Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Yangına benzinle koşmak gibi olacak ama geçenlerde Jane Fonda ' nin bir iki sene önce çevirdiği bir filmi seyrettim. Kadın 37 doğumlu. O filmde en genç 75 yaşında olabilir yani, ama ne vücut var arkadaşlar görmeniz lazım. Yaş 70 ama işi bitmemiş.
Konu Sahibi arkadaş kusura bakma bunu yazdım diye. Bizler de her geçen gün daha genclesmiyoruz ki sharon stone da 57 yaşında. Kadının yaşının bir önemi yok ki.

Genç ve güzel ya da yaşlı bir gudubet olması bir şeyi değiştirmez. Bu sadece bir ayrıntı anlamında yazıyorum.

Ne kadar gereksiz bir ayrıntı. Şuraya empati yaparak yazı yazarsanız daha iyi olur. HAni kendi başınıza da geldiğini aynısını yaşadığınızı düşünerekten. Şu forumda sizin gibi ne kadar çok yazmak için yazan var. Yok o taşmış da 75 yaşında. SAnki olay taş olanla aldatılabilir konusu. Ya da siz erkek olsaydınız hangisiyle aldatırız konusu da değil. KEndinizi bu bayanın yerine koymadan yaptığınız her yorum saçmalıktan öteye gidemiyor malesef.

Eşinin aldattığı kişinin ayrıntılarını veren konu sahibi. Beni aldatan biriyle ben bir gelecek dusunemem. Defederim gider hayatımdan. Konu sahibinin hislerini anlayacak bir empath degilim. Madem affetmeye razı yasa başa takilmasin.

konuyu okumamışsınız belli ki . affedeceğini nereden çıkardınız ???

Z
. Tek bi kelimeyle affedecegimi söylemedim. Kafadan birsey uydurup konumu okumadan bu saygisizliginiza kilif uydurmayin! Canim burnumda hic cekemem.

Yasanilan durumun yasla ilgisi yok.Buna benzer bi durumu bende yasadim.serefsiz esim bi kadinla konusurken bende ayni anda facesini acip canli canli yazismalarini okumustum.kadin gene 50lili yaslardaydi...kadin "beni unuttun galiba" yazmisti serefsizde "sen hic unutulurr musun"yazmisti...sonra hemen sinirlenip bagirip cagimistim. bnm arkadasim o yasta bir kadinla arAmda ne olabilirki demisti:)bende salakligimdan dogru ne olabilir demistim...aslina bakarsaniz aci cekmemek icin kendimi kandirmaktan baska bir sey Degildi...tabi bunlari cok sonra psikolog yardimiyla atlattim farkettim.simdi ikki yada uuc hafta sonra bosanmis ollacagim.evler coktan ayrildi...sizlere tavsiyem yapmamistir bidaha yapmaz demekle kendinizi aldatmaktan vazgecin..zaman degerli,sizde degerlisiniz...

O şerefsiz kocanızdan intikam almak için size ve ailenize zarar verme olasılıkları var. O sebeple uzak durun günü gelir bir şekilde.Size tavsiyem arkadaş ve akraba çevresine deşifre edin inanın en büyük verebileceğiz ceza bu boşanmamın haricinde.çok şükür sizin utanacak bir şeyiniz yok.

Aldatma ve aldatılmanın her türlüsüne karşıyım ama dediklerinize katılıyorum. Şahsen 50 yaşındaki bir kadın için bu tarz kelimeler kullanılmasından irrite oldum ve kendimi 49 yaşında bir kadın olarak kötü hissettim.

cam açmışlarmı yoksa mesajmı yazmışlar.

Allah ıslah etsin tüm sayfaları okuyamadım ama insan kendinden büyük biriyle evliyken karşıdaki de evliyke nasıl olur aklım almıyor. Ahir zamanın işleri diyip geçmek zorundayım midem bulandı. Şu ramazan ayının günlerini böyle zehir edenlere ne denir bilemedim.

Annenize bahsettiniz mi ...

evet detaylara girmeden dün anlattim mecburen

sagduyun icin cok tesekkür ederim.

gecmis olsun. bende 7 aydir kendimi kandirmisim. hissetmistim ama hislerime güvenmedim, yapmaz dedim.

kendi adima sizi incitecek birsey yazdiysam özür dilerim

cam açmışlarmı yoksa mesajmı yazmışlar.

onu bilmiyorum, acmislardir ben evde yokken.

Peki anneniz nasıl bir tepki werdi, (kötü anlamda demiyorum)
Ne dedi size? Üzülmüştür haliyle ama kızım bir daha düşün gibi birşey dedi mi?

Peki anneniz nasıl bir tepki werdi, (kötü anlamda demiyorum)
Ne dedi size? Üzülmüştür haliyle ama kızım bir daha düşün gibi birşey dedi mi?

Ben basta sdc anne ben bosanmayi düsünüyorum dedim. Oda kizim her kücük seyde bosanilmaz, ben babanin her hatasinda bosansaydim 50 kere bosanmis olurdum dedi. Bende anne ciddi birsey affedilebilecek bir hata degil dedim. Ben israrla nedenini anlatmak istemedim o israrla neden diye sordu. Baban bin tane soru soracak nedenini bilmezsem arkanda duramam dedi. Bende aldatmıs anne beni internette bi kadinla hemde 7 aydir dedim. Defolsun gitsin kendi pisliginde bogulsun o zaman kalk esyalarini almaya gidiyoruz dedi :)
Bana hic belli etmiyor ama üzgündür tabi. Evin duvalarinda kardeslerimden cok onun resimleri asili. Ondan hic beklemezdim böyle birsey sana cok deger veriyor gibiydi dedi.
Onun o yikilmis halini görünce sdc icimin yaglari eridi dedi.

İyi bakalım cok şükür ki aileniz arkasınız da, hiç üzülme canım o kaybetti vursun kafasını taşlara..
Artık ewinde yaşamıyorsun ozaman...
İyice krize girer artık o öküz de ...

İyi bakalım cok şükür ki aileniz arkasınız da, hiç üzülme canım o kaybetti vursun kafasını taşlara..
Artık ewinde yaşamıyorsun ozaman...
İyice krize girer artık o öküz de ...

Yok olaydan sonra sdc esyalarimi almak icin eve ugradim bi daha gitmedim. Annem benim bitanem, herseyim cok sansliyim onun gibi güclü ve arkamda dag gibi duran bi annem oldugu icin. O olmasaydi bu kdr güclü duramazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…