olmus olabilir tabi ki. Keske yapmasaydim dediginide düsünüyorum. Ona söyledim seni keske daha az sevmis olsaydim o zaman bu yaptigini belki affedebilirdim ama cok sevdigim icin kafandan,kalbinden baska bi kadinin izi gectigi gercegini kaldiramam diye.
Sdc msjlasmayli. Telefonla bile konusulmamis dogruysa. Tel numarasi bile yok diyor.
Igrenc degil mi? Sohbetin hepsini okuyamadim kesin benimkide kiskandirmistir bu gece esimle olucam diye.
Tsk ederim arkadasim. Evet söylemeyi düsünüyorum, anlaticam yaptiklarini. Onlar ne zaman ararsa niye ayrildiniz diye o zaman anlaticam
Facebook üzerinden oynanan okey oyununda tanismislar. Sanal sekse esimin ikna ettigini düsünüyorum. cünkü kadin bi mesajindan "7 aydir senin icin yapmadigim o..rsp..luk girmedigim rol kalmadi.sen beni öyle biri olarak görüyorsun" gibi birseyler yazmis.
ah ulasabilsem kocasina
cok tsk ederim
ben böyle birsey yapsam kadin bana dava acamaz mi? öylesine soruyorum, hukuki durumu bilmiyorum ama bosanma davasi olmadan bunu yapmanin mantikli olup olmadigini düsünüyorum.
Sonucta onlar kadinin "cocuklari". Yaslari kücük anlaminda kullanilmadi o kelime.
Deliller elimde nasilsa, bosanma davasi gecince kendini güvende hissettigim an yaparim belki