- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
Ters teper. Adam empati yapmiycak ki. Erkeklerde durumlar farkli isliyor.oda "ihtiyac duydugu anlarda" ,seni öpmeye çalıstığında elini yüzünü , dudaklarını sil tiskiniyormus gibi , soguk gir iliskiye ,istekli oldugunu belli etme bakalım ne olacak , hemen yelkenleri indirirsen adamda nasIl olsa avucumun icinde ,öpmeden sevmedende bunu elde edebilirim diye düşünür.
Merhaba kizlar ben 6 yillik evliyim. Cok problemlerimiz oldu. Bosanmanin esigine geldik. Evlilik Terapisi ne gittik . cocugum icin bu evliligi devam ettiriyorum.
Bu problemlemlerden beni en cok uzenlerden biri de esimin bana dokunmamasi. Ben yaklastigimda, optugumde bundan hoslanmiyor. Evliligin baslarinda nispeten iyiydi ama simdi sadece isi dusunce yaklasiyor. yani cinsellik icin.
Tabi bu urum bir kadin olarak beni yaraliyor. E
Sevginin farkli dilleri oldunu biliyorum. Terapit soylemisti. Dokunsal olmayabilir ama bir erkegin karisins dokunmaktan imtina etmesi, kendisine dokunulmasini istememsi, bir guzel sozu cok gormesi durumunu anlamiyorum.
Bu konuda konustum ama esim ya susar ya da agzindan ser sozler cikar.
Sizde deboyle durum var mi.
Hizmet davranışları derken,5 sevgi dilinden bahsetti. Ben dokunsalliktan hoslaniyorum. O hizmet davranislari. Zaten ben elimden gelen her seyi yapiyorum
Ben birinin beni sediginiHizmet davranışları derken,
Çalışıp eve bakmasından mı bahsediyoruz?
Yoksa Size evde ve çocuğa bakarken yardım etmesinden. Sadece sizin değerini bildiğiniz yada bilebildiğiniz,
Size, "bu adam beni seviyor yahu" dedirten şeylerden mi, bahsediyoruz.
Mesela, akşamları su içmeyi unutuyorum.
So ra bütün gece, boğazım kurulduğundan yutkunup yutkunup duruyoruşum. farkında değilim. Adamda, al karım diyip istemeden su getiriyor.
Bu tip bir hizmetten mi bahsediyoruz.
Edit. Quasimado kimdi?
Quasimado emekti.
Hizmet davranislari esimin sevgi anlayisi. Yani ona sevginizi gostercekseniz yeme icme islerini ve ona hizmetin guzel bir sekilde yerine getireceksiniz anlaina geliyor. Ki zaten bu konuda bir problem yok. 5 sevgi dili denen seyaslinda seni seviyorum demek disinda da insanlari sevgilerini ifade etmesiymisHizmet davranışları derken,
Çalışıp eve bakmasından mı bahsediyoruz?
Yoksa Size evde ve çocuğa bakarken yardım etmesinden. Sadece sizin değerini bildiğiniz yada bilebildiğiniz,
Size, "bu adam beni seviyor yahu" dedirten şeylerden mi, bahsediyoruz.
Mesela, akşamları su içmeyi unutuyorum.
So ra bütün gece, boğazım kurulduğundan yutkunup yutkunup duruyoruşum. farkında değilim. Adamda, al karım diyip istemeden su getiriyor.
Bu tip bir hizmetten mi bahsediyoruz.
Edit.
Quasimado kimdi?
Quasimado emekti.
Edit 2:
Esmeralda onun sevgi dilini bulmuştu.
Ohhh bell
Farklı sevgi dillerinden haberdarım.Ben birinin beni sedigini
Hizmet davranislari esimin sevgi anlayisi. Yani ona sevginizi gostercekseniz yeme icme islerini ve ona hizmetin guzel bir sekilde yerine getireceksiniz anlaina geliyor. Ki zaten bu konuda bir problem yok. 5 sevgi dili denen seyaslinda seni seviyorum demek disinda da insanlari sevgilerini ifade etmesiymis
Birde psikolojik acidan olayi yorumlayan arkadaslar icin soyleyeyim. K.v ve k.p 2 yil once bosandilar. Hep problemli bir evlilikmis. Esim ailenin en buyuk cocugu.k.p kumar oynayan icki icen ve karisini dovenbir adammis ve esim boyle bir ailede buyumus. Zaten bircok problemimizde kotu bir cocukluk yasamasindan. Ama hic bir sebep bir baska kadinin hayatini mahvetmek icin bahane olamaz. Psikolg da esime siz artik cocuk degilsiniz ve gecmise bagli yasayamazsiniz dedi.
İşaretlediğim soruyu, adam sana yaklaştığında mı soruyorsun?Ayni sorun bizdede var.hemde evlendigimden beri.ben sirnasinca sevmez sadece isi dustugu zaman.kac kere konsutum neden sadece o.is icin yaklasiyosun diye ama anlamiyor.bana hic dokunup sadece oylesine.sarilmiyo.ben cok mutsuzum bu durumdan.tej istedigim sevgi ilgi.ama yok.huyu boyle herkese karsi soguk bi insan.cocuklarim icin katlaniyorum ama cekilcek dert degil.insan anneden babadan gorur gibu kocasindanda o a dokunmasini sarilmayi.bence illa cinsellik.gerekmiyir evlilikte masumca.sarilabilmek gulumsemek ufak bir dokunus opus cok mutlu eder insani diye dusunuyorum.
allah allah yok öyle canı isteyince öp ,istemeyice soguk dur .sonucta evlilik bu magdem kucukken topu insaata kactı , ozaman hic evlenmeyecekti , partnerini dusunmeyen adama bu tavsiyeler az bile, evlilik tek taraflı is degil , yok öyle hep bana hep bana.
Yaşadığınız sorunlara bağlı olarak onda da soğukluk oluşmuş olabilir.
Belki o da çocuk için devam ediyor bilemeyiz.
Açık açık bu konuda üzülüyorum diye konuştunuz mu onunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?