Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Neden hep yıkıcı ?
Herkes ikinci bir şansı hakeder evlilik . Hatasız insan olmaz hoş bir hata degil ama sonuçta yuz yuze bile gelinmemis olgunluk büyüklük gosterip en azindan bi şans daha vermelisiniz kendiniz için

Anladığım kadarıyla benim gibi aldatmanın affı yok sizde de. Beni ve birlikteliğimizi düşünmeyen bir insana ikinci şansı vermem. Başka bir kadınla olan erkeği kabul edemem, hani çok sevmesem bile eşimi soğumuş olsam, yıllar geçmiş rutinleşmiş olsa evlilik onuruma yediremem ben. Bu karakterde biriyle mutlu olunabileceğini düşünmüyorum. Mutlu olanı da anlamam hak veremem, pişman olsa bile bunu yaşatan birine güvenemem, 10 sene sonra tekrar yaşatmayacağını bilemem. Hani kimsenin yapmayacağının garantisi yok ama bu aldatma karakter meselesi 1 kere yapan uyuşturucu bağımlısı gibi geliyor bana, dönüp dolaşıp o noktaya yine ulaşacaktır. Aklı başında birisin, içine hangisi sinecekse onu yap.

son yazdıklarınızı okurken içim burkuldu.dünden beri konuyu takipteyim eşinizin aklı başına gelmiş ama geç olmuş.inanın evli değilim o yüzden size ayrılın yada bir şans verin diyemiyorum hani bir söz var ya bekara karı boşamak kolay gelir diye o tarz bir söylemden kaçınıyorum .sadece kadınlar bir erkeğin her şeyine sabredebilir ama aldatmasına gelince kaldıramıyoruz.hep kuşku duyup yine yaparsa paniğiyle yaşamaktansa ayrılmak daha doğru gibi görünüyor.ve asıl üzüldüğüm o kadar gururlu olan, hiç kuyruğu indirmeyen, eşinden haksız olsa bile özür dilemeyen bir erkeğin kendini bu kadar aşağılayıcı bir duruma düşürmüş olması.zamanında karsında ona aşık bir kadın varken öyle bir hale getirdi ki şimdi kendini kesse o kadın dönüp bakmaz.Allah yardımcınız olsun.

"Öpmeye doyamadigim yüzüne, bakmaya igreniyorum" diye yazdiginizda gozlerim doldu, biraz kestireyim diyordum uyku tutmadi.. Sizin halinizi dusunebiliyor ve sabir diliyorum.
Ben aslinda yazmak istemedim ama tutamadim kendimi, buradan henüz evlenmemis olanlara sesleniyorum:
Arkadaslar seçeceğiniz eşte iman gücü, Allah korkusu olmasını dikkate alın. Namazını kılıyor olmasina onem verin. Yok kilmiyorum ama baslayacagim demesine itimat etmeyin. Zira evliliklerde zahire yani görünüre göre eş secmek gerekir. Ilerdeki birsey icin teminat vermesi riskli olur.
Kalbinde Allah korkusu olanın, yuvayi yikici bu tur fiilleri islemesi daha az ihtimale tabiidir. Tabii ki imanı güçlü olsa da olmasa da bu iş biraz da irade meselesidir fakat bu açıdan saglam duran insanlarda bu risk diger sadece ahlaki boyutta kötü fiil islemeyenlere göre cok cok daha azdir.
Allahtan korkan, O'nun koydugu yasayı ezmekten sakınır.
Cevrenizde aksi ornekler olmus olabilir, ama dedigim gibi, zaten bu küçük bir ihtimal dahilindedir.
Kriterlerinizden birincisi bu olursa adımı baştan saglam atiyorsunuz demektir büyük ihtimalle.

Salak herif.
Sen evdeki namuslu karını bırak, namus yoksunu bir s...k peşine yuvandan ol.
Ayy bu tipleri aldattığı için affetsen salaklığını nasıl affedeceksin insan düşünüyor.

Allah yardımcınız olsun. Şu mübarek ayda zor günler geçiriyorsunuz..

daha neler var arkadasim,inan bunlar en masumu. terbiyem el vermiyor o sohbetlerini buraya yansitmaya :KK43:
sadece kadin degil ki, utanmadan benimkine yazmis bu gece esimle birlikte olacagim mecburum bi kadinin erkege hayir demesi cok günah diye. kiskandirmaya calismis ve basarmista.
o igrencliklerin arasinda benim ve annemin bahsi gecmesi kadar mide bulandirici birsey olamaz

hayir yok öyle birsey. dikkat etmem gereken birsey mi var ?
canım ne bıleyım farklı bi açıdan bakayım dedim olaya
bazı erkekler sırf iş kurabılmek veya araç değiştirebilmek için bu tarz kokonalara takılıyolar
hayır yani kendimden biliyorum
eski sevgilim beni 55 yasında bi kokonayla aldatmıştıda

sabırlar dilerim.. öncelikle kendinizi salmayın o koca olacak pis adamın yanında ağlamayın dimdik durun..
bütün sayfaları okuyamadım işiniz var sanırım..
bir daha ona dokunamayacaksınız seni seviyorum diyemeyeceksiniz, güvenemeyeceksiniz yani bu evliliği devam ettirmek için gerekli hisleri öldürmüş maalesef eşiniz.. sizi üzmek istemiyorum yeterince üzgünsünüz ama açık olmak gerekiyor sanırım..
birde kadının kocasınında bilmesi gerektiğine inanıyorum.. adamda kandırılıyor belli ki.. yazık..

"Öpmeye doyamadigim yüzüne, bakmaya igreniyorum" diye yazdiginizda gozlerim doldu, biraz kestireyim diyordum uyku tutmadi.. Sizin halinizi dusunebiliyor ve sabir diliyorum.
Ben aslinda yazmak istemedim ama tutamadim kendimi, buradan henüz evlenmemis olanlara sesleniyorum:
Arkadaslar seçeceğiniz eşte iman gücü, Allah korkusu olmasını dikkate alın. Namazını kılıyor olmasina onem verin. Yok kilmiyorum ama baslayacagim demesine itimat etmeyin. Zira evliliklerde zahire yani görünüre göre eş secmek gerekir. Ilerdeki birsey icin teminat vermesi riskli olur.
Kalbinde Allah korkusu olanın, yuvayi yikici bu tur fiilleri islemesi daha az ihtimale tabiidir. Tabii ki imanı güçlü olsa da olmasa da bu iş biraz da irade meselesidir fakat bu açıdan saglam duran insanlarda bu risk diger sadece ahlaki boyutta kötü fiil islemeyenlere göre cok cok daha azdir.
Cevrenizde aksi ornekler olmus olabilir, ama dedigim gibi, zaten bu küçük bir ihtimal dahilindedir.
Kriterlerinizden birincisi bu olursa adımı baştan saglam atiyorsunuz demektir büyük ihtimalle.
Adamın namaz kilanina bile güvenilmez. .İmam nikahı kıydim der geçer kenara

Allah kolaylık ve sabır versin. Çok yazık olmuş, sevgi, emek, yıllar, nice umutlar..ve karşınızdakinin buna değmeyecek biri olduğunu bir anda ve böyle iğrenç bir şekilde öğrenmek.

Şu ana kadar gerçekten güçlü durmuşsunuz. Ama ben sizin kadar medeni olmazdım sanırım. Onların canını acıtır ve bu süreçten sizin kadar olmasa da en fazla yara alacak şekilde çıkmalarını sağlardım. Tabi ki ilk suçlu eşiniz ama o kadın da ona ortak oldu, siz onu tanımadan o sizi tanıyordu, bu durumun sizi yıkacağını biliyordu ama umrunda bile olmadı.

Sizin yuvanız dağılacak ve o rezil kadının yuvası mutlu Mesut devam edecek, eşiyle çocuklarıyla? Ben bunu yanına bırakmazdım. Eşimin ailesine de, o kadının ailesine de bütün o fotoğrafları, konuşmaları yollardım. Eşinin ailesine bu yüzden boşanıyoruz, çocuğunuz böyle bir eş derdim, kadının da eşi ve çocuklarıyla yüzleşmesini sağlardım. Sonra da içim rahat yolumu çizerim artık.

Genelde kadınlar aşka kadınları suçlar ve kk da eşinin de suçu var denir ama sende tersi olmuş. Bilmiyorum, eşin ve kadının ailesi senin için tehlikeli olabilir mi, ve elindekileri tehdit olarak tutmak daha mı güçlü kılar seni. Ama ben yuvamı dağıtıyorken saçma sapan bir ilişki için, buna sebep olanları da ardıma katardım elimden geldiğince. İçinin soğumasını sağlamaz belki ama onları kendileriyle yüzleştirir.

Hani evliyken aşık olunabileceğine filan inanırım, kader dersin, başkasını seviyorum dersin, bitirirsin, ya da bunu yaşamadan önce ayrılırsın. Dürüst olduğunda en acı şeylere bile dayanırsın. Ama böyle bir şekilde, yapıyor, yaptığının arkasında duramıyor, hala tutuşmuş, resimleri, kendini kurtarma peşinde. Şeytana filan uymamışlar, siz öğrenmeseniz onlar sıkılana kadar devam edermiş, bir yerlerde de buluşurlarmış. Çok kızdım eşine. Ama senin güçlü olduğunu görmek de bir o kadar sevindirdi. İnşallah senin için en iyi şekilde atlatırsın bunu.

benimde icimden gelen o kadini rezil rüsva etmek, ama su an buna gücüm yok acikcasi. gücümü kendimi toparlamak icin kullanmak istiyorum intikam icin degil.
bende sordum defalarca, daha nereye kadar sürecekti ben yakalamasam diye. cevap yok tabi ki.

Açıldığından beri takip ediyorum
İnanın öyle bir şeref yoksunuyla evli kalmayacağınız ve boşanma gücünüz olduğu için çok şanalısınız
Okurken aklıma geldi. Telefonunuz onda. Şifresini kilidini bir telefoncuda kırdırıp içindeki resimleri silmesin sakın ?
İnternete de kaydoldu demişsiniz. Eğer telefonunuz tarayıcısında o sitelerin şifreleri kayıtlıysa oraya da kolayca girip silebilir
Lütfen bir flash diske falan atın. Sağlam olsun...

Birde nolur bana kadına da dava açacağınızı söyleyin. Türkiye de misiniz bilmem ama artık açılabiliyor

resimler elimde su an, bilmedigi bi mailimede yüklicem ki güvende olsun tamamen.
dava icin avukatima danismam lazim, buranin hukukunda öyle birsey var mi bilmiyorum.

ben şeye takıldım...elini bile tutmadım diyor, sadece sanal, ve aldatmadım diyor, siz ne düşünüyorsunuz demişsiniz...Sanki siz de burada bir teselli arar gibisiniz. Anlıyorum bu duyguyu, insan en azından gercek seks olmamasıyla o hissettiği acıyı hafifletmeye çalışabilir ama inanın ki hiçbir farkı yok, çıplak fotolar falan gelmişse zaten kafada seks yapılmış ötesi yok ve resmen aldatmadır....Ayrıca sanal seks olmasa da aldatmadır tabiki...

Bunun dışında kadının 50 yaşında olmasının hiçbir önemi yok, kadının da önemi yok, o sırada karşısına çıkan o kadındı onunla oldu, 30 yasında biri cıksa bu sefer o olacaktı yani demek ki meyil var, iş erkekte bitiyor...Ama eminim o kadın eşinizi baya bi pohpohlamış, egolarını tavan yapmıştır, dünyanın en yakışıklısı, en aslanı gibi felan hissetmesini sağlamıştır kesin...Konuşmalarını okuduysanız bunları görmüşsünüzdür belki...

Kendinizde eksik arama gibi bir hataya asla düşmeyin...Bugün bunu sineye çekip devam ederseniz , devamı da gelecektir emin olabilirsiniz. Neden çünkü siz farkedene kadar devam ediyordu, peki siz farkedince mi hata oldu? Hata demiş ya hani...Şans ver diyor...Neye şans verilecek? Bugüne kadar bırakmak ve bu hatadan vazgecmek için tam 7 ayı oldu ama vacgecmedi, şimdi siz farkedince mi bitecek ilişki....Karım öğrendi felan diyecek ona, affederseniz oyle bir kıymete binecek ki kendi, 2 kadın arasında kalmış kazanova modu....Siz sanıyormusunuz ki şimdi bu ortaya çıktı diye kopmle bitirecek o ilişkiyi....Daha çok tedbirle devam eder kanımca...

Bana göre olgun ve evli bayanlar, erkekleri daha cok cozmus oluyorlar, vucudu guzelliği ve yaşı önemli değil, erkeğe ego yaşatan biri sanal da olsa sonuçta, en sevdikleri şey pohpohlanmak..

Boşanırsanız, bunun o kadının eşi de bilmeli bence, eşini bulun aynen aktarın derim artı eşinizin ailesi sülelasi de bilmeli...Siz boşanmaya kalkarsanız kapınızda yatacaktır ben oyle düşünüyorum yani eminim ki bunun pişmanlığını çok yaşayacaktır ama sizi bu yumuşatmasın bence, 7 ay boyunca o size acımadı çünkü...Çok sert gibi yazdım ama malesef böyle gercekler

hayir arkadasim teselli aramiyorum, dedigim gibi benim icin aldatma zaten ama burdaki bayanlarin fikrini merak ettim sadece. yoksa bu incecik dala tutunup evliligimi devam etmek icin bahane aramiyorum.
yazdiklrinin her kelimesine katiliyorum, cok dogru tespitlerde bulunmussun. acimadi,vicdani sizlamadi. bende acimiyorum zaten su an. bugün gözlerimin önünde yere yigildi kriz gecirdi, gram dokunmadi icime. sanki yabanci biriymis gibi. gittim kitaplarimi sectim, annemle gülerek dvd sectik hangisini izleriz diye. o yatak odasina aglama krizindeydi ve benim umrumda bile olmadi.

Eşin ortak kullandığınız bilgisayardan mı iletişim kurmuş kadınla? Eğer, evdeki ortak bilgisayara geldiyse o fotolar, her türlü delil olarak kullnabilirsiniz. Özel hayatı ihlale girmez.

Türkiye'de olsanız direkt avukatınız muhatap olsun, ayrıca kadına da manevi tazminat davası açabilirsiniz derdim ama bulunduğunuz ülkenin hukuğunu bilmiyorum.

hayir bilgisayar kendisinin, 5 sene icinde 3 kere acmisimdir belki kapagini. aklimin ucundan bile gecmezdi kontrol etmek. ben telefonundan yakaladim.

Tamam marjinaliz, anlayışlıyız falan ama yok kadının yaşı önemli değil falan demek de az biraz fazla. Bunu diyen genç hanımlar kocanız, sevgiliniz sizi 50 yaşında bir kadınla aldatmış olsa önemli değil diyebilecek misiniz cidden? Doğruya doğru ben diyemem, daha ayrı bir kanıma dokunur. Kadın evli, benim kadar çocuğu var neredeyse, annemle yaşıt ve ben buna tercih ediliyorum? Hadi ama hepimizin kanına dokunur bu. Vücudu, güzelliğini falan işin içine katmadan sadece önceki yazdığım kriterler yeter bir kadının böylesine bir kadına tercih edilmesi sonucunda özgüveninin sarsılmasına. Diyeceksiniz kadın genç olsa için mi rahatlardı, hayır tabi ki ama maalesef kadınsal iç güdülerimiz var, bazen mantıklı olmayabiliyor. Hem ayrıca kadın kilosundan tutup da birçok fiziki özelliklerini anlatıp, vücudunun her zerresinin itinalı bir şekilde fotoğraflarını paylaşmak suretiyle zaten yaşı hakkında yapılacak bu tür yorumları haketmiş bulunmaktadır. Şimdi bu kadın bütün bunları paylaşırken, yaparken, ederken ayıp olmadı da bazılarımız bunu dile getirince mi ayıp oldu canlar? Yoo bence hiç de ayıp olmadı, herkes aklından geçeni yazmış dürüstçe.
Bizim tiksinç bulduğumuz 50 yaşında bir bayanın, bekar olmak suretiyle bekar bir erkekle ilişkisi değildir. Bizim tiksinç bulduğumuz olay, 50 yaşında evli bir bayanın, evli bir erkekle kurduğu cinsel içerikli ilişkidir. 50 yaşında bir bayan sadece anne değildir demiş birisi, canım gülüm bu bayan evli, konu sahibinin eşi yaşında oğlu var, bir zahmet kırsın kıçını evinde oturup, yuvasına baksın madem. Annelik dışındaki vasıflarını da kocasıyla beraber kullansın, yok öyle elin kocasına yanaşmak! E madem evlilik zor geliyor, koca istenmiyor, boşanılsın, öyle net üzerinden yuva yıkmakla olmaz bu işler!
He bu arada kadının suçu yok denmiş, bal gibi de var. Kocasını aldatmakla bir ayıp yaptıysa, evli biriyle aldatarak çifte ayıp yapmış demektir. Yok kadının suçu yok, yok yaşının önemi yok, karaktersiz olan sadece eşin diyerek konu sahibini üzmeyin lütfen. Bir kısmı doğru da olsa, bazen her doğru her yerde söylenmez, az soğumasını beklemek lazım.
İyi günler.

Nokta. Tesekkür ederim, icimden gecenleri kelimelere döktügün icin.

ne yalan soylıyım
eskı kocamın benı aldattıgını ogrendıgımde cok uzuldum
ama benım tırnagım olamayacak bır kadınla yapmıs olması benı dahada cok uzdu
dedım len sen kımsın bu s.dıklıler kım
canları cehenneme
sanırım kadınlık hormonlarım hep tavan ıdı benım
vel hasıl kelam benden 6 yas buyuk eskı kocamıda , eskı kocamdan 2 yaş buyuk metresımıde unutalı cok oldu
ben ıse ıste 28 yaslarda salınıyorum sımdı :)

oh mis :) cok sevindim adina, atlatmissin tekrar mutlu olmussun. Umarim bende görürüm o günleri.

aldatma insanın ne hissettiği ile ilgilidir. Aldatılımış hissediyorsunuz öyle değilmi .O artık eşiniz değil başka biri onu böyle sevebilecekseniz sevin yoksa defedin gitsin. O bunun yanlış olduğunu ve evliliğini riske attığını biliyordu tercihini yaptı. Bundan sonrasıda sizin tercihiniz.Bende eşimi sanal s.de yakaladım ağlamalar zırlamalar inkar etmeler boşadım gitti şerefsizi .O zaman bende yapayım kötü bi şey değilse veya sizde yapın öyle değilmi .Yok seviyorum boşluktandı , özel değildi , benim için anlamı yoktu hep aynı sözler .Önce sanal sonra reele dökecekti yakalamasan gerrçek bu .

Gecmis olsun. Karardan sonra ki süreci nasil gecirdiniz? Bana verebileceginiz tavsiyeler var mi?
ayni seyleri yasayip, bunu atlatabilenlerin yol göstermesine ihtiyacim var.

Pisliğintekisin peki kadından haber var mı !
Oğluyla konuşmuştun ya hani?
Annenin arkanda durmasının kıymetini bil.
Pislikler...
Timsah gözyaşları bunlar...

Kadına da dava açmayı düşünüyor musun?
Yani senin yuvanın yıkılmasında kocan kadar onun da payı var. Mutlu mutlu evliliğine devam etmesin.
Açık konuşayım yerinde olsam kocasına oğluna tüm resimleri atar gerisine karışmazdım.
Kadın yada kocam namus cinayetine kurban gitse zerre kadar vicdan azabı çekmez aksine umrumda bile olmazdı
Ama tabi bu senin hikayen senin kararın

Kesin boşanacak mısın?

En son oglu annemi nerden taniyorsun diye yazmis sabah, bende cevap vermemistim. Bir daha birsey yazilmadi. Kadin facebooktan beni kabul etmedi, arkadas istegi yollamistim. Oglu selamimi iletti mi acaba, o an surat ifadesi neydi cok merak ediyorum.

Bi laf vardir cuk oturan bir kere kazik atan ikinciyi daha saglam atar bazi kadinlar aman seytana uymus aman yuvam yikilmasin aman pisman der affeder ama erkek beyni bunu nasilsa gidemiyor devam..diye algilar
lutfen kendinizi kullandirtmayin bunun bir keresi de tovbeside olmaz devami bi sekilde gelir sizi ayakta uyutmasina izin vermeyin odesin bedelini

ödeyecek zaten.

Neden hep yıkıcı ?
Herkes ikinci bir şansı hakeder evlilik . Hatasız insan olmaz hoş bir hata degil ama sonuçta yuz yuze bile gelinmemis olgunluk büyüklük gosterip en azindan bi şans daha vermelisiniz kendiniz için

ben beni aldatan insani affetmenin olgunluk oldugunu düsünmüyorum. Bu sizin fikriniz saygi duyuyorum, ama yuvayi yikan ben degil kocam bunuda hatirlatmak istiyorum.

Anladığım kadarıyla benim gibi aldatmanın affı yok sizde de. Beni ve birlikteliğimizi düşünmeyen bir insana ikinci şansı vermem. Başka bir kadınla olan erkeği kabul edemem, hani çok sevmesem bile eşimi soğumuş olsam, yıllar geçmiş rutinleşmiş olsa evlilik onuruma yediremem ben. Bu karakterde biriyle mutlu olunabileceğini düşünmüyorum. Mutlu olanı da anlamam hak veremem, pişman olsa bile bunu yaşatan birine güvenemem, 10 sene sonra tekrar yaşatmayacağını bilemem. Hani kimsenin yapmayacağının garantisi yok ama bu aldatma karakter meselesi 1 kere yapan uyuşturucu bağımlısı gibi geliyor bana, dönüp dolaşıp o noktaya yine ulaşacaktır. Aklı başında birisin, içine hangisi sinecekse onu yap.

bugün ona yazdigim : daha genc, daha güzel birini buldugunda beni terk etmeyecegine asla inandiramazsin beni.
ben bu süpheyle nasil yasarim

son yazdıklarınızı okurken içim burkuldu.dünden beri konuyu takipteyim eşinizin aklı başına gelmiş ama geç olmuş.inanın evli değilim o yüzden size ayrılın yada bir şans verin diyemiyorum hani bir söz var ya bekara karı boşamak kolay gelir diye o tarz bir söylemden kaçınıyorum .sadece kadınlar bir erkeğin her şeyine sabredebilir ama aldatmasına gelince kaldıramıyoruz.hep kuşku duyup yine yaparsa paniğiyle yaşamaktansa ayrılmak daha doğru gibi görünüyor.ve asıl üzüldüğüm o kadar gururlu olan, hiç kuyruğu indirmeyen, eşinden haksız olsa bile özür dilemeyen bir erkeğin kendini bu kadar aşağılayıcı bir duruma düşürmüş olması.zamanında karsında ona aşık bir kadın varken öyle bir hale getirdi ki şimdi kendini kesse o kadın dönüp bakmaz.Allah yardımcınız olsun.

o konu benimde cok canimi yakiyor. her tartismada bavulunu toplar gider simdi diye susan, alttan alan hep ben oldum. öyle bi üste cikardi ki bana söyleyecek söz birakmazdi. hep sindirdi beni onu kaybetme korkusuyla yasatti yillarca.
ama görüyorum ki isteyince farkli bi insan olabiliyormus, tribi sadece banaymis. ne aci demi?

Tesekkür ederim, bende ALLAHIMA yalvariyorum sabir ver, yardim et, aklima mükayet ol diye.

Icin den gelerek mi ağladı gerçekten pişman mi ki, blof mu ?

hayati boyunca cenazade bile aglamamis bi adam salya sümük hickira hickira agladi. blöf gibi gelmedi bana ama artik ona ne kadar inanabilirim oda malum.

Salak herif.
Sen evdeki namuslu karını bırak, namus yoksunu bir s...k peşine yuvandan ol.
Ayy bu tipleri aldattığı için affetsen salaklığını nasıl affedeceksin insan düşünüyor.

Allah yardımcınız olsun. Şu mübarek ayda zor günler geçiriyorsunuz..

demi ya, cok haklisin. akilli biri zannediyordum, meger baya safmis

canım ne bıleyım farklı bi açıdan bakayım dedim olaya
bazı erkekler sırf iş kurabılmek veya araç değiştirebilmek için bu tarz kokonalara takılıyolar
hayır yani kendimden biliyorum
eski sevgilim beni 55 yasında bi kokonayla aldatmıştıda

gecmis olsun sanada. kokana falan degil, bildigimiz ev hanimi. öyle asiri bakimli,parali biri degil. anne gibi iste görüntüde

sabırlar dilerim.. öncelikle kendinizi salmayın o koca olacak pis adamın yanında ağlamayın dimdik durun..
bütün sayfaları okuyamadım işiniz var sanırım..
bir daha ona dokunamayacaksınız seni seviyorum diyemeyeceksiniz, güvenemeyeceksiniz yani bu evliliği devam ettirmek için gerekli hisleri öldürmüş maalesef eşiniz.. sizi üzmek istemiyorum yeterince üzgünsünüz ama açık olmak gerekiyor sanırım..
birde kadının kocasınında bilmesi gerektiğine inanıyorum.. adamda kandırılıyor belli ki.. yazık..

kocasina nasil ulasacagimi bilmiyorum. ismini bilmiyorum. cocuklarini buldum ama kocasini bulamadim

Canim esinede kadinada tazminat davasi aç kadınada elinde belge var tazminat davasi acabiliyosun yuvani yiktigi icin varını yoğunu al​

Ne evime gidebiliYorum ne büyüdügüm, güldügüm baba evime sigabiliyorum. Yerimi yurdumu kaybetmis gibiyim öyle ortada yönümü bulamiyorum. Bana bunu yasattigi icin onu asla affetmicem

Allah yardımcin olsun. Seni anlayabiliyorum. içinde bulunduğun durum seni daha da güçlü kılacak zamanla. Ayaklarının ustune basabiliyorsun allaha sukur kendi içini kendin ferahlat. Güçlü bir kadinsin ve bunları haketmedin evet ama yasaniliyor bazı şeyler ne kadar istemesen de. Güçlü ol hayatın daha çok uzun. Ki Konular daha da igrenclesmeden beter olmadan ogrenebildigine sukret senin bir akrabanla da olabilirdi o şahıs. Hiç değilse içinde acın. Birde elalimle öğrendiğini ailenle öğrenip kahroldugunu düşün. Yine iyisini iyi de olacak herşey. Şer de de bir hayır vardır sonuçta. Beterin de beteri vardır sukret.

X