Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

cok guzel bir ani olarak tarihe gecmistir canim ilerde akliniza geldikce guleceksiniz daha ne komik anlar yasarsiniz bir sen bir o
ben anladimki bu durumda dram daha etkili olacagini usutmus olmayasin canim yeni evlisinde :kedi: benim basima gelse ayy kalk kalk oluyorum ben hastalandim diye bagirirdim heralde hem azicikta ilgi olurdu gibime geliyor :lepi:

eşine çok ayıp etmişsin yani arkadaşım.
nerdende aklına geldi suçu onun üstüne atmak Allah iyiliğini versin:)

ılahii seni yaaa kaydirigubbakcemile3

Eşin kızmakta haklı bende olsam kızardım vallaa lmaz: ama geçer meraklanma

adamcaz olayı bi hazmetsin önce kaydirigubbakcemile3

hatunun tek mesajla bıle kafa yapması ayıp değil ama dimi..:)
cemrecim bak hatun actı konuyu çıktı bıze gülüyo..
yarılıyo hatta:)yerimseniben

la bizle dalga geçen iinnnşallah gerçekten yatağa işer :Saruboceq:
bak bedduamda yapışır ona göreÇok üzgünüm çoook

hu hu konu sahibi orda mısın ? bence de bize gülüyorsun gibi geliyor bana da .

:roflol::roflol::roflol:ay benimde gülmekten içim dışıma çıktı yanii tabikide yaptığınız hiç hoş değil ama eşinizde fazla tepki göstermiş bence haa bu arada neden hiç cvp yazmıyosunuz merak ettim keklendikmi yoksaklava:klava:

cemre kız allah iyiliğini vermesin emi . bende buna güldüm . :))

cidden gülermisin ağlarmısın bu
şu saatten sonra yapacak pek birşey yok aslında:1ninca:
sadece başını öne eğip özür dileyebilirsin
bir sır vereyim mi?
ben liseye kadar yatağımı ıslattımhihoyyyt
muşamba yatağa sarılır üstünede eski bir örtü örtülürdü bende batırırdımhihoyyyt
kaç döşek kaç yorgan çürüdü :roflol::roflol:

[color="ındigo"]çok vahim bir durum.
şincik arkadaşım acaba bi dr görünsen.
Yani ben nekadar yorgun olursam olayım,ne kadar su içersem içeyim,uykum ne kadar ağır olursa olsun benim çişim geldimi illaki uyanırım.uyanmamak mümkün değil.kasıklarıma vuran o ağrı beni uyandırır bir kere uykumdan.sen nasıl uyanmadım hiç anlamış değilim.bu ilk kez mi oluyor yanii.bende dr görünmelisin ciddi bir durum.kendini nasıl affettirrsin DURUMUNA gelinceeee hiç bir fikrim yok sadece senin yerinde olmak istemezdim gerçekten çok kötü bir durum.umarım en kısa zamanda eskisi gibi olursunuz tatlım.
[/color]

hatunun tek mesajla bıle kafa yapması ayıp değil ama dimi..:)
cemrecim bak hatun actı konuyu çıktı bıze gülüyo..
yarılıyo hatta:)yerimseniben

chevi kıs bizde ona güldük zaten
gerçek değilse bile karşılıklı gülüştük en azından kaydirigubbakcemile3
babam beni tuvalet hortumuyla dövüyor gibi üzücü ve gerçek olmayan bir konudansa
böyle komik bir konuda tiye alınmayı tercih ederim vereliniortak

konu sahibi kaa
gel alttan bakıcağına beni hastahaneye götürr
gülmem geçmiyoor :mymeka:

iyi kötü yorum yapn herkese teşekkrler bence de bu konuyu fazla deşmeyeym hiç bişey olmamış gibi devam edicem dediğinz gibi unutulur da komik bi anı olarak kalır inş.
bi kaç yorum yapn arkadaş eşimin tavır yapmamsı gerektiğini söylemiş ama ona da şmdi çok hak veriyorum yaptığm çok yanlış ve çocukcaydı.ama o an öyle utanmştım ki ne bileyim işte ben bile şaşıryrm nasıl aklıma gledi diye biri de nerden buldn bu şeytanlığı demş gerçekten şeytan akıl verdi resmn bnden önce de yapan varmıs o anıyı yazan arkadasa da tşk ederm kendimdn iyice şüphe edicktm yoksa..:1no2:
yorumlarınız beni tebessüm ettirdi biraaz olsn yatıştım.Allah razı olsun hepinzden..
tekrar teşekkr ederim kızlar hepinize teker teker çok yardmcı oldunuz
konuyu ilgili arkadaş kapatabilrse çok memnun kalıcam..
iyi akşamlar hrkese umarım bu engeli atlatablreriz

cok kötü bir durum o halde kendimi düsünemiyorum bile cok utanc verici bide yeni evlisiniz ne akla sen sucu esine yüklemeye calistin isin komigide esin sen suyu dökene kadar niye beklemis

be adam madem anladin ne diye seni devam sulamasina izin veriyosundelikafadulden

zamana bırak boşver, sen de hatanı anlamışsın sonuçta
hiç bir şey yapmayıp sadece üstünü değiştirseydin, ya da doldurduğun o bardağı eşinin üzerine dökeceğine, yatağa dökseydin keşke de eşin uyanıp durumu farkettiğinde su içerken bardak elimden kaydı yanlışlıkla düşürdüm derdin, eşin durumu bilse bile bu durumda seni utandırmamak için konuyu kapatırdı, ama sen onu utandırmaya çalışmışsın. evet çok çocukça olmuş.
dediğim gibi zamana bırak, zamanla unutulup gider, gülüp geçersiniz sadece kaydirigubbakcemile3.

konun doğrudur veya yanlıştır arkadaşım bilemem
hakikaten bu bir çok kişinin başına gelir
ama utanırlar kimselere söyleyemezler

konu sahibi son noktayı koydu kızlar.daha yorum yapmayalım artık.doktora git ama mutlaka.ihmal etme.aramıza hoşgeldin bu arada.ilk mesajındı.

esınız ın fazla uzerıne gıtmeyınız
sızden dahada soguması an meselesıdır..
zamana bırakın sadece duzelcektır elbette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…