- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 41
Ama ben yapmadım ki kızsin kendi yuklemis farkında olmadan kendi telefonunabilmiyorum benim eşim çok kızdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben yapmadım ki kızsin kendi yuklemis farkında olmadan kendi telefonunabilmiyorum benim eşim çok kızdı
kocan senin telefona gizlice yüklese,annenle ya da başka biriyle kaynananı çekiştirirken duysa hoşuna gidermiydi.tamamda bu kadar kızması niye merak edemez miyim
Ama ozeline girmissin çok rahatsız edici bi durum ben kiskardesimle bile konussam eşim dinlese rahatsız olurum.bide guvenmediginizi suphelendiginizi gostermissiniz. Bizimki tesadüfen olmuş. Yoksa kimse kimseye bunu yapmamalıtamamda bu kadar kızması niye merak edemez miyim
Merak edebilirsiniz. Merakınızı tatmin etmek için eşinizin haberi yokken konuşmalarını kaydedip dinleyemezsiniz.tamamda bu kadar kızması niye merak edemez miyim
güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor
canım kızmak da gerçekten haklı ortada fol yok yumurta yokken eşinden şüphelenmişsintamamda bu kadar kızması niye merak edemez miyim
tamamda bu kadar kızması niye merak edemez miyim
adamın üstüne ses dinleme çipi de koysaydın bari
nasıl indiriliyo bende indireyim
eşimin işyerinde çalıştığı bayan çok bende ona işyerinde bayanlarla iş dışında muhabbet ettiğin zaman bana söyleki başkasından duyduğumda kızmiyim demiştim ama bende ona söylüyordum yani böyleydi ilişkimiz önem veriyorduk.sonra ben eşimin çalıştığı yere işe başladım ve ordan bi kaç bayan gelip bana işte sen ....nın eşimisin eşin senden bize bahsetti falan bir sürü şeydedi ben onları tanımıyordum ama onlar beni çok iyi tanımış ben şok olmuştum çünkü eşim konuşmuyorum demişti ordaki bir kaç bayana hep benden bahsetmiş ama benimle ilgili konuşmuş beni anlatmış övmüş öyle yani ordaki bayanlar bunu duymuştu bana gelip eşin seni çok seviyor ama yalan söylemeseydi daha iyi olurmuş filan dediler.tabi ben eşimle çok büyük tartışmalar yaşadım ayrılmaya karar vermiştim ailemle konuştum ama babam dahil hepsi eşime çok güveniyorlar kötü niyetlideğil bir insanın eşini özmesi güzel birşey sen kızarsın diye söylememiştir dediler bende pişman olduğunu anlamıştım affettim.ama yalan olduğu için güven eks,kliğim oldu.belki bana dersiniz ne var arkadaşalarıyla konuşmasında diye herkes farklı düşünür belki saçma olabilir yaptığım zaten kendimi değiştirmeye çalışıyorum ama ortada bir yalan var ve her ne şekilde olursa olsun ondan bekelemezdim arada bir aklıma geliyor soruyorum.aslında aldatma değil bu ama dışarıdan bir bayan olsun söylesin istiyorum ben bazen evliliği nasıl yürütüceğimi bilmiyorum herkes evliliğinde nasıl yapıyor bilmiyorum beni aydınlatır mısınız aile terapistine gitmeye karar verdim eşimde mi sorun bende mi diye