardir hep sen yapmissindir da olmustir onun sucu yoktur suc ceza indirimi icin size iyi hal gosterimleri bunlar kalbini tas et gerekirsr bu ogrenclige goz yumma bide bisey sorucam, telnden silmis ya hani, o sanala kaydoldu demissin nereye bellege kayfoldu hem onlari direk mailine gondersetdin ya kendinin

Kendinden 19 yaş büyükmüş. Adam büyük olunca aldatsa da aldatmasa da görmüyorum böyle midem bulandı iğrenç vs mesajları. Niye oraya taktınız ille. Çok çifte standart uyguluyosunuz ama hep kendi cinsinden olana

Peki sen elin adamina yari ciplak fotolar yollasaydin, seks muhabeti yapip, askim canim deseydin, esinin tepkisini idrak edebiliyormusun? Adam sana o..... yaftasini yapistirip, aninda bosardi!

O adamin gözünün yasina bakma. Seni aldatti, ve 7 AY boyunca!! Derhal bosan ve bu adamdan kurtul!!

Son düzenleyen: Moderatör:
bişi diyip kaçıcam.
anladım, kadınla adam arasında çok bi yaş farkı var da 50 yaşındaki "herhangi bir kadın" için bu kadar ağır "midem bulandı" ifadeleri fazla sert değil mi?
konu çok nazik, genç bir kadın kendinden çok büyük bir kadınla aldatılmış??
ama yine de 50 yaşındaki kadınlar da sevişir, 50 yaşındaki bir kadının tek işlevi anneanne ya da anne , teyze , hala olmak değil.
örnekteki? kadına gelince elbette evli bir erkekle münasebet kurması doğru değil ve eleştirilmesi gereken kısım da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…