Eşim benden habersiz motor almış.

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Merhaba hanımlar.
Farklı bir konu ile geldim. Eşimi savunmaya gücüm yok. Benim içim hayal kırıklığı... sabah iş servisinde giderken bana motor aldığını söyledi. Üstelik bundan önce birbirimizden habersiz bir şey almadık. Evim başka ihtiyaçları varken motor almasını mantıklı bulmayacağım için bana söylemeden almış muhtemelen. Ben şaka yaptığını benden habersiz alamayacağını söyleyince, o an sen kimsin filan dedi bana... ve dahası... ben yolun açık olsun diyince de, kıyametler koptu. Sözünün arkasında duuur, bana yolun açık olsun diye rest çekersen ben bir dk daha duramam kendime saygısızlıktır bu diye coştu. Dün telefonda oldu bunlar servisten indikten sonra. Boşanmaya kadar geldi konu...
Kendi ayıbını örtmek için benim ona yolun açık olsun dememi konu etti...
Böyle bir durumda boşanma blöfü yapabilmesine mi, habersiz iş yapabilmesine mi yanayım?
Daha önceki konularımın sıktıntısı bitti.
Bu başka bir konu...
Siz ne yapardınız? Bu boşanma konusu dile pelesenk oldu. Ailemi de haberdar ettim. Çünkü bir gün bir günü tutmuyor. Evlilikte daha iyiye giderken bir yaptığıyla tepetaklak olmaktan yoruldum.

Merhaba hanımlar.
Farklı bir konu ile geldim. Eşimi savunmaya gücüm yok. Benim içim hayal kırıklığı... sabah iş servisinde giderken bana motor aldığını söyledi. Üstelik bundan önce birbirimizden habersiz bir şey almadık. Evim başka ihtiyaçları varken motor almasını mantıklı bulmayacağım için bana söylemeden almış muhtemelen. Ben şaka yaptığını benden habersiz alamayacağını söyleyince, o an sen kimsin filan dedi bana... ve dahası... ben yolun açık olsun diyince de, kıyametler koptu. Sözünün arkasında duuur, bana yolun açık olsun diye rest çekersen ben bir dk daha duramam kendime saygısızlıktır bu diye coştu. Dün telefonda oldu bunlar servisten indikten sonra. Boşanmaya kadar geldi konu...
Böyle bir durumda boşanma blöfü yapabilmesine mi, habersiz iş yapabilmesine mi yanayım?
Bu başka bir konu...
Siz ne yapardınız? Bu boşanma konusu dile pelesenk oldu. Ailemi de haberdar ettim. Çünkü bir gün bir günü tutmuyor. Evlilikte daha iyiye giderken bir yaptığıyla tepetaklak olmaktan yoruldum.
Sorumsuzluk başa bela . Ne alırsa alsın haber vermesi lazım ayrıca kendinizi suçlamayın kendi suçunu bastırmak için sizin kelimelerinizi kabahat olarak gösterir umursamayın . Hatasını anlayana kadar da uzaklaşın . Evli olduğunu unutmuş bence

Merhaba hanımlar.
Bu başka bir konu...
O blof yapmamis siz yapmissiniz. Simdi ya bosanin ya yutun dediginizi. Baska alternatifi yok.

Adam blof yapıyor diye kendini kandırma. Sen kimsin demiş onun gözünde aynen busun. Boşuna blof yapıp kendini daha da degersizlestirme.

Daha önceki konularımın sıkıntısı bitti yazmışsın, herhalde şaka yapmak istedin. Bitmiş olan sıkıntıda kocam benden habersiz motor almış başlığı açıp evim evim güzel evim bölümüne acman şaka yapmak istediğini düşündürdü.

Mune Mune bana bdv konusu gibi geldi. Siz daha iyi bilirsiniz.

Daha önceki konularınızı bilmiyorum. O nedenle sadece bu konu üzerinden yorum yapacağım. Adamın savunulacak bi tarafi yok habersiz gitmiş motor almış ama siz de yolun açık olsun o zaman demişsiniz. Kusura bakmayın ama böyle gerekli gereksiz yerde ister trip ister tehdit için olsun boşanma ile alakalı bi şey ima eden insanlardan hiç hoşlanmam. ( sadece bu konu üzerinden)

Ancakkk diğer yorumlardan anladığım kadarı ile sizin normal bir ilişkiniz yokmuş ki zaten. Ama bu konulara hakim olmadığım için bi şey demiyorum.

Evin ekonomisinde büyük pay edecek eşyaları çiftler birbirine sormadan almamalı. Boşanma sebeplerinde aldatmanın ardından geçim sıkıntısı geliyor.
Önceki konularınızı bilmiyorum ama burdan yola çıkarak eşinizin aile birliğine çokta adapte olmadığı, başına buyruk devam ettiği kanısı oluşuyor.

Bu aralar aklımdan geçen 🙄 Motor istiyorum eşim istemiyor, alıp gelecem bir gün.

Blöfü sanki eşiniz değil siz yapmışsınız gibi geldi. Eski konularınızı bilmiyorum, bilsem de hatırlamıyorum ama bir evlilikte boşanma bu kadar kolay gündeme geliyorsa o evlilik bitmiştir zaten.

Sözünün arkasında duuur, bana yolun açık olsun diye rest çekersen ben bir dk daha duramam kendime saygısızlıktır bu
Blöfü siz yapmısşınız, yapamayacağınız şeyleri söylemek blöftür.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, kocandan örnek almalısın. Adamın kendisine saygısı var belli ki, bir laf söylemişsin gururu kırılmış. Peki kocanın sana söylediği "sen kimsin?" lafı, hiç mi gururun kırılmadı? Sence bu evlilikte boşanmaktan başka çaren var mı, kaale bile alınmıyorsun.

Bildim bileli bosanicam boşanıyorum bosanicaz avukat tuttuk
Değişen bir şey yok bugün ki konu motor ama icerik yine aynı boşanmak

Sende biliyorsun senin eski konularına yorum yapanlarda sen bosanmiyacaksin ve bu konuyla ilgili daha bir çok konu acicaksin

Merhaba hanımlar.
Bu başka bir konu...
O davayı açmazsan daha da insan yerine konmazsın, haberin olsun. İyice yüzgöz olmuşsunuz. Boşanma fobini bildiği için bu kadar rahat, kolayını bulmuş adam valla. Sana da kolay gelsin.

Back
X