Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Bu sabah annemle uzun uzun konustuk ve o ailesine iletisime gecmem konusuna cok karsi. Hirli midir hirsiz midir basimiza bela olurlar ne ugrasacaksin elin insanlariyla dedi. Allah onu bildigi gibi yapar zaten sen böyle seylere kafani yorma önüne bak dedi. Öfkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum. Avukatla görüstükten sonra tazminat olayi mümkünse ailesi zaten ögrenecek. Ama su noktada davaya zarar verecek hicbirsey yapmak istemiyorum. Benim hesabim kocamla o kadinin hayati ve kocasi su an düsünmem gereken en son sey olmali. Su an hirsima yenilip o resimleri yollarsam en büyük destekcim annemi kaybederim ve bunu göze alamam.

haklısın bi yerde ama eşinle seni bu noktaya getiren kadında madem ulaşabileceğin sınırda oda su haktan payını almalı zamanı gelince

Kadının eşine söylediğinizde nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz. çekip kadını vurursa ne olacak mesela? Evet acınız çok büyük ve tamamen haklı konumdasınız fakat diğer aile içindeki durumu kestiremeyebilirsiniz.

seni ve yasadıklarını en iyi degerlendirebilecek insan annen. ve bazı anlarda bizim göremedigimiz bi çok seyi görebiliyolar.
sonucta yılların tecrubesi, cesit cesit insan görmüştür eminim ki..

Anneni kaybetme zaten, bence cok mantıklı konusmus.

Sen de yeterince -şu anda olunamayacak kadar hatta- mantıklı, akıllı bi kadınsın.

Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş. Eminim ki olabildigince en az zararla bu süreci tamamlayacaksın.

Bu sınavın mükafatını da bu dunya da ya da ahirette alacagını sakın unutma e mi..

Allah yar ve yardımcın olsun..

bilmiyorum inancını hangi düzeyde yasıyorsun ama namaz kılmanı tavsiye ederim, namaz kılıp bolca dua et.

seni senden iyi bilene dök içini.. inan ki çok rahatlatıyor..

İnanmıyorsan da meditasyon gibi düşün, bolca dua et..

Dua inanılmaz rahatlatıyor...

Cok haklisin bunlari düsündükce bende kötü oluyorum. O facebooktaki mükemmel anne pozlarini düsündükce bana geliyorlar.

Sen bunu yazdıktan sonra kadının tepkisi ne oldu peki?

Sadece sen nazli misin ? Diye yazmis. Yüzsüz iste. Kocamin kac tane karisi var acaba ben karisiyim yazdiktan sonra bana nazli misin diye soruyor.

Anne ? oda ayni seyleri söyledi. Bu güzel yorumunuz icin cok tsk ederim.

Aynen arkadasim. Mahkemede hesaplasacagim. O kadini kaale alip esim icin savasiyor durumuna düsmek istemiyorum. Onunla ne kdr cok ugrasirsam o kdr canimi yaktin demek olacak. Ugrasmicam allahindan bulsun utanmaz.

Insallah arkadasim. Kadin normal bi insan olsa sabahtan aksama kdr msjlasamsz zaten. Valla benim suraya cvp yazmays bile vaktim olmuyor kosusturmaktan. Nasil bi aile yapisi varsa artik.

Yo cnm hicde merhametsz degilsin. Merhamet hak edene gösterilir. Inan benim aklimdan dahada kötü seyler gecti.

Avukattan haftaya randevu aldim o zaman ögrenecegim herseyi. Hayirlisi bakalim.

haklısın bi yerde ama eşinle seni bu noktaya getiren kadında madem ulaşabileceğin sınırda oda su haktan payını almalı zamanı gelince

Onun hayatini mahfedecek resimler benim elimde. Eger azicik akli olan bi insansa bu saatten sonra rahat uyku uyuyamaz Zaten.

Allah razi olsun arkadasim. Inancli bi insanim, ilahi adalete inandigim icin icimde ki intikam hissine yenilmemeye calisiyorum. Yasadikalrimin Allahin beni daha büyük falaketlerden korumak icin olduguna inaniyorum ve herseye ragmen isyan etmek istemiyorum. Eger o gün yakalamasaydim esimi ertesi gün yeni bi ev icin imza atacaktik, Allah istemedi demek ve bana yol gösterdi. Herseyin hayirlisi, gecmisimde daha büyük acilar yasadim hepsinide atlattim cok sükür. Buda gecer ve yine mutlu olurum tek dilegim bu. Anne olamicam diye korkuyorum sadece. Bosan, Yeni birini sev evlen derken yasim gecer ve anne olsmazsam iste o zaman affetmem esimi.

Nerdeyse tüm yorumlarını okudum; sabrını asaletini , dik duruşunu tebrik ederim. Çoğu kişi o ağlamalara dayanamaz ve tiksindiği adama bir şans daha verirdi. Ama Son pişmanlık her zaman fayda vermiyo ne yazıkki.
Annen deliller konusunda haklı, karşına nasıl insanlar çıkar belli olmaz, var öyle psikopatlar anası yaptıkları için suçlu olmaz sen onu rezil ettiğin için suçlu olursun. Ennn güzel yolu mahkeme, dişli bir avukat bulmanın tavsiye ederim bazıları önemsemiyo çünkü.
Bu arada eşinin ailesi öğrenmedi mi?

Böyle karaktersiz, şerefsiz erkekler evlenmeden önce anlasilmiyor mu? Allah hepimizi korusun ya erkeklerden igrenmeye basladim. Allah size de es sabur ismiyle sabır versin arkadaşım. Iyi ki çocuk falan yok. Hayata eminim ki güzel bir başlangıç yapacaksın bekar, genç ve özgür bir kadın olarak

Mrh bu yasadiklarini ark yasadi.ve diger kadinin rahatligi ark batti hakli olarak,kocasina soyledi.ne mi oldu.ayni gun bosandi adam kadindan.sonra kadin allam etti kallem etti on gun sonra baristi tekrar evlendiler.ustelik nispet yapiyo ark.a faceden mutluluk pozlari. Bide adam surekli ark. Rahatsiz etti. Ne alaka deriz ama bunlari yasadik.ustelik adama birlikte soyledik adam inanmadi ya...otel faturasini yollayinca inandi .telden zor yaziyorum.son olarak cok guclusun.cok takdir ettim,allah kalbine gore versin sekerim.

bende arkadaşlara katılıyorum karşıda kilerin nasıl insanlar bilemezsin
çoğu böyle pislik kadınların ailesi bilip susuyor olabilir yaa o bütün yaptıklarından suçlu olmaz sen ortaya çıkardığın için suçlu olursun

Meraba stajyer avukat olarak size tavsiyem bosanma kararını zina sebebiyle aldırın

Zina sebebiyle bosanma kararı aldırmak zordur ispat acısından bu nedenle her avukat buna yanaşmaz aile birliginin temelden sarsılması veya siddetli gecimsizlikten dava acılır

Lakin siz zinayla karar alabilirseniz bu kararda eşinizin ve o kadının isimleri yer alır ve bu iki kisinin kara lekesi olarak adli kayıtlarda yer alır

Delilleriniz sağlam ise zina nedeniyle boşanma kararı aldırmanızı tavsiye ediyorum adli kayıtlara böyle geçilsin ömür boyu rezil olsunlar

bu sitenin bu yönünü seviyorum her konudan bir uzman fikir veriyor ne güzel...dediğiniz gibi zaten dava bu şekilde açılırsa ister istemez herkes öğrenecek her şeyi. sadece mesajlaşma çıplak resimlerle erotik içerikli sohbetten zina davası açılabiliyor mu peki?

Meraba biraz davaya bakan hakime gore de degisir bu durum bazıları eşten habersiz alınan gizli goruntuleri kayıtları hukuka aykırı delil kabul eder davaya konu etmez bazısı da eşler arası gizli özel hayat olmaz der kabul eder eğer hakim kabul eden hakimse çıplak resimler erotic yazışmalar yeterli olabilir zira biz sadece adamın gece yarısı kadının evine girdiğine ve evde olduğna balkonda vs göründügünr dair görüntü alarak zina sebebiyle karar aldırdık gece yarısı elin kadınının evine gitme zinaya işarettir diye düsünüldü tabi şahitler ve başka delillerle de destekleyerek

Başkasıyla flörtleşmeyi dahi zina kabul edebiliyorlar yeter ki güzelce ispatlansın zaten birinin yatakta goruntusunu almak kolay deģil ki böyle bir beklenti de olmuyor mahkemelerde

Canım böyle durumlarda Yargıtay içtihatlarına bakmanı ve düzenli takip etmeni sürekli okumanı öneririm. Sadece ilk derece mahkemesini kıstas alma davalarına. Direkt Yargıtay içtihatlarını araştır öncelikle. Hani araştırıyorum diyorum diyebilirsin de temyiz aşamasında bakılıyor daha çok. İlk işin içtihat araştırması olsun.

Tabi ki dediginiz dogru zaten iyi bir avukat bulursa konu sahibi o da ictihat arastirmasi yapan biriyse davaları guzel sonuclanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…