- 29 Eylül 2014
- 8.817
- 16.355
-
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
Konu sahibi yurt dışında. Kendi ülkesi kanunlarını bilen bir avukata danışmalı.Tabi ki dediginiz dogru zaten iyi bir avukat bulursa konu sahibi o da ictihat arastirmasi yapan biriyse davaları guzel sonuclanır
Konu sahibi yurt dışında. Kendi ülkesi kanunlarını bilen bir avukata danışmalı.
Yasadigim ülkede zina suc degil sadece bi bosanma sebebi ne yazik ki.
Esim ailesine haber vermemis gibi geliyor, hala barisma umudu oldugu icin erteliyor sanirim.
1 haftadir annemle kalinca fark ettim 5 senedir kendimi ne kadar ihmal ettigimi.
Nasil özlemisim sadece kendimi düsünmeyi, sadece ben seviyorum diye yaptigim yemekleri, yine sadece ben seviyorum diye gezmeye gittigim yerleri, sadece kendim icin alis veris yapmayi. Feda etmisim ben kendimi,salaklik yapmisim.
Bu evde ki hayatim bin yil gerideymis gibi sanki anca özüme geri dönüyorum.
Eski eşimin benim kimler aldattigini net öğrenememiştiim havadakalmisti bana eski ilişkisinintel numarrasini verip evi terk eetmişti. Tabi zamanla nazi şeyler yerine oturunca kadina bir suru mesaji dayadim facebook üzerinden.
Kadim bekar idi ayni işyerinde calisiyorduk hepimiz ama. O ladini ben tanimiyordum çünkü habire tüpbebek ddenedigimizden ben raporlu ve ssonuçta sonunda hamileydim .yuzyuze görmemiştimama bbütün sirket biliyordu evli olduğumuzu bilmem kac zamandır çocuk sahibi olmak için k.çimi yirtigimizi . Neyse daha sonra buarada firmanin ileri gelenleri sürekli o nisanli yok öyle bisi varsa Bask biri diye epey oyaladilar beni. Daha öncesinde pparanoyaklik ile suclanirken o kadinnin ve bir kacinin numarasini alip kendime kaydetmiştir. Bir gün emin oldum bir ark face şifresini verdi al dedi çokuüzülüp agliyormussun bak dedi ve yoluna git dedi. BVaktim eski eeşim zelihayi etiketleyerek şarki paylasmis toygar işiklnin bir hayli meşhursarkisi hatta o sşarki benim ooğlumuhayal eettiğim bir sarkiydi
yanlış anlama beni ama son zamanlarda maddi durumunuzda bir düzelme sebepsiz gelir falan var mıydı.. Aklıma ilk eşinizin jigola olabileceği geldi... Sonuçta ne olursa olsun yapılan çok kötü birşey. Arkana bile bakmadan kaç gitsin. Boşanmak en mantıklı yol yakından bırak affedeyim deme sakın.. ( yok yakınken diyorum çünkü çoçuk olmaması büyük artı )
allah yardımcın olsun.
Iyi misin ? Ebleh esin hala dön naralari atıyor mu ?
Offf telefon hep çevirmişkelimeleri
Evet 3 sene bitecek önümüzdeki aySuan Evli misin Peki ?
Evet 3 sene bitecek önümüzdeki ay
Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?