eşim bana kızdı..

güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor
yıpratmayın birbirinizi ne bileyim :KK43:

Benimde böyle garip garip kontrol etme hallerim war ama yanlış yapıyoruz bence ayıp oluyor kocalarımıza

Konu sahibi forumdaki hatunlara kötü örnek oldun resmen :KK70:
Yapmayın durunn! :KK70:

Eşim bu kaydı telefonuna yanlışlıkla kendi indirmiş ve haberi yokmuş. Bi gün arabada telefonu bluetooth a bagladik müzik dinliyoruz yolda.sonra ses kayıtlarını bilmeden açtık şaşırdık 2 ay boyunca kiminle ne konustuysa kaydetmis ama hiç müdahale etmedi beraber dinledik güldük. Hatta bi ara kendi sesimi tanimadim kim bu dedim yine güldük. Çok sexi konusmusum korktum bi an öyle paylaşayım dedim. Güven olunca komik geliyo iste

Eşim bu kaydı telefonuna yanlışlıkla kendi indirmiş ve haberi yokmuş. Bi gün arabada telefonu bluetooth a bagladik müzik dinliyoruz yolda.sonra ses kayıtlarını bilmeden açtık şaşırdık 2 ay boyunca kiminle ne konustuysa kaydetmis ama hiç müdahale etmedi beraberindeki güldük. Hatta bi ara kendi sesimi tanimadim kim bu dedim yine güldük. Çok sexi konusmusum korktum bi an öyle paylaşayım dedim. Güven olunca komik geliyo iste
bilmiyorum benim eşim çok kızdı

X