eşim bebek istiyor

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Önceki konularimi bilenler bilir. Eşimin ailesiyle gorusmuyorum. Nereye kadar devam eder bu durum bilemiyorum. Boşanmayi bile düşündük ama şmdi iyiyiz ve esim bebek istedigini soyledi. O 32 ben 29 yasindayim 1,5 yillik evliyiz evet zamani ama ben ailesiyle olan durumumdan dolayi şu an için bebek istemiyorum fakat eşim açik açik istedigini söyledi. Bende tamam dedim ama aslinda istemiyorum.Doğum kontrol hapini almadik. Ne yapsam bilemiyorum. Bir bebek bizim için iyi mi gelir yoksa hata mi ediyorum. Gizli gizli dogum kontrol hapi içsem o zamanda onu kandirmiş olurum vicdanim rahat etmez. Off napicam ben bir akıl verin.

Eşinin annesi ile olan durumunuza eşinin yaklaşımı nasıl? Veya bu durum neden sizin çocuk yapmanıza engel?

aile ile neden görüşmüyorsunuz. artık geri dönüşü yokmu bir dha asla görüşmeyecekmisiniz

çocuğu götürcem derse ne olacak kafamda deli sorular

Bence eşinden anlayış göstermesini iste. Ailesiyle ilgili sıkıntılarınız nedir bilemiyorum ama eşiniz eğer sizi uzak tutmayı başarabiliyorsa, size karışan yoksa en azından durumlar böyle olana kadar erteleyin. Burada birsürü konu okuyoruz, bebek yeni doğunca ayrılanlar, hamileyken sıkıntı yaşayanlar vs vs...

aile ile neden görüşmüyorsunuz. artık geri dönüşü yokmu bir dha asla görüşmeyecekmisiniz

çocuğu götürcem derse ne olacak kafamda deli sorular

Aileyle cok sorun yasadik ailemde gorusmuyor onlarla. Hakli olan taraf ben olduum icin esim bisey ddemiyor ve bir daha onlarin yuzunu bile gormek istemiyorum. Cocuk olursa goturup gosterebilir sakincasi yok

Yani düzelmeyecek bir şey mi ailesi ile olan problem. Veya ne bilim elbet çocuk olunca falan görüşeceksiniz. bu sefer bana torunumu göstermedi muhabbetleri başlar. İyi düşünün derim. ama yıllarca da çocuksuz kalacak değilsiniz herhalde. Eşinle devam edeceksen elbet bir gün çocuk olacak yani.

Şu an için görüş demiyor ama sanki ilerde diyecek gibi ve ben onlarla görüşmektense boşanirim. Bebekle boşanmak istemem o açıdan bebek istemiyorum

Heh işte şu yukarda yazdığını eşine açık açık söyle.Kararlı olduğunu görsün.Ona göre çocuk istesin.Sana tamam görüşmeyeceksin deyip,zorlayacaksa , boşanacağını söyle.
Emin değilsen eşinden,yapma çocuk ,gerçekten.Eşini memnun etmek için çocuk doğurmayı düşünüyorsan,onunda seni memnun edip huzurunu,mutluluğunu düşünmesi lazım.

Galiba tek çare bu şekilde konuşmak

Çocuk olursa tabii ki ailesi ile görüşmek zorunda kalacaksınız. Torunlarını görmek isteyecekler; el kadar bebeyi babasıyla yollayamazsınız ki.
Sizin psikolojik sorunlarınız da yokmuydu? Yalnış mı hatırlıyorum? Bu sebeple ilaç kullanmıyorsunuz değil mi?

Evet kullaniyorum ama tedaviyi bitiriyoruz bu ay. Düzeldin mi dersen hayir duzelmedim. Aslinda doktorum tedaviye devam derse mecburen bebek işi yatar. Ahanda kafamda ampuller yandi

Evet kullaniyorum ama tedaviyi bitiriyoruz bu ay. Düzeldin mi dersen hayir duzelmedim. Aslinda doktorum tedaviye devam derse mecburen bebek işi yatar. Ahanda kafamda ampuller yandi
Evliliğin de çok mutlu değilsen, asla bebek yapma derim. Bebekle asıl evlilikler sınanıyor bence.
İnşallah önce yuvanız tam huzur bulsun; bebek de en doğru zamanda gelsin

İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin Veronica. Böyle bir mecburiyetin yok. O çocuğu taşıyıp, ağrılarını ve doğum acısını çekecek kişi olarak eşine açık açık "istemiyorum" demeliydin. Çocuk şakaya gelecek bir husus değil, evliliğin için artısını eksisini boşver gitsin, senden götüreceklerini düşün. Gerçekten istemediğin bir bebek senin için ağır bir yükten başka birşey olmaz çünkü uğraşması dünyanın en zor işi. Bu durumda evliliğine iyi gelse de sana iyi gelmez ondan emin ol. İçinde gerçekten istek duyana kadar ertele bu mevzuyu derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…