- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- Konu Sahibi frozen12345
hayır hep böyle değildir genelde uyuyup kalırsa bir yerde bende kalk yatağa git diye zorlarsam böyle konuşur.
O zaman bosverin orda uyusun :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır hep böyle değildir genelde uyuyup kalırsa bir yerde bende kalk yatağa git diye zorlarsam böyle konuşur.
Öküz altında buzağı arıyor bu kadınlar yeminle....ne sanıyorsunuz bilmiyorum ki ? Evlendiginiz adamlar prens değil,masallarda yasamiyorsunuz ve sizler de prenses değilsiniz...Adam kimbilir kimle ne yapıyordu rüyasında, eminim farkında bile değildir...böyle sıkıcı evlilik mi olur ya,bana bunu dedi bana şunu yaptı yok anamin evine döneyim mi yok yatağı ayırayim mi...sabah kalkınca sor kendine...buraya yazdığın zamana yazık
Hadi o zaman hep beraber küfürün dibini bulalım. Nasıl normallestırebiliyorsunuz?Öküz altında buzağı arıyor bu kadınlar yeminle....ne sanıyorsunuz bilmiyorum ki ? Evlendiginiz adamlar prens değil,masallarda yasamiyorsunuz ve sizler de prenses değilsiniz...Adam kimbilir kimle ne yapıyordu rüyasında, eminim farkında bile değildir...böyle sıkıcı evlilik mi olur ya,bana bunu dedi bana şunu yaptı yok anamin evine döneyim mi yok yatağı ayırayim mi...sabah kalkınca sor kendine...buraya yazdığın zamana yazık
Peki sana küfür etmesi ilk mi?
aslında hata bende duramıyorum işte ama bende zorlamasam gel yatakta uyu diye o hergün oturduğu yerde uyur kalır . sonrada bizde gece hayatı diye bişey kalmaz :)
Gece hayatı derken?aslında hata bende duramıyorum işte ama bende zorlamasam gel yatakta uyu diye o hergün oturduğu yerde uyur kalır . sonrada bizde gece hayatı diye bişey kalmaz :)
Sadece üzülmekle kaldığın için eşin de alışkanlık olmuş.İlk küfüründe çok büyük bir tepki verseydin,işi ayrılma noktasına kadar götürseydin cesaret edemezdi.Her seferinde aynı hareketi yapıyorsa,neden uyandırmak için uğraşıyorsun.ilk değil malesef kavga ettiğimizde küfür der bende her küfür edişinde sanki ondan ilk kez kötü söz duyuyormuşum gibi üzülüyorum
Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
bende 10 yıldır bıktım demekki değişmiyor yıllar geçsedebenim eşimde her gece kanepede uyur üstüne bir battaniye atıyorum sonra yatakta yayılıyorum tek başıma :)
memnunmuyum hayır ama ne yapayım her akşam her akşam bıktım 14 yıldır
Sadece üzülmekle kaldığın için eşin de alışkanlık olmuş.İlk küfüründe çok büyük bir tepki verseydin,işi ayrılma noktasına kadar götürseydin cesaret edemezdi.Her seferinde aynı hareketi yapıyorsa,neden uyandırmak için uğraşıyorsun.
Pardon?Canım bırak yaaa isi dustumu qlck nede olsa sende ozmn yp kadinlqni
Gece hayatı derken?
Her gece koltukta uyuyor,uyandırınca küfrediyor her defasında.
Siz de bu küfürlerin üzerine bir de sevişiyor musunuz?
canım yaaaa sadece üzülüp kendine etme, tepkini koy. ben bu iğrenç küfürleri duymak için evlenmedim seninle de. ayrıca evlilik küfürleşerek saygısızlaşarak samimiyetin ortadan kalktığı bir kurum değil. bu durumu kesinlikle normalleştirmeyin. birbirinize karşı saygılı olmak zorundasınız.ilk değil malesef kavga ettiğimizde küfür der bende her küfür edişinde sanki ondan ilk kez kötü söz duyuyormuşum gibi üzülüyorum
Yaff bırak demek ki alışmış koltukta uyumaya. ÖKÜZ diyecen bırakacan koltuk tepelerinde ne hali varsa görsün. Zaten havalar da sıcak tek başına yayıl koca yatakta
Derdim de diğer zamanlarda da küfür ediyorsa saygı kalmamış çok kötü