- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
-
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
Gözümün önünde canlandı neredeyse...çocuğunuz olsaydı belki bir şans olabilirdi ama şu durumda bile bile lades olur diye düşünüyorum. Tabii siz bilirsiniz kendi durumunuzu ve eşinizi...
Bence o kadının kocasına da bildirin bilmeye hakkı var....haa eşiniz bu durumun ortaya çıkmasından bayağı bir korkuyor boşanırsanız da bilinecek duyulacak. Annesi yaşında evli bir kadınla ilişki kurmak bir erkek için ağır bir durum. Küçük çaplı bir kıyamet kopar. Bu kadar yalvarmalar ağlamalar bundan biraz da.
canım üzülme
bir kere affedersen emin ol çok değil birkaç ay sonra tekrar eder nasıl olsa affettti diye bu affedilir bişey değil kendine saygın olduğunu göstermiş oldun tipik pişmanlık hikayeleri ağlamak sızlamak yalvarmak bide çocuk felan sakın kanma en önemlisi sen o adamla aynı yatağa girdiğinde aklına gelmeyecek mi başkasının vücuduna bakmış olması istemesi felan merhametini anlarım eminim acımışsındır bir an ya acaba demişsindir ancak bide şunu düşün ilerde çocuğun oldu ve gene aynısını yaptı ne yapacaksın çocukla gitmek mi kolay yoksa yalnız gitmek mi sen karar ver ki bu saatten sonra seni aldatmayacağının asla garantisi yok.
Bence de içinde vardır bin insanın, kadın melek de olsa huri kızı da olsa erkek karaktersizse aldatıyor... nefsine yenik düşme de değil, hani karısından güzel bir kadın olsa tamam da ama genelde düşük profilli bir artısı olmayan kadınlarla aldatıyorlar eşlerini... ego tatmini ve kompleks sanırım....
görüyoruz ki fedakarlık bazen hak etmeyen insanlarda nasıl şekil alıyor kadın hep verici anaç ama erkek tam tersi ha demiyorum ki bütün erkekler böyle arada insan evlatları da çıkabiliyor temiz süt emmiş annesinden değer kazanmış ancak bu tür erkekler maalesef ki çok hayvani duygulara kapılıp evinde eşinin iki çift sözüyle mutluluğu bulan fedakar eşler değilde sapıkça duygularını tatmin edebilecek kadınlarla gönül eğliyorlar ki bu kadınlar utanç kaynağı hem cinsim demeye utanıyorum bu işi para için yapan kadınlar onlardan şereflidir bilmem anlatabiliyormuyum neyse ben diyorum ki boş ver gülümse tecrübe edinmiş oldun daha hayatın başındasın kimseye hak ettiğinden fazla değer verme ve unutma merhametten maraz doğar...
Bir kac günlük olsa eyw hata diyecegim ki oldukca genisimdir de 7 ay cok cok uzun bir sure. Pisman olmak icin bile cok gec. Hala seviyor unuturum diyorsan ve reelde bisey yasanmamissa, yeterince odettikten sonra bir sans verebilirsin. Ama unutamam diyorsan hakikaten unutulmuyor. Şahsen firsat bu firsat gonlumu eglendirir ben de yaptim kabul ediosan gel deneyelim derdim vazgecemiyorsam sayet.
allah yardımcın olsun canım çok zor bir karar 5 yıldır hayat arkadaşının kalitezliğini öğrendin 1 gecede birden silip atmak çok zor ama ortada aldatılma var hemde 7 ay boyunca devam eden hoş 1 gecelik olsa yine aynı ama sana hiç acımadan vicdanı sızlamadan dokunmuş sarılmış uyumuş gözüne bakmış bu zaten bir adamın kalitesini ortaya koyar eğer pişman olsaydı 7 ay sürmezdi şimdi seni kaybettiği için tabiki pişman olacak üzülecek ama herşey paramparça olduktan sonra üzülse ne yazar ailenn haberi varmı
bence biraz daha bekle. bakalım gerçekten pişman mı.bulusma benim acimdan iyi gecti. güclü durabildim,kendimi birakmadim. en güzel halimle gittim,yoklugu beni kötü etkiledi zannetmesin diye. o baya kötü görünüyordu. gözleri sis,kipkirmizi, yüzü solmus. cafenin icinde defalarca dudagi titreye titreye aglamaya basladi. 1.5 saat boyunca o anlatti ben dinledim. hala neden yaptigimi bilmiyorum,günlerdir kendimi sorguluyorum ama bu soruya bi cevap bulamiyorum, herseyim vardi neden böyle bi hataya düstügümü kendimde anlamiyorum dedi. kararimi degistirmemi istedi, bende degistirmeyecegimi yeniledim.
Istedigi ikinci bi sans,yeni bi eve tasinip cocuk yapip sil bastan baslamak. Teleofn,bilgisayar kullanmam gerekirse dedi. Seni huzursuz edecek tek birsey olmayacak bu konuda söz veriyorum dedi.Bosanmak istemiyor, ama ben kararliysam anlasmali sekilde bosanmayi kabul ediyor. Taleplerime karsi gelmeyecegini ve ne istersem verecegini söyledi.
5 sene sonra nikahli kocamla bi cafede bulusup,iki yabanci gibi karsi karsiya oturup yine iki yabanci gibi o bi tarafa, ben bi tarafa gittik ve ayrildik.
Koca umutlarla,fekarliklarla kurulan bi yuvanin, herkesin gipta ettigi bi evliligin hazin sonu
yani gerçekte yaşanmışlıkları var mı.Öncelikle basligima zaman ayirip yazan tüm o güzel yürekli kadinlara tek tek tesekkür ediyorum.
Aciktan ve özelden gelen tüm mesajlar o kadar destek oldu ki bana. Üzücü olan bana özelden gelen onlarca " ayni seyi yasadim arkadasim " mesajlari. Bu erkekler neden bu kadar doyumsuz ve simarik? Neden artik esine sadik kalanlar bu kadar azaldi? Nedir bu aldatma furyasi anlamis degilim. Severek evleniyorsun ve güc bela bi yuva kuruyorsun sonra paaat! unutuluyor tüm sözler ve emekler ve tirnagimiz olamayacak kadinlar icin yuvalarimiz yikiliyor.
ne yapmak gerekir aldatilmamak icin. Cok sIksan olmaz, cok özür biraksan olmaz. Telefonlarini kontrol etsen bi dert etmesen bi dert. Ben telefonunu daha önce kontrol etseydim belki cok daha önce bitecekti bu evlilik ama ben bunu yapmayi hic kendime yakistiramadim. ama keske yakistirsaymisim. 7 aydir enayi yerine konulmus olmak cok kanima dokunuyor.
ben esimi cok sevdim,cok üzerine titredim. kendi sagligimdan, zamanimdan fedakarlik yapip onun iyiligi icin cabaladim.
hic bir zaman hesap sormadim, disari cikmasina karismadim,özel hayatina müdahale etmedim,sinirlarimi bildim.
Gözünün icine baktim senelerce, üzülmesin diye hep ben attim icime. Sonuc? Aldatildim...
Simdi pisman olsa ne fayda, vicdani sizlamadan beraber koyun koyuna film izledigimiz kanepede kadinla msjlasirken düsünmeliydi bunlari.
Herkesin msjlarina tek tek cvp veremiyorum kusuruma bakmayin, hepsini okudum ve hepinizden ALLAH razi olsun.
KK iyi ki var
bencede onun ailesininde duymaya hakkı var o kadın nasım senin yuvana engel oldu kendi yuvasını da dağıttı.kadının da yuvası dağılsın, tek suç kocan olacak adamda değil! duyur kadının ailesine!
canım üzülme sen cok değerlisin o değerini bilememiş. o yaptığından utansınÖncelikle basligima zaman ayirip yazan tüm o güzel yürekli kadinlara tek tek tesekkür ediyorum.
Aciktan ve özelden gelen tüm mesajlar o kadar destek oldu ki bana. Üzücü olan bana özelden gelen onlarca " ayni seyi yasadim arkadasim " mesajlari. Bu erkekler neden bu kadar doyumsuz ve simarik? Neden artik esine sadik kalanlar bu kadar azaldi? Nedir bu aldatma furyasi anlamis degilim. Severek evleniyorsun ve güc bela bi yuva kuruyorsun sonra paaat! unutuluyor tüm sözler ve emekler ve tirnagimiz olamayacak kadinlar icin yuvalarimiz yikiliyor.
ne yapmak gerekir aldatilmamak icin. Cok sIksan olmaz, cok özür biraksan olmaz. Telefonlarini kontrol etsen bi dert etmesen bi dert. Ben telefonunu daha önce kontrol etseydim belki cok daha önce bitecekti bu evlilik ama ben bunu yapmayi hic kendime yakistiramadim. ama keske yakistirsaymisim. 7 aydir enayi yerine konulmus olmak cok kanima dokunuyor.
ben esimi cok sevdim,cok üzerine titredim. kendi sagligimdan, zamanimdan fedakarlik yapip onun iyiligi icin cabaladim.
hic bir zaman hesap sormadim, disari cikmasina karismadim,özel hayatina müdahale etmedim,sinirlarimi bildim.
Gözünün icine baktim senelerce, üzülmesin diye hep ben attim icime. Sonuc? Aldatildim...
Simdi pisman olsa ne fayda, vicdani sizlamadan beraber koyun koyuna film izledigimiz kanepede kadinla msjlasirken düsünmeliydi bunlari.
Herkesin msjlarina tek tek cvp veremiyorum kusuruma bakmayin, hepsini okudum ve hepinizden ALLAH razi olsun.
KK iyi ki var
Sayfalarin hepsini okuyamadim, yazdiniz mi bilmiyorum, esiniz bu kadinla nasil tanismis? 50 yasindaki bir kadinla bu tarz muhabbete nerde nasil girmis? Sadece sanal sex icin gorusseydi baska kadinlar da olurdu bana kalirsa
aa çok ilginç,hep düşünmüümüdr,okey oynuyorlarya,süpersınokey oyununda tanışmışlar.
benim şahsi kanaatim de kocası bunu ilk ve tek kez yapmıyor
kadın da öyle. böyle şeyler huydur kimbilir kaç kişiyle konuştular ettiler. resim göndermeler cinsel içerikli konuşmalar falan
mutfakta bir tane hamam böceği varsa mutlaka başka hamam böcekleri de vardır...
bence biraz daha bekle. bakalım gerçekten pişman mı.
yani bi şans daha verilebilir.
illa ki yine yapacak diyemeyiz kimse için.
hatasından pişman olmuş olamaz mı?
yani gerçekte yaşanmışlıkları var mı.
sadece mesajlaşmadan ibaret değil mi yaşanılan 7 ay
Kadın 50 yaşında olmasa, senin de dediğin gibi toplum tarafından rahat kabul edilebilir olsa birliktelikleri, onunla olabilmek için senden boşanabilirdi. Kompleks çok kötü bir şey, insanı böyle rezil de eder. Eşin resmen kendini rezil rüsva etmiş durumda. Bu yaş farkında, sanaldan birbirine çıplak fotoğraf göndererek sanal seks yapmak nedir ya? Nasıl bir saçmalık bu. Aldatma şekline bak. Diğer kadın, eşimle olmak zorundayım yoksa günaha girerim diyor, senin eşin pc karşısında kıskançlıktan çatlıyor. Manyak mı bunlar? Aldatmayı geçtim bu kapasitede biriyle evli kalmazdım ben olsam.
Öncelikle Allahım sana sabırlar versin.. herkesin dünya sınavı farklı oluyor. günahlarının keffareti gibi düşün..
içini ferah tut. tabi burdan yazması eminim ki cok kolay ama çok olgun, cok aklı basında bi kadınsın. ben senin kadar dirayetli olamayabilirdim. Allah korusun yuvalarımızı, seytana uydurmasın kimseyi..
Eşinin ailesine söylemeyi düşünüyor musun, veya ne zaman ne söylemeyi düşünüyorsun ?
Sayfalarin hepsini okuyamadim, yazdiniz mi bilmiyorum, esiniz bu kadinla nasil tanismis? 50 yasindaki bir kadinla bu tarz muhabbete nerde nasil girmis? Sadece sanal sex icin gorusseydi baska kadinlar da olurdu bana kalirsa
kadının da yuvası dağılsın, tek suç kocan olacak adamda değil! duyur kadının ailesine!
bencede onun ailesininde duymaya hakkı var o kadın nasım senin yuvana engel oldu kendi yuvasını da dağıttı.
bende olsam o kaıdnın ailesine kesınlıkle duyurma tarafımdayım,yakın arkdaşım öğrendi,yalvadrım,kadına git kocana derim de diye,gitmedi,git kocasına söle dedim,yok,nedenı sonra ıtıraf etti,neymiş ozaman kocası kadını boşarmış,bunun kocasına daha çok sararmış filan filan,ben ona o aklı verıdmyaievli arkdaşları sakın gıtme,kocan o boşandı dıye sneı boşar onu alır demiş,bakma sen endulus aklı o bekar ne analr demiş,arkdaşım adamdan vazgeçmedi,adamda benı boşa dıye yalvardı,şimdi sınır hastası oldu,tedavı görüyor..neyseki sen çok güçlüsün,
canım üzülme sen cok değerlisin o değerini bilememiş. o yaptığından utansın
Bana kalirsa o fotograflari yazilari cocuklarina yolla. Sana yazik oldugu kadar kadinin esine de yazik. Cocuklar bilsin annelerinin babalarini aldattigini. Adam da bunu bilerek kendine gore bi yol cizsin. Cocuklar saklayamaz bunu delillerle cik karsilarina. Ve kadina da maddi manevi bi tazminat davasi acmalisin eger boyle biseyin imkani varsa
çocuklarına yollayın resimleri her şeyleri. zaten babasını bulup söyleseniz de çocukları öğrenmeyecekler mi sonuçta. herkes duysun bilsin. çocukları da küçük değiller ya psikolojileri etkilensin. bence fazla hassas düşünüyorsunuz gereksiz bir hassasiyet.
Konu sahibi bi alemsin
Çocukların ne suçu var diyorsun bir de...
Bazen ilahi adaleti beklememek lazım
O kadın düşünmemiş çocuklarını sen mi düşüneceksin elin oğlu u
Bir de çocuk diyorsun sanki küçüklermiş gibi
Polis değil miydi oğlu
En az senin yaşındadır