eşim bebek istiyor

canım bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum bir süredir,eşimde bebek istiyor ama inan sırf bu sorundan dolayı ben istemiyorum.
Konuyu açtığında açık açık söyledim,şu an sahip çıkıyosun ama ya ilerde bebek olunca torun bahanesiyle yine evime gelip aynı saygısızlıklara maruz kalırsam diye korkuyorum dedim.
Br kadının en çok istediği şeyin sevdiği adamdan bir çocuk sahibi olduğunu,ancak biraz zaman vermesini istedim.Ayrıca çocuk olunca değişip tekrar aynı şeyleri yaşamayacağımız ne malum?İlk önce ispatlasın ,bazı sözleri versin ki bizde çocuk yapalım.
Çocuk olduktan sonra dövünmek bir işe yaramaz çünkü,ben böyle konuşunca biraz sinirlendi ama banada hak verdi.Bence sende konuş bu şekilde

simdilik bi sey demiyor ama ilerde diyebilir diyorsunuz. su dediğinize gore esiniz gorus diyene kadar cocuk yapmayip dedigi an boşanmanız lazim.
yani gorus diyip diyemeceginden emin olamazsiniz ki.
ya simdi bu ihtimali goz onunde bulundurarak bosanacaksiniz ya cocuk yapip devam edeceksiniz ya da bosanma ihtimali icin cocuk yapmayip görüş diyecegi gunu bekleyeceksiniz

Şu an için görüş demiyor ama sanki ilerde diyecek gibi ve ben onlarla görüşmektense boşanirim. Bebekle boşanmak istemem o açıdan bebek istemiyorum

Eşinin ailesi ile görüşmemek için Boşanabilirim mi eşinizden nasıl bu kadar kolay vazgeçebilmeyi düşünebildiniz ? Eşiniz adına çok üzüldüm kendisi bunu duysa eminim o da çok üzülür ve bozulur

yumurtlama gunlerinizi hesaplayin ona gore o donemlerde uzak durmaya calisin esinizden,hatta eczanelerde yumurtlama gununu olcen kitler satiliyor.hepi topu 24 saat icinde hamile kaliniyor zaten,butun ay boyunca boyle bir ihtimal soz konusu degil..supheli bi durum olursa ertesi gun hapi alirsiniz.
ama bi anne olarak sunu diyebilirim,evlat koca icin yapilmiyormus,iyi ki de anne olmak nasip olmus.hayatimda sahip oldugum canimdan kanimdan olan en tatli arkadasim..

canım tüm konularını okumultum.
bence bebek için acele etme.
biraz daha durulmanız gerek diye düşünüyorum..

sen ne zaman istiyosun ya da istiyo musun, eşin barışma olması için bebek istiyo olabilir olmayadabilir tabi, sende barışmam diye ömrü billah çocuk düşünmicek misin

ilk önce sakın eşinizden gizli saklı doğum kontrol hapı kullanmak ya da korunmak gibi şeyler yapmayın, o zaman tek sorununuz ailesi olmaz. istemiyorsanız, istemiyorsunuzdur ama evet deyip sonra gizli saklı korunmak etik açıdan yanlış.
eşinizle probleminiz varsa, önce onu çözün. evli değilim, çocuğum yok ama çocuk gibi bir sorumluluğun sorunlu evliliklerde daha büyük problemlere neden olacağını düşünüyorum.
eğer eşinizin gelecekteki tavrından emin değilseniz, önce bu sorunu çözüme kavuşturun ve içinize sinsin. yaşınız daha genç, çocuk için birkaç yıl daha bekleyebilirsiniz.
önce evliliğiniz içine sinsin. şimdi hazır olmadığınız bir çocuk hem fiziken hem psikolojik olarak sizi zor durumda bırakacaktır. eşiniz size anlayış göstermeli.

Sadece tek tarafli istemeyle olmuyo bu durumlar.. ya bide kiramama durumu var tabii ben olsam napardim diye dusundum de. Yap bence . Ben olsam yapardim HAYIRLISI ..

Eger hazir hissetmiyorsaniz kendinizi iyi hissetmediginizi kendimi toparlamaliyim hamilelige haxirlamaliyim diyip eşinizle konusun.ama sizde istiyor tek endişeniz kayinvaldenizse bunu kenara atin cunku bu durumu eşinizde dusunuyordur ve eşiniz cocuk istiyorsa sizinle hayatini devam ettirmek herseyi gecmiste birakmak istiyor anlamina gelir.Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah.ama sakli gizli ilac kullanmayin yoksa eşiniz farkederse o zaman buyuk sorun cikar..

Beden sizin, karar sizin, hayat sizin...
Siz istemedikten sonra eşiniz diretemez sonuçta...
Konularınızı bilmiyorum...
Ama çok olaganüstü bir geçimsizlik yoksa..
Çoçuk kesinlikle yapıcıdır..
Umarım güzel kararlarla mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…