Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiyle annesi arasındaki dengeyi kuramayıp üstüne birde aynı evde birşekilde yaşamak zorunda bırakan adamlar birsüre sonra arada kalmaktan ve sürekli şikayet dinlemekten daralmış bunalmış moduna giriyorlar. Anladığım kadarıyla problem eşinizle değil soğuduğu filanda yok sizden kayınvalide olmasa sizin stres seviyeniz düşer buda eşinize yansıttığınız yakınmalarınızı şikayetlerinizi yok eder. Kayınvalideye cevap ver gerekirse lafını söyle karıştırma falan filan diyemicem sanırım hem yapınız gereği laf söyleyemiyosunuz hemde karşınızdaki kadın çokta laftan anlayan biri değil en iyisi en kısa zamanda evleri ayırmak başka çıkar yolu olduğunu sanmıyorum bu işin. İnsan gebelikte hormonların alt üst olması dolayısıyla normalinden fazla alıngan ve kırılgan oluyor üstüne birde eşle ara biraz bozulunca iyice herşey kötüye gidiyormuş gibi hissediyorMerhabalar
Öncelikle eşimi çok seviyorum. Onunda beni sevdiğini biliyorum. Her hangi birinin olduğunu düşünmüyorum. Olsa da onun kendi hayatı derim ve çekilirim. Bizim sorunumuz ailesi çünkü şuan birlikte yaşamak zorundayız. Ve ailesi ile o kadar zıt insanlarız ki annesinin söylediği her şeye aliniyorum ve kiriliyorum. Dunya Kendi etrafında dönsün istiyor. Onun istediği gibi konuşmamı giyinmemi davranmami bekliyor. Eşimde yapma yapmak zorunda değilsin diyor. Ama ben onun istediği şekilde davranmayinca evde bir kaos oluyor kavga çıkarıyor. Söylediği şeyleri söylemedim yapmadım diyor annesi sonra hep suçlu ben oluyorum. Eşimde bende giderek soğumaya başladı. 5 aylık hamileyim örnek verecek olursam. Düştüm geçen gün eşine söyleme kafası sende kalmasın diyor. Bende söylemedim öğrenince bana da kızdı benden neden sakliyorsun diye o bizimde çocuğumuz dedi. Böyle bir sürü olay yaşıyorum. Hayatımdaki her şeye söylediğim sözlere bile karışan biri var şuan hayatımda. Domatesi böyle dogra çamaşırı böyle as koçanı şöyle ugurla kocana böyle davran tartışmamız da bile aramıza girip kapa çeneni artık hamileligimden dolayı katlanamiyorum. Yapım gereği tepki veremiyorum. Versem kaos çıkıyor. Sözde yanimizda olmasının sebebi bize yardım etmesi ama hizmet bekliyor geçen tüm kardeşlerini çağırdı. Bana herkesin içinde hadi gelin sen yap her şeyi ben kaynanayim hizmet bekliyorum dedi. 2 gündür ev temizliği yaptım üstüne misafir ağırladım. Artık hem psikolojik hemde fiziksel olarak çok yoruldum. Eşime bunları bahsettiğim de sorunlu olan yine benim çünkü artık annesinin yaptığı her şeyi yüzüne söylediğim için beni umursamıyor ve suçu bende buluyor ne yapacağımı bilmiyorum. Ailesi biraz geri kafalı hiç ailemde böyle bir şey yaşamadım görmedim. Sorun bende de var her şeyi takan bir insanım ama durum şu ben yaptığım iyiliklerin karşılığını bekleyen bir insan değilim en azından kötülük görmek istemiyorum artık insanlardan. Kayınvalidem böyle bir insan yakında aynı evde yaşamayacağız onun için sabretmeye çalışıyorum fakat bir yandan her geçen gün daha çok üzülüp eşimi de annesiyle ikimizin arasında bırakıyorum. Ve eşim giderek benden soğuyor. Bunun için ne yapmam lazım akıl verir misiniz
Senin eşinden soğuman gerekmiyor mu ?Merhabalar
Öncelikle eşimi çok seviyorum. Onunda beni sevdiğini biliyorum. Her hangi birinin olduğunu düşünmüyorum. Olsa da onun kendi hayatı derim ve çekilirim. Bizim sorunumuz ailesi çünkü şuan birlikte yaşamak zorundayız. Ve ailesi ile o kadar zıt insanlarız ki annesinin söylediği her şeye aliniyorum ve kiriliyorum. Dunya Kendi etrafında dönsün istiyor. Onun istediği gibi konuşmamı giyinmemi davranmami bekliyor. Eşimde yapma yapmak zorunda değilsin diyor. Ama ben onun istediği şekilde davranmayinca evde bir kaos oluyor kavga çıkarıyor. Söylediği şeyleri söylemedim yapmadım diyor annesi sonra hep suçlu ben oluyorum. Eşimde bende giderek soğumaya başladı. 5 aylık hamileyim örnek verecek olursam. Düştüm geçen gün eşine söyleme kafası sende kalmasın diyor. Bende söylemedim öğrenince bana da kızdı benden neden sakliyorsun diye o bizimde çocuğumuz dedi. Böyle bir sürü olay yaşıyorum. Hayatımdaki her şeye söylediğim sözlere bile karışan biri var şuan hayatımda. Domatesi böyle dogra çamaşırı böyle as koçanı şöyle ugurla kocana böyle davran tartışmamız da bile aramıza girip kapa çeneni artık hamileligimden dolayı katlanamiyorum. Yapım gereği tepki veremiyorum. Versem kaos çıkıyor. Sözde yanimizda olmasının sebebi bize yardım etmesi ama hizmet bekliyor geçen tüm kardeşlerini çağırdı. Bana herkesin içinde hadi gelin sen yap her şeyi ben kaynanayim hizmet bekliyorum dedi. 2 gündür ev temizliği yaptım üstüne misafir ağırladım. Artık hem psikolojik hemde fiziksel olarak çok yoruldum. Eşime bunları bahsettiğim de sorunlu olan yine benim çünkü artık annesinin yaptığı her şeyi yüzüne söylediğim için beni umursamıyor ve suçu bende buluyor ne yapacağımı bilmiyorum. Ailesi biraz geri kafalı hiç ailemde böyle bir şey yaşamadım görmedim. Sorun bende de var her şeyi takan bir insanım ama durum şu ben yaptığım iyiliklerin karşılığını bekleyen bir insan değilim en azından kötülük görmek istemiyorum artık insanlardan. Kayınvalidem böyle bir insan yakında aynı evde yaşamayacağız onun için sabretmeye çalışıyorum fakat bir yandan her geçen gün daha çok üzülüp eşimi de annesiyle ikimizin arasında bırakıyorum. Ve eşim giderek benden soğuyor. Bunun için ne yapmam lazım akıl verir misiniz
Kim ne derse desin kendi anamda onunda anasi dese umursamam kocamla arama kimseyi sokmam evdeki en ufak seyden haberdar ederim kocami buna kimse karisamaz .evi degistirin ayirin yapamiyosaniz ayni ortamda devamli durmayin yemek yapin gebesiniz gidin yürüyüş yapin gelin odnizda dinlenin kapiyi kilitleyin mesafe koyun dogumdan snra sizi nelerin beklediginden daha haberiniz yok degilmi.gecmis olsun ayni ev olmaz acil ayirinMerhabalar
Eşiyle annesi arasındaki dengeyi kuramayıp üstüne birde aynı evde birşekilde yaşamak zorunda bırakan adamlar birsüre sonra arada kalmaktan ve sürekli şikayet dinlemekten daralmış bunalmış moduna giriyorlar. Anladığım kadarıyla problem eşinizle değil soğuduğu filanda yok sizden kayınvalide olmasa sizin stres seviyeniz düşer buda eşinize yansıttığınız yakınmalarınızı şikayetlerinizi yok eder. Kayınvalideye cevap ver gerekirse lafını söyle karıştırma falan filan diyemicem sanırım hem yapınız gereği laf söyleyemiyosunuz hemde karşınızdaki kadın çokta laftan anlayan biri değil en iyisi en kısa zamanda evleri ayırmak başka çıkar yolu olduğunu sanmıyorum bu işin. İnsan gebelikte hormonların alt üst olması dolayısıyla normalinden fazla alıngan ve kırılgan oluyor üstüne birde eşle ara biraz bozulunca iyice herşey kötüye gidiyormuş gibi hissediyor
Bu şekilde davrandığım zaman bağırmaya başlıyor. Durmadan kavga çıkarıyorMadem artık umursamıyor sende tepkilerinin en âlâsını göster yapmak istemiyorsan yapma, ben böyle asmak istiyorum ben böyle yıkayacağım de bu böyle gitmez kayınvalidenle görüştürmemesi lazım bi müddet sizi
Benim korkum da aslında o daha ortada çocuk yokken bebek doğduktan sonra bana bebeğiniz olursa bana onu yedirme onu giydirme onu bir yerlere götürme diyemezsin demişti. Ben sizin bakiciniz değilim istediğimi yaparım demisti. Kimseye hiç bir şeyimi anlatamıyorum. Aileme de onlarında üzülmesini istemiyorum bir de aralarının bozulmasini istemiyorum.Kim ne derse desin kendi anamda onunda anasi dese umursamam kocamla arama kimseyi sokmam evdeki en ufak seyden haberdar ederim kocami buna kimse karisamaz .evi degistirin ayirin yapamiyosaniz ayni ortamda devamli durmayin yemek yapin gebesiniz gidin yürüyüş yapin gelin odnizda dinlenin kapiyi kilitleyin mesafe koyun dogumdan snra sizi nelerin beklediginden daha haberiniz yok degilmi.gecmis olsun ayni ev olmaz acil ayirin
Öyle ama zamanında çok yanımda durdu o da artık bu duruma girmek istemiyor. Onu da çok iyi anlıyorum arada kalmak istememesini. Çünkü annesine ne söylerse söylesin o haklı oluyor.Senin eşinden soğuman gerekmiyor mu ?
Aynen öyle yapacak hiç bir çarem yok bebeğim doğana kadar aslında dükkanı kapatana kadar bizimle yaşamak durumundalarEşiyle annesi arasındaki dengeyi kuramayıp üstüne birde aynı evde birşekilde yaşamak zorunda bırakan adamlar birsüre sonra arada kalmaktan ve sürekli şikayet dinlemekten daralmış bunalmış moduna giriyorlar. Anladığım kadarıyla problem eşinizle değil soğuduğu filanda yok sizden kayınvalide olmasa sizin stres seviyeniz düşer buda eşinize yansıttığınız yakınmalarınızı şikayetlerinizi yok eder. Kayınvalideye cevap ver gerekirse lafını söyle karıştırma falan filan diyemicem sanırım hem yapınız gereği laf söyleyemiyosunuz hemde karşınızdaki kadın çokta laftan anlayan biri değil en iyisi en kısa zamanda evleri ayırmak başka çıkar yolu olduğunu sanmıyorum bu işin. İnsan gebelikte hormonların alt üst olması dolayısıyla normalinden fazla alıngan ve kırılgan oluyor üstüne birde eşle ara biraz bozulunca iyice herşey kötüye gidiyormuş gibi hissediyor
Allah yardımcınız olsun. Eşinize sürekli şikayet etmeyi kesin biliyorum biz ayrı yaşıyorken bile bazen bişeyler oldumu hemen patlayasım herşeyi dökesim geliyor ama yanlış yapıyoruz sanırım tatlı dille konuşun eşinizle her durumu anlatmayıp sussanız bile ister istemez hareketlerinize yüz ifadenize bile yansır insanız sonuçta gün içinde yaşananları yok sayıp devam edemiyoruz ama biraz daha kendinizi telkinleyip sakin kalırsanız Allah’ın izniyle siz kazanırsınız inşallahAynen öyle yapacak hiç bir çarem yok bebeğim doğana kadar aslında dükkanı kapatana kadar bizimle yaşamak durumundalar
Bu arada kalmak değil ki denge kuramamak . Eşiniz , annesiyle sizin aranızda denge kuramıyor. Sizin sürekli eşinizin haksızlığına dayanamayıp buz gibi soğumanız lazım.Öyle ama zamanında çok yanımda durdu o da artık bu duruma girmek istemiyor. Onu da çok iyi anlıyorum arada kalmak istememesini. Çünkü annesine ne söylerse söylesin o haklı oluyor.
Ana oğul sizi sindirmişler . Ezdirmeyin kendinizi , kaynana bozuntusu bir bağırıyorsa sen iki bağır.Bu şekilde davrandığım zaman bağırmaya başlıyor. Durmadan kavga çıkarıyor
Çekmeyin bu insanları sonucu boşanmak bile olsa ne kadar susar sineye çekersen o kadar ezerler..Merhabalar
Dükkan işlemiyor ve devredilecek en geç hazirana kadarBu dükkanın kapanmasının bir vadesi var mı, yani kurtuluş gününüzü biliyor musunuz? Bilmiyorsanız hayatınız hep bu şekilde geçecek demektir haberiniz olsun.
İnşallah öyle olur. Onlar gitmeden çözemezsiniz bu konuyu.Dükkan işlemiyor ve devredilecek en geç hazirana kadar