• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Denizzzz159

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
209
-6
13
31
Arkadaslar merhaba kendimi cok kotu hissediyorum.
Esimle 6senedir birlikteyiz 2sene nisanliligimiz oldu ve 3aydie evliyiz.
Ben onu bildim bileli kavga ediyoruz onh boyle kabul ettim ama simdiye kadar sevgiliyken bana hic vurmamisti evlendigimizden beri hep siddete meyilli seyler yapti sarsti kolumu sıktı itti falan ama hic bariz tokat atmamisti.
Bu sabah telefonunda bir grup var bir parti grubu sadece erkekler var demisti .
Kadin kollari degl kadin ne arasin demisti bu sabah baktigimda grupta kizlarda vardi cikmasini sotlwdimm bagrindi cagrindi sonra kolumu sıkarak telefonu zorla almaya calisti bende canimia citinca koluna vurdum sonra oda bana döndüp yuzume tomat atti.
Yuzumden cok kalbim acidi simdiye kadar yaptiklari hep kalbiki paramparca etti ama artik buda kalp birakmadi bende napicagimi bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz

Arkadaslar merhaba kendimi cok kotu hissediyorum.
Esimle 6senedir birlikteyiz 2sene nisanliligimiz oldu ve 3aydie evliyiz.
Ben onu bildim bileli kavga ediyoruz onh boyle kabul ettim ama simdiye kadar sevgiliyken bana hic vurmamisti evlendigimizden beri hep siddete meyilli seyler yapti sarsti kolumu sıktı itti falan ama hic bariz tokat atmamisti.
Bu sabah telefonunda bir grup var bir parti grubu sadece erkekler var demisti .
Kadin kollari degl kadin ne arasin demisti bu sabah baktigimda grupta kizlarda vardi cikmasini sotlwdimm bagrindi cagrindi sonra kolumu sıkarak telefonu zorla almaya calisti bende canimia citinca koluna vurdum sonra oda bana döndüp yuzume tomat atti.
Yuzumden cok kalbim acidi simdiye kadar yaptiklari hep kalbiki paramparca etti ama artik buda kalp birakmadi bende napicagimi bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz
Evlenmeden önce sürekli kavga ediyorduk dediğiniz nasıl kavgalardı? ve neden sürekli kavga etmenize rağmen evlendiniz?

Cok sevdigim icin evlendim ama kavgamiz 6 senedir hic bitmedi evleninceduzelir dedim ama olmadi dedikleri yaptiklari canimi cok acitiyor artik evlenemeden once bukadar cok takmiyordum
Onu kabul ettiginiz için evlenince de soddet gosterme hakkini kendisinde görmüş artk ne denir ki Rabbim islah etsin. Tavrinizi koyun

Sürekli kavga etmenizden belliymiş sağlıklı bir ilişki olmadığı keşke evlenmeseydiniz. Bugün tokatla başlar yarın öldürür. Üçüncü sayfalarda isminiz yer alsın istemiyorsanız derhal boşanın

Cok sevdigim icin evlendim ama kavgamiz 6 senedir hic bitmedi evleninceduzelir dedim ama olmadi dedikleri yaptiklari canimi cok acitiyor artik evlenemeden once bukadar cok takmiyordum
Öncelikle kesinlikle çocuk yapmayın onun da hayatı zindan olmasın... Kusura bakmayın fakat evliliğinizin ilerisini göremedim. Evlenmeden önce tartışmayla başlayıp daha 3. ayda şiddete dönmüş. Cicim ayında en güzel günlerinde böyle olan ilerde aman Allah korusun... Haberlerde bir kadın cinayeti daha görmek istemiyoruz. İnancınız varsa el açıp Allah'a dua edin fakat kavgaları göre göre evlendiyseniz Allah size zamanında göstermiş siz istemişsiniz maalesef. Siz bu durumu kabullendikçe o daha ileriye gidecektir. En yakın zamanda evliliğinizi bitirmeniz en hayırlısı gibi görünüyor.

Canım önce sakin ol eşin hem suçlu hem güçlü çapkınlık var üstüne bir de şiddet. İyice düşün onunla konus böyle devam edemeyecegini söyle iyice düşün gelecek görüyor musun onunla ya da ömrünce böyle yaşamak ister misin ona göre kararını ver. Hayat senin hayatın yol yakınken bir karar ver. Unutma bugün tokatla başlar yarın Allah esirgesin herşey olabilir. Kendine bunu reva görüyor musun?? Dediğim gibi hayat senin hayatin

Bu surecte cok iyi korunarak asla suan cocuk yapmayin. Ilk olarak bunu soylemeliyim cunku kadinlarimiz cocukla duzelecegini saniyor.
Esinizin ofke kontrolunu saglayamadigi acik, bu konuda uzman yardimi almasi gerekir cunku demissiniz onceden de meyilliydi diye.

Saçmalıklar bütünü bir ilişki daha. Zaten kavgalar varmış, şiddet varmış. İlla bi şamar yiyince mi şiddet oluyo? Kadınkar varmış da wp grubunda çık denmişte ayh yorucu ötesi. Boşanın, daha fazla saçmalanmasın.
Ya nekadar cirkin bi insansiniz ya zaten kalbi kirilmis bir iinsan buraya dert yakinmaya yaziyor siz daha cok can sıkıyorsunuz nekadar dusuncesizsiniz boyle seyler yazmadan ince karsinjzda ne pskilojide buraya bu konugu yazdi diye dusununn dilerim allahtan sizin basiniza gelmesin fakat buyuk konusmamak dalga gecmemek gerek .

Ya nekadar cirkin bi insansiniz ya zaten kalbi kirilmis bir iinsan buraya dert yakinmaya yaziyor siz daha cok can sıkıyorsunuz nekadar dusuncesizsiniz boyle seyler yazmadan ince karsinjzda ne pskilojide buraya bu konugu yazdi diye dusununn dilerim allahtan sizin basiniza gelmesin fakat buyuk konusmamak dalga gecmemek gerek .
Çirkinim ben. 🤷🏻‍♀️

İyi de yazdıkları yorum değil, yaşadıklarınız.

Yaşadıklarınızı, tahammül ettiğinizi bir başkası söyleyince niye çirkin oluyor?
Sizin gerçeğiniz bu!
Ve değiştirmek sadece sizin elinizde...

Merve zaten 6 yıldır yaşadklarını kısa bir özit geçmiş. Ne bileyim belki gözün açılır diye falan 🤷‍♀️

Olur öyle sabret düzelir mi dedin ne desin.

Back