Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Kadinin cocuklariyla bi bulusma ayarlayip gosterin. Ellerinde delil olmadan size dava acamaz kadin. Neyle ispayliycaklar onlara soyledigini? Ellerinde senin yolladigina dair kanit olmiycak. Bence cocujlari bilsin. Hem esine hem o kadina maddi manevi tazminat davasi ac ki gorsunler dunya kac bucak. Bi daha ayni seyi yapamazlar. Esinin ailesine de anlat hatta goster rezil rusva olsun bu da yedi ayin hesabidir. Bunu yapan adama hersey azdir

Sana nasıl bir travma yaşattılarsa O rezil kadında fazlası ile yaşamalı sen cok şükür onun konumunda değilsin ahlaksızlığının bedelini yaşamalı iğrenç kadın yok öyle hiç birşey olmamış iyi Anne eş rolleri...... söyleyin oğluna bak annen neler yapmış kocamla onların yüzünden boşanıyorum ben kocamın gerçek yüzünügeç de olsag gördüm sizde annenizin nasıl bırısiymis bakın görün ..

Son düzenleme:

katılıyorum arkadaşlara

Arkadaşım kadının kocasına haber vermeyeceksen bile içine o korkuyu düşür
Kocana söyle kocasına da soylicem diye
zehir olsun günleri

Kadinin yasadigi Yer bize baya baya uzak. Yani cocuklariyla bulusup gösteremem. Simdi cocuklarina yollarsam bosanma davasinda alehime olur mu diye düsünüyorum. Icim sogumadi ne o kadina ne kocama. Bu davada en masum benken onlarin zararsiz atlatmasi kanima dokunuyor. Tüm o igrencliklerini facebook listelerinin tümüne yollamak istiyorum cümle aleme rezil olsunlar diye.

onu yapamam güzelim ya, ben onun kadar midesiz olamam. nikahliyken gönlünü eglendirdi diye onlarin agzina laf vermem.

Söylediğim sey tamamen insanlık dışı zaten de. Bi kac gune yumusayacaksin gardin dusmeye baslayacak saglam durmayıp affetme gibi bi secenek gelirse aklina diye.. Bazi insanlara karsi yanlis yapmak daha dogru ne yazik ki...

Yap bence. Psikolojim bozuk ondan yaptim diye bi rapor alirsin eger dava acarlarsa. O raporla sana dokunamazlar

Proxy kurup, kalabalik bir mekanin wireless baglantisini kullanarak, baska bi mailden yollayin resimleri. Yollayanin siz oldugu ispatlanamasin.

Avrupa ulkesindemisin eğer öyle ise dava açamazsın sanırım kadına eşinin Facebook'un şifresini kırdıysan ceza alırsın resimler özel olduğu içinde. Kadın türkmü? Yaşadığınız ülkeyi merak ettim bir mahsuru yoksa

[QUatatees, post: 41625017, member: 594035"]Yap bence. Psikolojim bozuk ondan yaptim diye bi rapor alirsin eger dava acarlarsa. O raporla sana dokunamazlar[/QUOTE]
En mantıklı bunu yazan arkadaş yazmış aynen öyle psikolojim bozuldu sizin olsa bozulmazmiydi kariniz yada kocaniz yapsa sizin psikojiniz nasıl olurdu diye sorarsiniz .Olan olmuş zaten bundan sonrasında onlar korksun.!!!

Çocuklarına söyleme bence. Onların günahı ne? Bir evlat annesini o şekilde görse nasıl bir travma yaşar kim bilir... Yazık onlara. Annesinin yaptığı pisliğin yükünü onlar yaşamamalı. =(
Kocası bilsin, rezil de olsun tamam ama çocukların hiç suçu yok. Direkt onlara foto göstermek ya da mesaj okutmak vs.
çok acıtır. Ben de bir evlat olarak düşünüyorum. Mahvolurdum. Yaş kaç olursa olsun bu böyledir. O yüzden düşünerek hareket edilmesi lazım.

Sohbet içeriğini ve fotoları çocuklarına yollarsanız böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz evet bunu düşünmemiştim..Gerçi aynı şey eşini bulmanız ve söylemeniz durumunda da geçerli olabilir bilemiyorum. ama haberdar olsun yani yanına kalmasın.Yukarıda da yazmış biri psikolojim bozuldu diye işin içinden çıkada bilirsiniz. Ya da anonim bir hesap açıp internet kafe tarzı bir yerden kimliğinizi açık etmeden yapabilirsiniz.
Siz ona tazminat davası açabiliyor musunuz? Başka bir ülkedesiniz sanırım oranın hukuk kuralları mı geçerli olacak?
O adamın durumu daha kötü boşasa ne olacak boşamasa ne rezill bir durum...
Kadının ya da çocuklarının adını soy adını falan biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Ee artık oda orezil kadının sorunu o cocuklarına anası kendi acısaymış orasının burasının fotosunu elalemin kocasına yollamaymıs kendi düşen ağlamaz

Ee artık oda orezil kadının sorunu o cocuklarına anası kendi acısaymış orasının burasının fotosunu elalemin kocasına yollamaymıs kendi düşen ağlamaz

Kadın değil çocuklar ağlayacak benim dediğim tabloda. Ben kadını düşünmüyorum. O rezil olsun diye de yazdım zaten. Çocukların ruh hali önemli. Annesinin yüzünden onlar da üzülmemeli. Mesajı doğru düzgün okuyup anlamadan lüzumsuz yorum yapmayın.

Hayattan soğuyacak kendini asacak halleri yok ya abartmayın. Koskoca adamlar. Annelerine sahip çıksınlar işte. Zaten bir şekilde öğrenecekler. Ben olsam dakika düşünmez tüm sülalesini bulur haberdar ederdim. Hem eşine de yazık yani adam ahir ömründe oğlu yaşındaki adamla aldatılıyor.

Çok üzüldüm adınıza. İyi ki çocuk yokmuş; ya çocuk olsaydı o zaman ki derlerini sığdıramazdın buraya. Herşeyden önce buna şükretmelisiniz.
Kocanız nefsinize hakim olamamış. 50 yaşındaki bayanlar menopoz dönemlerinden dolayı çok aşırı istekli oluyorlar. Bu işlerin özürü, barışması korkunç! Özelliklede bel altı sohbetleri hiç girmiyorum bile.
Çocuk yapmadan ALLAH yüzünü şimdiden göstermiş ve maskesini düşürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…