Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Yasadigim ülkede zina suc degil sadece bi bosanma sebebi ne yazik ki.
Esim ailesine haber vermemis gibi geliyor, hala barisma umudu oldugu icin erteliyor sanirim.

1 haftadir annemle kalinca fark ettim 5 senedir kendimi ne kadar ihmal ettigimi.
Nasil özlemisim sadece kendimi düsünmeyi, sadece ben seviyorum diye yaptigim yemekleri, yine sadece ben seviyorum diye gezmeye gittigim yerleri, sadece kendim icin alis veris yapmayi. Feda etmisim ben kendimi,salaklik yapmisim.
Bu evde ki hayatim bin yil gerideymis gibi sanki anca özüme geri dönüyorum.

Türkoyede de suç değil sadece boşanma nedeni Allah yardımcın olsun

Eski eşimin benim kimler aldattigini net öğrenememiştiim havadakalmisti bana eski ilişkisinintel numarrasini verip evi terk eetmişti. Tabi zamanla nazi şeyler yerine oturunca kadina bir suru mesaji dayadim facebook üzerinden.
Kadim bekar idi ayni işyerinde calisiyorduk hepimiz ama. O ladini ben tanimiyordum çünkü habire tüpbebek ddenedigimizden ben raporlu ve ssonuçta sonunda hamileydim .yuzyuze görmemiştimama bbütün sirket biliyordu evli olduğumuzu bilmem kac zamandır çocuk sahibi olmak için k.çimi yirtigimizi . Neyse daha sonra buarada firmanin ileri gelenleri sürekli o nisanli yok öyle bisi varsa Bask biri diye epey oyaladilar beni. Daha öncesinde pparanoyaklik ile suclanirken o kadinnin ve bir kacinin numarasini alip kendime kaydetmiştir. Bir gün emin oldum bir ark face şifresini verdi al dedi çokuüzülüp agliyormussun bak dedi ve yoluna git dedi. BVaktim eski eeşim zelihayi etiketleyerek şarki paylasmis toygar işiklnin bir hayli meşhursarkisi hatta o sşarki benim ooğlumuhayal eettiğim bir sarkiydi

Aldim ekran görüntülerini arradim sonunda zelihayi

Merhaba ben x esiyim sen kimsin dedim
Pardon dedi
Cildirdim tekrarladim
Anlamiyorum siz kimsiniz filan dedi
Bu şirket httai dedi lanet olasi şirket hattini kaydetmisim tabi inanmadim kadinbvallahiben evliyim 15 gün. Önce ise basladim dedi kapadim
Hemen şirket müdürüaradi kkizim naptin zeliha isten cikarildi dedi. Anladim ki oyalandim kötülüğün içinddeğilama
Sanirim islerin daha karismasini istemediler
Facebooktan surekli taciz ettim kadini
Daha sonra eski esimin ekstresi geldi eve ikimizde evi terk etmistik. Bakttim bi havale var otel odemesinden sonra. Hemen aldim resmi ilgili kisinin adini buldum kocasina gonderdim resmi
Buda geçmişteolan bi iliskisiymis
Zelihaya hic ulammasim bunun disnda ama hala facebooku bar safak sezer kilikli bi adamla evlenmis beenden sonra 1.5 sene kocamla iliskisi surdu. Daha ssonra eski esimi dava etmis senin yuzunden hakarere ugrradim diye eski esim beni 1.5 sene sonra aradi ozur dile basim belaya girdi diye. Ay taniyamadim sesini idrak edemedim. Cok cok bagirdim ddedim sen dile sevgilinden ben ne dileyecegim sen ne yuzle ben arar or.ile beni muhatta edecegini sanirsin siz bana ozur borvlusunuz diye bin posman ettim onu. Velhasil kelam dellilleri kullanmadan bodandim pisman degilim benim durumum zatem oldukca iyi . nafakada lmiyorum cocuguda hic aramadi.
Simdi gelelim zeliha k.latgiina çocuğuoolduğunu anladigim an kKocasinan krizinin ggeçmişte nnasil biriolduggunu göstereceğim. Benim yavrum 50 günlüktüne bana acidilar ne yavruma elaleimin cçocuğuna asla vicdan yapmayaacagim belki ayrilmayacaklar ama maskeler düşecek. Eskiesimede yapmadigimi birakmaddim okonuda basa bireşehirden maliye şikayetettim naylon fatura dalgsindan ohhh.
Burnumm bile kanamadi hirsimi hala alamadim aktif kinim yok beni aldatanada kiziyorum bununla birlik olan benim hayatimdaki en mutlu zamanimda sutumun kesilmesine sebeb oldular günlercebir lokma inmedi bogazimdan yavrumu kucaklayamadim hastanelerde yattim yediğinimi kuşaktan Ki hala cekiyorum bjim karagoozlu yyavrunun soyadi farklii

maddi bir talepte bulunmasanuz da davayı delilli kanıtlı zina sebebiyle açıp rezil etseydiniz keşke o kadını da eski kocanızı da...şimdi o kadının kocasına söyleseniz de ne olacak ki belli ki saf bir adam huzursuz olsa da çok üstünde durmazlar

Bu tarz davalarcok uzun sürüyor
Ve iyi değildim kafam gdikti bir an önce olan olmali ve bitmeliydimcunku yipratici bir süreç
Öte yandan mahkemede kullanirsam oğlumu kacirmakla tehdit etti omur boyu seni aglatirim dedi. Çocuğu da hic aramadi boşanmadan sonra alip satcakmiydi oldurecekmiydi bilmiyorum ama pişman değilim

yanlış anlama beni ama son zamanlarda maddi durumunuzda bir düzelme sebepsiz gelir falan var mıydı.. Aklıma ilk eşinizin jigola olabileceği geldi... Sonuçta ne olursa olsun yapılan çok kötü birşey. Arkana bile bakmadan kaç gitsin. Boşanmak en mantıklı yol yakından bırak affedeyim deme sakın.. ( yok yakınken diyorum çünkü çoçuk olmaması büyük artı )
allah yardımcın olsun.

Maddi konuda ne fazlamiz ne eksigimiz oldu her zaman ki gibiydi.

Iyi misin ? Ebleh esin hala dön naralari atıyor mu ?

Iyiyim arkadasim cok saol. Evet pes etmedi hala bakalim nereYe kdr. Yeni birsey söYlemiyor ama hep ayni. Yakinda pes edip ailesinin yanina döner zaten. Cok sabirli bi insan degil su ana kdr pes etmedigine sasiriyorum.

Bi süreligine yokum. Gelismeler oldugunda bildiririm.
Benim icin cok kötü 1 haftaydi. Güclü durmaya calissamda icimin cok acidigi gercegini degistiremem.
Basligi actigimda cok caresizdim. Bana burdan fikir verip yardimci olanlarada, derdime ortak olanlarada binlerce kez tesekkür ederim. Sessiz sedasiz hesabimi kapatip ortadan kaybolmak istemedim.
Benimle birlkte üzülüp, zamanindan ayirip yorum yazan herkese haksizlik olurdu.
Bana cok yardimci oldunuz,yalniz hissettirmediniz. Hepinizden ALLAH razi olsun
Kocaman kocamn öpüyorum, kendinize iyi bakin

Siz şimdi sanaldan bir adamla onun yaptığının aynısını yapsanız, eli elinize değmediği için aldatma saymayacak mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…