Öncelikle basligima zaman ayirip yazan tüm o güzel yürekli kadinlara tek tek tesekkür ediyorum.
Aciktan ve özelden gelen tüm mesajlar o kadar destek oldu ki bana. Üzücü olan bana özelden gelen onlarca " ayni seyi yasadim arkadasim " mesajlari. Bu erkekler neden bu kadar doyumsuz ve simarik? Neden artik esine sadik kalanlar bu kadar azaldi? Nedir bu aldatma furyasi anlamis degilim. Severek evleniyorsun ve güc bela bi yuva kuruyorsun sonra paaat! unutuluyor tüm sözler ve emekler ve tirnagimiz olamayacak kadinlar icin yuvalarimiz yikiliyor.
ne yapmak gerekir aldatilmamak icin. Cok sIksan olmaz, cok özür biraksan olmaz. Telefonlarini kontrol etsen bi dert etmesen bi dert. Ben telefonunu daha önce kontrol etseydim belki cok daha önce bitecekti bu evlilik ama ben bunu yapmayi hic kendime yakistiramadim. ama keske yakistirsaymisim. 7 aydir enayi yerine konulmus olmak cok kanima dokunuyor.
ben esimi cok sevdim,cok üzerine titredim. kendi sagligimdan, zamanimdan fedakarlik yapip onun iyiligi icin cabaladim.
hic bir zaman hesap sormadim, disari cikmasina karismadim,özel hayatina müdahale etmedim,sinirlarimi bildim.
Gözünün icine baktim senelerce, üzülmesin diye hep ben attim icime. Sonuc? Aldatildim...
Simdi pisman olsa ne fayda, vicdani sizlamadan beraber koyun koyuna film izledigimiz kanepede kadinla msjlasirken düsünmeliydi bunlari.
Herkesin msjlarina tek tek cvp veremiyorum kusuruma bakmayin, hepsini okudum ve hepinizden ALLAH razi olsun.
KK iyi ki var