eşim bana kızdı..

Esi bi kere yalan soyleyince guveni zedelenmis, ben hak verdim..

tamamda bu kadar kızması niye merak edemez miyim
Ama ozeline girmissin çok rahatsız edici bi durum ben kiskardesimle bile konussam eşim dinlese rahatsız olurum.bide guvenmediginizi suphelendiginizi gostermissiniz. Bizimki tesadüfen olmuş. Yoksa kimse kimseye bunu yapmamalı

güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor

Elle tutulur bir durum yok diyosun ama telefonuna neden o programı yüklüyosun??
Kusura bakmayın ama durduk yere evliliğinizi yıpratıyosunuz

canım kızmak da gerçekten haklı ortada fol yok yumurta yokken eşinden şüphelenmişsin
bak benim eşim de arada nette takıldığımda ne yapıyorsun sen kiminle yazışıyorsun tarzında hesap sorar gibi bişe söylediğine acayip sinirleniyorum sen ne demek istiyorsun diye ne yapabilirim sanki diyorum

Inanmıyorum size hala haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Hala adamın sinirlenmesi tuhaf, şüphe çekici bir durum gibi davranıyorsunuz. Kalkıp telefon görüşmelerini kaydetmek ne demek? Ancak ve ancak karşı tarafa sevgisi saygısı kalmamış, boşanmak isteyen ve bunu kendisi için en yüksek verim sağlayarak yapmak isteyen bir insanın yapabileceği bir davranış benim gözümde. Bir de kocanızın söylediği alakasız bir yalandan dolayı aldatma konusunda güveninizin kırıldığını söylüyorsunuz. Bu kadar kırılgan bir güveniniz varsa şu yaptığınız hareketten sonra karşı tarafta güven namına hiçbir krediniz kalmayacağını bilmeniz lazım.

açık konuşacağım;
eğer benim karım olsaydınız size sağlam bir avukat tutmanızı önerirdim çünkü sizi hem boşardım, hem özel hayatıma tecavüz ettiğiniz için dava ederdim hem de tazminat alır gece kulüplerinde sizin paranızı çatır çatır yerdim.
dua edin eşiniz benim kadar gıcık bir insan değil.

Burası daha çok bu konularla dolar.Herkes dedektif olmuş herkes birbirinin açığını kolluyor.
Kimiside yazmış inkar et erkekler onu yapıyor .
Yükleseniz nolacak niye kızıyor.

Bizler bu kadar detaya indikçe kendi huzurumuzu kendimiz daha çok bozarız.
Şüphelendim, huylandım, hissediyorum.
Buraya bakınca artık evlilikten çok aynı evde yaşayan iki insanın birbirlerinin açıklarını nasıl yakalaması gerektiği.
Birbirlerine nasıl üstünlük kurması gerektiği mücadelesini görüyorum.

Allah eşinizie kolaylık versin
ben olsam sizi boşar bide mahkeyemeye verirdim özel alanıma girdi diye
tazminat davası açardım yukarıda bir arkadaş da yazmış

niye kızdıki gerçekten bende anlamadım bir dahakine icloud hesabı varsa onu hackleyin iphonumu buldan adım adım takip edin bakalım onada kızacak mı? (tamamen niye kızdığını öğrenmek açısından yani deney amaçlı:))

Eşin söylediği yalan da şu alıntıda. Bütün konular güven odaklı olunca acaba haklı mı konu sahibi güvenmemekte diye eski konulara baktım ama adam 2011'den beri iş yerindeki kadınlarla eşini över şekilde sohbet edip bu konuda evde rapor vermediği için trip yiyor.

nedir bu guvensizlik evliligin temelinde guven olmassa. sizin bu yuklediginiz programlami size saygisi olacak es esinizin kizmis olmasindan cekinmekten ziyade simdiden sonra o size guvenecekmi asil onu dusunun bence siz

dua edin sadece kızmakla kalsın. ben olsam bana böyle bir şey yapılsa net boşanırım. ne demek ses dinleme programı filan ki adamın da elle tutulur bir falsosu yok. Güvenmiyorsanız evlenmeyin arkadaş herkes evli olacak diye bir zorunluluk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…