Eşim benden gizli telegram yüklemiş

Evet öyleymiş gece hesabini kendi telefonumada açtım ogün ama en son girildigi günden başka birgün gözükmüyor cihazlarımdan baktim belli olurmu peki

Bagiriyorsa o haltı yemiştir. Asla şaşmaz.

Evdeki eşlerine maddi manevi yetemiyorlar bir de utanmadan dışarıda aranıyorlar bamyalar. Böyle durumlarda direkt söylemeyin, kanıt toplayıp def edin kart zamparayı.

Sizde ondan gızlı twitch yukleyın odeşince sorun kalmaz

Ohooo sen de ne yakalarsan yakala affedip devam edersen adam da tepene çıkar böyle. Yine affedeceksin belki bari sürekli bildiğini ve affedip durduğunu belli etme de yakında kadınları kolundan tutup eve getirmesin

Ohooo sen de ne yakalarsan yakala affedip devam edersen adam da tepene çıkar böyle. Yine affedeceksin belki bari sürekli bildiğini ve affedip durduğunu belli etme de yakında kadınları kolundan tutup eve getirmesin
Ben affetmedim mecbur getirildim cocuklarim icin yoksa onlari göstermem dedi ama bugün gittim sikayet ettim zaten gerisi gelir inşallah

Şuna bak şuna bir de dokunmadım diyip size bağırıyor üste çıkmaya çalışmış sinir oldum aldatmak için illa dokunmak mı lazım kafanda sorun mu var derdim. Aynısını ben yapsam ne yapardın derdim!!!!!

Dedim zaten ölürdün diyor kendi yanlış yapmamıs ya güya bize gelince tehdit başka bir halt bildikleri yok

Yok ya. Kendi ne halt yemiş o zaman kendi ölsün ay valla sinir oldum !
ben hastalıga kaldım zaten sedef hastasi oldum.hemde en ağır sekilde suan sadece çocuklarim icin belki yalan gelir tek korkum bana birsey olsa onlara kim bakacak en azindan ayaklarinin üzerinde duracak yaşa beldiklerini görim Allahtan başka birsey istemiyorum onu görmezden gelmek yok saymak belki beni birakmasina sebep olur

Bence siz kurtulun çocuklarınız da sizi mutlu görür böyle bu şekilde yaşıyacağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…