Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Yok olaydan sonra sdc esyalarimi almak icin eve ugradim bi daha gitmedim. Annem benim bitanem, herseyim cok sansliyim onun gibi güclü ve arkamda dag gibi duran bi annem oldugu icin. O olmasaydi bu kdr güclü duramazdim
Ne zaman dava açmayı düşünüyorsun, arıyor mu sizi peki eşiniz sürekli?
Kendi ailesinin haberi war mı acaba?
Çok soru sordum o_O

konunuzu ve tüm yorumları başından sonuna kadar okudum.
duruşunuz,tavırlarınız,yazdıklarınız karşısında saygıyla eğiliyorum.akıllı,gururlu bir kadın profili çiziyorsunuz.kızım yok ama olsaydı,sizin gibi güçlü biri olmasını isterdim.kararınızdan asla vazgeçmeyin,boşanın.
ben 53 yaşındayım.yaşla ilgili yorumlara katılmıyorum ama anne olmuş bir kadına da böyle iğrençlikler asla yakıştıramam.üstelik oğlu yaşında biriyle...

Yok olaydan sonra sdc esyalarimi almak icin eve ugradim bi daha gitmedim. Annem benim bitanem, herseyim cok sansliyim onun gibi güclü ve arkamda dag gibi duran bi annem oldugu icin. O olmasaydi bu kdr güclü duramazdim

Adina cok sevindim emin ol ckk sanslisin..benim arkamda ne anne var ne baba
Ucu ucuna gecindigim bi maasim ve bir oglum var,neyine guvenip bosaniyorsun diyenler oluyor
Onuruma gururuma guveniyorum...allah yolumuzu acik ede

Nasılsın ?
çok üz onu lütfen
Bunu sadece çok mutlu olarak yapabilirsin
affetme çok kısa sürede toparlan.
umarım hayatının aşkı çok çok çabuk karşına çıkar

Ne zaman dava açmayı düşünüyorsun, arıyor mu sizi peki eşiniz sürekli?
Kendi ailesinin haberi war mı acaba?
Çok soru sordum o_O

Sürekli yaziyor, evine geri dön diyor. Whatsappa ne zaman girsem sak diye yaziyor. Evin tadi tuzu yok geri gel diyor. Ailesinin haberi oldugunu sanmiyorum öyle olsa ararlardi ne oluyor diye ama su ana kdr arayan yok. Davayi acmak icin babami bekliyorum su an yurtdisinda onunlada konusup aile avukatina birlikte gideriz.

konunuzu ve tüm yorumları başından sonuna kadar okudum.
duruşunuz,tavırlarınız,yazdıklarınız karşısında saygıyla eğiliyorum.akıllı,gururlu bir kadın profili çiziyorsunuz.kızım yok ama olsaydı,sizin gibi güçlü biri olmasını isterdim.kararınızdan asla vazgeçmeyin,boşanın.
ben 53 yaşındayım.yaşla ilgili yorumlara katılmıyorum ama anne olmuş bir kadına da böyle iğrençlikler asla yakıştıramam.üstelik oğlu yaşında biriyle...

Cok tsk ederim. Mutlu oldum böyle düsünmenize. Annem hayatim boyunca tek bi ögütle yetistirdi : ayakta dimdik tekbasina durabil, kimseye muhtac olma. Ne zaman istersen cekip gidebilecek özgürlükte ol. Kimseye muhtac degilim, ne parasina ne yalan sevgisine ihtiyacim var.

Adina cok sevindim emin ol ckk sanslisin..benim arkamda ne anne var ne baba
Ucu ucuna gecindigim bi maasim ve bir oglum var,neyine guvenip bosaniyorsun diyenler oluyor
Onuruma gururuma guveniyorum...allah yolumuzu acik ede

Allah yardimcin olsun arkadasim. Hayranim senin gibi cocuguyla bi basina hayat mücadelesi veren kadinlara. Gurur duymalisin kendinle

Nasılsın ?
çok üz onu lütfen
Bunu sadece çok mutlu olarak yapabilirsin
affetme çok kısa sürede toparlan.
umarım hayatının aşkı çok çok çabuk karşına çıkar

Insallah. Ben iyiyim gercekten. Belki olayi tam kavrayamadim ama ne bileyim o günden sonra hic aglamadim. Gülüyorum, geziyorum. Ev baktim dün kendime bu hafta kontrati imzalicam insallah

Sürekli yaziyor, evine geri dön diyor. Whatsappa ne zaman girsem sak diye yaziyor. Evin tadi tuzu yok geri gel diyor. Ailesinin haberi oldugunu sanmiyorum öyle olsa ararlardi ne oluyor diye ama su ana kdr arayan yok. Davayi acmak icin babami bekliyorum su an yurtdisinda onunlada konusup aile avukatina birlikte gideriz.

Cok tsk ederim. Mutlu oldum böyle düsünmenize. Annem hayatim boyunca tek bi ögütle yetistirdi : ayakta dimdik tekbasina durabil, kimseye muhtac olma. Ne zaman istersen cekip gidebilecek özgürlükte ol. Kimseye muhtac degilim, ne parasina ne yalan sevgisine ihtiyacim var.

Allah yardimcin olsun arkadasim. Hayranim senin gibi cocuguyla bi basina hayat mücadelesi veren kadinlara. Gurur duymalisin kendinle

Insallah. Ben iyiyim gercekten. Belki olayi tam kavrayamadim ama ne bileyim o günden sonra hic aglamadim. Gülüyorum, geziyorum. Ev baktim dün kendime bu hafta kontrati imzalicam insallah
Ewde bakmışsın kendine öyle mi, çok hızlısın.. Bence siz eşinizi artık sewmiyorsunuz bitmiş sewginiz bu olaydan sonra..
En güzeli valla...
Watsaptan da yazsın dursun, ben olsam engellerim:KK53:

daha neler var arkadasim,inan bunlar en masumu. terbiyem el vermiyor o sohbetlerini buraya yansitmaya :KK43:
sadece kadin degil ki, utanmadan benimkine yazmis bu gece esimle birlikte olacagim mecburum bi kadinin erkege hayir demesi cok günah diye. kiskandirmaya calismis ve basarmista.
o igrencliklerin arasinda benim ve annemin bahsi gecmesi kadar mide bulandirici birsey olamaz.

Allah'ım sana geliyorum...Ucuz o.spu nun bahanesine bak. Ramazan günü evli barklı erkeklerle kocanı aldatmak günah değil herhalde...hangi dine mensupmuş bu....Kocan da demek ki bu kalitesiz kadına layıkmış ki ona gitmiş sen ona fazla gelmişsin.

Neden ısrarla resimleri silmenizi istedi cevabı kendisi verdi aslında ve kusura bakmayın ama çok zavallica paçayı kurtarmaya çalışıyor. Oğlu polisse o ahlaksız kadının hatta polis bile olmasa sonuçta yetişkin bir oğlu var kulağına gitse o eşiniz denen karaktersizin başı yanacak onun korkusu o!! Yoksa size kimse bir şey yapamaz. İkincisi sizi bırakmak elbetteki istemez. O kadına zaafı dahi olsa denildiği gibi sizi bosayıp onunla evlenmez bir geleceği yok o kadınla o kadında kocasını bosamaz başkası için. Ama sizinle toplumda yeri olan bir geleceği var sizi bıraksa onunla beraber olsa üstesinden gelemez sadece basit karaktersizce kurgulanmış bir fantazi onlarınkisi gurursuz ve onursuzca buldular birbirini. Siz genç akıllı aile desteği olan okumuş biri olarak bir kaybiniz yok çünkü onurunuz ve şerefiniz onlar gibi lekeli degil!!

Aldatma ve aldatılmanın her türlüsüne karşıyım ama dediklerinize katılıyorum. Şahsen 50 yaşındaki bir kadın için bu tarz kelimeler kullanılmasından irrite oldum ve kendimi 49 yaşında bir kadın olarak kötü hissettim.

Yaşla ilgili olarak ayrı bir rahatsız edici buldu herkes çünkü 50 yaşında olgun bir bayan hayat tecrübesi belli bir seviyesi vardır böyle bir duruma düşürmez kendini diye düşünülüyor şahsen ben öyle düşünüyorum. Yoksa o yaşta cinsellik yaşanmıyor diye bir şey yok görüldüğü üzre.

X