- 28 Haziran 2015
- 121
- 262
- 38
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
Seytan diyo ara evini, aaa sibel hanim sizmisiniz ben nazli nasilsiniz? Esiniz beyfendi evde mi onunla konuscaklarim var de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocasına bir şekilde ulaş yazık admacagızada aptal yerine koyulyr bir aşüfteyle evli oldugunu cocugu yasındaki admalarla fingirdediğini bilsin hem intikam almış olursunuz yanına kar kalmasın pisliğinSeytan diyo ara evini, aaa sibel hanim sizmisiniz ben nazli nasilsiniz? Esiniz beyfendi evde mi onunla konuscaklarim var de
belki herkese acık bilgiler 2013 tür arkadşlarıyla paylaşımlarını göremzsinzkiKocasinin ev numarasini, facebookunu buldum
adam 2013den beri girmemis facebooka
Gerçekten de yollayın bırakın tüm sülalesi bilsinde mahallesindeki sağır sultan bile duysun hem ne kadar hakkı yenmiş aldatılmış hemcinsimiz varsa onlarında intikamını siz çıkartmış olursunuz insan içine çıkacak yüzü kalmasın ibret olsun onun gibi rezillerede....Kadinin yasadigi Yer bize baya baya uzak. Yani cocuklariyla bulusup gösteremem. Simdi cocuklarina yollarsam bosanma davasinda alehime olur mu diye düsünüyorum. Icim sogumadi ne o kadina ne kocama. Bu davada en masum benken onlarin zararsiz atlatmasi kanima dokunuyor. Tüm o igrencliklerini facebook listelerinin tümüne yollamak istiyorum cümle aleme rezil olsunlar diye.
Eşin kadını uyarmış öğrendi diye. Kaçıyor aklınca facebook kapatınca her şey geçmiş olacak.
Sen bunu yazdıktan sonra kadının tepkisi ne oldu peki?Kadini ben uyardim oglundan selam yollayarak :) bide o sabah ben facebookta yazismalari olurken aaa uyandin mi diye msj atmisti bende aaa o uyanmadi ama esi uyandi yazmistim. Esimde konusmustur belki bilemem muhakkak bi iletisim olmustur aralarinda o günden sonra. 7x24 konustugu bi insanla hemen kopamaz
Güzel doğru söylüyorsunuz da ya o şerefln yoksunu kadının ailesininde bilmesi doğru değilmiş nasl eş sana ,vssevgili konu sahibi arkadaş,
Üzüntünüzü kendimi yerinize koyarak, yüreğim sıkışarak okudum. Yolunuzun bundan sonrası için adalet, metanet ve sabır niyaz ederim size.
Yorum yazan diğer arkadaşları da okudum. Olayın vehameti ve insancıl duyguların en tehlikelisi -hırs- ile bazı yönlendirmeler olmuş. Böylesi yaklaşımlara adım atmamış olduğunuzu umarım.
Yapacağınız hiçbir şey -kadının ailesine haber vermek, kadını rezil etmek, dövmek, sövmek vs- acınızı hafifletmeyecek; aksine sizi intikam denen duygunun acısıyla daha da vuracak. Hazreti Ali şöyle seslenir:
- Hazreti Adem, âna (zamana) takılsaydı, insan olamazdı.
Siz, insan olmayanların karşısında insan olun. Gafletlere düşmeyip, hırslara yenilmeyip, size yakışacağı gibi bitirin bugüne getirdiklerinizi. Allah daha güzel kapılar açacaktır ömrünüze.
Kocasinin ev numarasini, facebookunu buldum
adam 2013den beri girmemis facebooka
Güzel doğru söylüyorsunuz da ya o şerefln yoksunu kadının ailesininde bilmesi doğru değilmiş nasl eş sana ,vs
Kesinlikle haberdar edin yanına kalmasın ben olsam yedi sülalesine haber veririm tellal tutar mahallesine gönderirdim çok mu fettanım