Tedavi olun... Net..!!güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi olun... Net..!!güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor
google play stordan yükledimben de merak ettim, aklıma iş soktu konu sahibi
yıpratmayın birbirinizi ne bileyimgüvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor
kim anlamadımTedavi olun... Net..!!
Sende indir, ya seninkide yakalarsa :)))) bende merak etmedim deil, nasil bise o, bakarsin bigun lazim olur :))))nasıl indiriliyo bende indireyim
yalan söyleyemiyorum işte anladı zatenİnkar et
kabul etme ..
güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor
anlaşılıyor insan merak ediyor işteSende indir, ya seninkide yakalarsa :)))) bende merak etmedim deil, nasil bise o, bakarsin bigun lazim olur :))))
Bir açığı yok demişsiniz eşiniz için.kim anlamadım
yok ben yüklensin diye değil durumumu paylaşmak istedimKonu sahibi forumdaki hatunlara kötü örnek oldun resmen
Yapmayın durunn!
oluyorum zatenBir açığı yok demişsiniz eşiniz için.
Her söylediği şey yalanmış gibi geliyor demişsiniz.
Bu durumda tedavi olmanız gerekmiyor mu?
yalan söyleyemiyorum işte anladı zaten
bilmiyorum benim eşim çok kızdıEşim bu kaydı telefonuna yanlışlıkla kendi indirmiş ve haberi yokmuş. Bi gün arabada telefonu bluetooth a bagladik müzik dinliyoruz yolda.sonra ses kayıtlarını bilmeden açtık şaşırdık 2 ay boyunca kiminle ne konustuysa kaydetmis ama hiç müdahale etmedi beraberindeki güldük. Hatta bi ara kendi sesimi tanimadim kim bu dedim yine güldük. Çok sexi konusmusum korktum bi an öyle paylaşayım dedim. Güven olunca komik geliyo iste
İnşallah şifa bulursun ozaman qeçmiş olsun..oluyorum zaten
evet aynen öyleyimŞühpe edecek bir durum yokken böyle
birşey yapman zaten yanlış,
ama madem yaptın ve üstüne yakalandın,
yalan söyleyemiyorsun fazla dürüst olmalısın .