eşimle ağustosun sonunda evlendik,çok güzel bir evliliğimiz vardı ta ki geçen haftaya kadar.gündüz evde sabahtan akşama temizlkti yemekti uğraştığım için çok yorgundum.eşim geldi yemeğimizi yedik tv izledik fln bi de yemeklerin verdiği hararetle ben çok su içmişimiçmez olaydmç neyse yatttık uyuduk zatrn çok yorgun olduğum için...aslında yazmaya da utanıyorum ama akla ihtiyacım var çevremdekilere anlatmaktn çok utandm..gece altıma kaçırmışım.gece yarısı uyandım rahatsızlıkla o zmn farkettm.eşimi uyandurmaya da çok utandım ztn yeni evli sayılırız.. önce epey ne ne yapıycagımı düşündüm ağlıycak gibi oldum sonra kalkıp geceliğimi değiştirdim.eşim uyuyodu bu esnada çok fenaydım olayn verdiği utançla aklıma bişeylr geldi bardağa ılık su koydum(sğk olrsa uyanır diye).eşimin malum bölgesine döktüm azar azar..amacım o altına kaçırmış gibi göstermekti.biliyrm çok aptalca ama o an çok utandığm için bileimyorm işte..o zmn bna mantıkoı geldi.sonra da hiç bişi olmamış gibi yattım.ama uyku tutmadı tabikşde..yirmi dkka anca geçti geçmedi eşim bana döndü nedn böyle bişey yaptığımı sordu o an yerin dibine geçtm anlatamam gözyaşlarımı tutamadm bide heyecan bastı hem gülüyorum hem ağlıyorm eşim hiç gülmedi yüzü çok sabitti.bnde açıklayamdm suç sende olsn diyemedim.eşim insanlık hali ama böyle bişey ypmn bni çok şaşırttı aklında ne vardı anlayamadım bn zaten farketmiştim yatağın halini dedi.çok kötü oldum kızlar bi haftadır falan hiç samimi değil bnmle konuşmalarında.her zmnki gibi eve saatinde geliyo ama eskisi gibi değil snki.ben özür dildm o utançla böyle bişey yaptığımı söledim ama nafile böyle çockluklar yapark kendimi ndan soğuttuğumu söyledi
napcm kızlar ben nasıl düzeltebilirm olayı???????senağlama
Ya olabilir bu aslında küçük bişeyi büyütmüşsünüz ne var bunda yani böylesi daha mı iyi oldu.Ama ilerde aklınıza gelir gülüp geçersiniz bence büyütülcek bi olay değil.:roflol:
kızım olurya insanlık hali
ama bu çok eski bir fikirdir inanın
ben çocukken komşumuz anlatmıştı
buda yeni gelinken yatağı ıslatmış uyanınca kocasının pijamasına suyu dökmüş
garibim bu arkadaşın eşi kadarda cin değilmiş
kadın kocası uyanır uyanmaz basıyor yaygarayı vaaay sen ne ettin böyle diye
adamcağız sus sus kimse duymasın diyormuş
sebep? bunu yapacak ve karşısındakini ömür billah suçlayacak çok kadın tanıyorum ben.senaryo...
ama en kötüsünden
ne kötüsü akannehirsenaryo...
ama en kötüsünden
Canım artık olmuşla ölmüşe çare yok!Gönlünü bi şekilde alman lazım.Eşini sen daha iyi tanıyorsun
Ben senin yerinde olsaydım!''Canım sende işe ödeşelim derdim''lülülülülülü
Güzel yemekler yap güzel giyin romantik bi ambiyans yarat ve gerçekten çok utandığını anlat sonrada onu çok sevdiğini söyle ve sinirinin geçmesini bekle!Başka ne yapılabili ki
ne kötüsü akannehir
ben okuduğumdan beri gülüyorum gülücük kaslarım ağrıdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?