• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana şiddet uyguladı

duygu45

Nirvana
Pro Üye
30 Ağustos 2008
1.450
1.252
658
eşimle 1yıl önce evlendik.ailesinin maddi durumu kötü.düğünden 1hafta önce ayırmaya çalıştılar bizi.düğünden 2yıl sonra bizim düğün ve eşya borcumuz bitince yardım edicez deyip söz verdik.düğün oldu.ilk aydan itibaren sürekli ailesi para istedi eşim bana baskı yaptı ne evlendiğime sevindim ne de mutlu oldum.onları aramadan duramıyo.en son 14temmuzda kaynanamlara gittik.yine para konusu eşim para vercez diyo 20.000 borç var veremeyiz diorm.kaynananm gözlerini kıstı gözleri sulandı eşimin üzerime atlaması bir oldu.telefonumu elimden aldı.anne ve babası izledi ve o hak etti vur dediler eşime.evden çıkarmıolar beni yardım isteyemiorm.annem e haber verdiler gel konuşalım die annem ne yapacaksa bu durumda.kendilerini acındırıp zorla para koparmak amaç.annem jandarmayla geldi aldı beni rapor aldım davacı oldum eşimden.oda beni döverken yanağı çizilmiş oda şikayet etmiş beni.sonra avukata gitmişler.adam mantıklı bi şekilde konuştu yüzleştirdi bizi.ailesi olmayınca çok ii ama onlardan çok etkilenio.babasıyla geldi özür diledi.ama hiç içime sinmiyo doğuya tayin oldu.yanına gitmek istemiorm düzeldiğine inanamıyorm.evlilik terapistine gitmek istiyorum ama mahrumiyet bölgesi eşimin çalıştığı yer.psikolojim çok bozuk.anneme bir daha el sürmem dedi inanmalı mıyım kafam çok karışık

Dr. Meltem hanım lütfen bana yardım edin.Kendime olan güvenimi yitirdim ne yapmam lazım 1şans ver dedi ailem bende verdim ama içim hiç rahat değil moralim çok bozuk.1ay oluyor nerdeyse atlatamıyorum.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnan çok üzüldüm ve çok sinirlendim. İçinden geliyorsa dene tekrar ama o anne babayla zor çok zor. Onlar vur diyor o da vur diyor inanılır gibi değil. Ailenden uzakta sana daha çok saldırır bence. Çocuk yok sanırım bunun gibiler insanın ömrünü kısaltır iyi düşün arkadaşım çok geçmiş olsun.

çok tşk ederim yorumun için şans vermiş olmak için verdim zaten ama psikolojim iyi değil.kendimi toparlamaya çalışıyorum

Yapanın elleri kırılsın, göz yumanın bin kat daha kırılsın!! Ben nedir ya! Nasıl bir nefret!

eşimle 1yıl önce evlendik.ailesinin maddi durumu kötü.düğünden 1hafta önce ayırmaya çalıştılar bizi.düğünden 2yıl sonra bizim düğün ve eşya borcumuz bitince yardım edicez deyip söz verdik.düğün oldu.ilk aydan itibaren sürekli ailesi para istedi eşim bana baskı yaptı ne evlendiğime sevindim ne de mutlu oldum.onları aramadan duramıyo.en son 14temmuzda kaynanamlara gittik.yine para konusu eşim para vercez diyo 20.000 borç var veremeyiz diorm.kaynananm gözlerini kıstı gözleri sulandı eşimin üzerime atlaması bir oldu.telefonumu elimden aldı.anne ve babası izledi ve o hak etti vur dediler eşime.evden çıkarmıolar beni yardım isteyemiorm.annem e haber verdiler gel konuşalım die annem ne yapacaksa bu durumda.kendilerini acındırıp zorla para koparmak amaç.annem jandarmayla geldi aldı beni rapor aldım davacı oldum eşimden.oda beni döverken yanağı çizilmiş oda şikayet etmiş beni.sonra avukata gitmişler.adam mantıklı bi şekilde konuştu yüzleştirdi bizi.ailesi olmayınca çok ii ama onlardan çok etkilenio.babasıyla geldi özür diledi.ama hiç içime sinmiyo doğuya tayin oldu.yanına gitmek istemiorm düzeldiğine inanamıyorm.evlilik terapistine gitmek istiyorum ama mahrumiyet bölgesi eşimin çalıştığı yer.psikolojim çok bozuk.anneme bir daha el sürmem dedi inanmalı mıyım kafam çok karışık

adama bak ya. aileciliğin bu kadarı. ortada çocuk yok, bence ayrıl ya

valla canım bende arkadaşlara katılıyorum ayrıll bır kere yapan hep yaparr sorun arkadasları değil ki ailesi ee ailesini de silip bir kenara atması zor gözüküyor...

başından kov şans verme eğer senelerce peşinden koşarsa sağlam ikna ederse belki ama şans verme derim def et gitsin o tiplerden hayır gelmez ailesiylede görüşme sakın

canım bnm ya:S çok üzüdlüm:S ya evlilik neymiş burda öğrendim desem yeridir:s bnm babamda sorunlu baya çektirdi bize:D eşiniz evlenmiş ve hala ailesin emri altındaysa bu çok vahim bi durum:S son bi şans vermenden yanayım. ama bu huyda bi insansa zor değişik.. örf ve adetlerize göre boşanmağa çok öcü gibi bakmıyolarsa yoluna bak derim:S

duygucum durumunuzu biliyorum, daha önce de söylemiştim sana bence eşinle gitmemelisin. ailesi olmayınca iyi demişsin ama bir kere yapan malesef yine yapıyor. eşinin öyle bi yerde tedavi olma gibi bi imkanı da olmayacak. işi de stresli olacak.ailesi de telefonla bile yetecek. para için karısını döven bi eşi eskisi gibi sevebilecek misin? dilerim tekrar yaşamazsın aynı şeyi.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için.güvenim hiç yok eşime.yalnız bir şans verdim bilmiyorum değişim olur mu olmaz mı zaten en kötü ihtimal olacaklar belli ama çok pişman olduğunu kendisini tanıyamadığını böyle birşeyin asla tekrar etmeyeceğini söylüyor.hayırlısı olsun diyorum artık

Duygu, çok sıkıntılı bir durum, haklısınız. Eşiniz evliliğin gereklerinin ne olduğu ve denge kurma konusunda sıkıntılı. Artık mahrumiyet bölgesinde de destek almak mümkün. Internet üzerinden danışmanlık alma imkanı var. Siz de bu seçeneği kullanarak gerekli desteği alabilirsiniz.

Back