esim bana dokunmak istemiyor

Ters teper. Adam empati yapmiycak ki. Erkeklerde durumlar farkli isliyor.

UOTE="dreamercat, post: 37283502, member: 630388"]Diger arkadasa sanirsin ki cinsel terapist demisdiniz, bende saniyorum ki siz terapistsiniz. Ayol biz ne bilelim adamin psikolojik sorunlarini, cocukluguna mi inelim. Konu sahibi ne yazdiysa ona yorum yapoyoruz. Her konu acanin konusunun ardindaki psikolojik baglantiya inemeyiz.[/QUOTE]
inemiyorsak konuşmamız gerekiyor o zaman yanlış yönlendirebilirz öyle değil mi? Sonuçta bir evlilik bu bu şekilde bile olsa bir yuvanın yıkılmasına sebep vermemeliyiz. Bundan bahsediyorum yanlış bir şey mi söylüyorum ki?[/QUOTE]
Aksine doktorculuk oynamiyoruz ki yorum yaziyoruz. Biz niye terapist gibi davranalim ki. Yorum yazmak icin herkesin psikolojik analizini mi yapmak lazim?

benim eşim de dokunsal değil..
yani sarılıp öpmemden pek haz etmez..
1 yıllık evliyim 1 elin parmağını geçmemiştir öpüşmemiz..
ama dokunsallığıyla ters orantılı olarak işitsel ve görsel..
yani gözüne hitap edersem, g.tümde gezer gün boyu, yılışır..
ya da iltifat ettiğimde, cilve yaptığımda çok feci şımarır..
ama sarıp sarmalayınca hele öpmeye çalışınca uzak durur, sevmiyo nedense..ben de şımartmıyorum..
biraz uzaktan fingirdeyin eşinize..belliki g.tü kalkmış, düşmeyin üstüne...

Benimki iltifattan da guzel sozden de hoslanmiyor. Onu ozledigimi onu sevdigimi veya ne kdar yakisikli oldugunu soyledigimde yalan soyledigimi uydurdugumu soyluyor. Ben neden yalan soyleylyimki ama ona anlatamazsin.

5 sevgi dilinden bahsetti. Ben dokunsalliktan hoslaniyorum. O hizmet davranislari. Zaten ben elimden gelen her seyi yapiyorum
Hizmet davranışları derken,
Çalışıp eve bakmasından mı bahsediyoruz?
Yoksa Size evde ve çocuğa bakarken yardım etmesinden. Sadece sizin değerini bildiğiniz yada bilebildiğiniz,
Size, "bu adam beni seviyor yahu" dedirten şeylerden mi, bahsediyoruz.

Mesela, akşamları su içmeyi unutuyorum.
So ra bütün gece, boğazım kurulduğundan yutkunup yutkunup duruyoruşum. farkında değilim. Adamda, al karım diyip istemeden su getiriyor.

Bu tip bir hizmetten mi bahsediyoruz.

Edit.
Quasimado kimdi?
Quasimado emekti.
Edit 2:
Esmeralda onun sevgi dilini bulmuştu.
Ohhh bell

Son düzenleme:
Birde psikolojik acidan olayi yorumlayan arkadaslar icin soyleyeyim. K.v ve k.p 2 yil once bosandilar. Hep problemli bir evlilikmis. Esim ailenin en buyuk cocugu.k.p kumar oynayan icki icen ve karisini dovenbir adammis ve esim boyle bir ailede buyumus. Zaten bircok problemimizde kotu bir cocukluk yasamasindan. Ama hic bir sebep bir baska kadinin hayatini mahvetmek icin bahane olamaz. Psikolg da esime siz artik cocuk degilsiniz ve gecmise bagli yasayamazsiniz dedi.

Valla ne diyecegimi bilemedim, tatlı dil yılanı deliginden cıkarır derler bir de.

Ben birinin beni sedigini
Hizmet davranislari esimin sevgi anlayisi. Yani ona sevginizi gostercekseniz yeme icme islerini ve ona hizmetin guzel bir sekilde yerine getireceksiniz anlaina geliyor. Ki zaten bu konuda bir problem yok. 5 sevgi dili denen seyaslinda seni seviyorum demek disinda da insanlari sevgilerini ifade etmesiymis

Farklı sevgi dillerinden haberdarım.
Herkes sevildiğini farklı şekilde anlar evet.
Bayanlar için, siz dokunmak demişsiniz ki bence öyle sınırlandırmayalım,şefkat ve erotizm diyelim. O cepte. Her hatun eşinin ona sarılmasından, masajdan, ne bileyim, bir hoşbuldum seni özledim öpücüğünden hoşlanır.
Ama kişiye özel, eşlerin bildiği bazı davranışları vardır. İltifat sözleri gibi, poh pohlamak, motive edici şeyler söylemek yada hizmet edilmesi,
Mesela,
Ev işi sorun değildi, ama bulaşık yıkamaya sevmesiniz, eşinizde yorgun olsa bile, yıkamayı teklif eder.
Sevgi dolu hisseleriniz.

Kısaca sorum, eşinizin sevildiğini hissetmesi değil.
Sizin diğer yönlerden doyurulup doyurulmadığınız...

Tahmin etmiştim. 0/2 yaş dönemini annesiyle doya doya geçiremeyen bir çocuk bile, hayatı boyunca karamsar ve kararsız olurmuş... Psikologa ya da evlilik danışmanına tekrar gidebilirsiniz ama; bu defa bir başkasına gitmeniz daha iyi olabilir çünkü siz çocuk değilsinizle çözülecek bir şey değil. Eşinize mektup yazabilirsiniz bu da işe yarayabilir. Belki hissettiklerinizi daha iyi anlayabilir.

İşaretlediğim soruyu, adam sana yaklaştığında mı soruyorsun?
Yoksa hafta sonu, sakin sakin otururken veya şöyle bir güzel sofra kurulmuş, üstüne bir tek rakı konulmu, keyiften gözü güler anında,
savunma mekanizması sıfırlanmışken mi?

Ama unutmamak gerekir ki:
Kontrolsüz güç, güç değildir!

Senin için zor bi durum hatta hepimiz için öyle malesef ama katlaniyosun evliliklerin 7. Ci yılı malesef sıkıntılı geçer diye biliyorum çocuk aile is stres vs.vs. eşinin de kendince problemleri olabilir anlatamiyo olabilir bence üzerine gidip daha kötü olacağına sen biraz çek kendini belkide o ozliycek ve ilk adımı o aticak

Yaşadığınız sorunlara bağlı olarak onda da soğukluk oluşmuş olabilir.
Belki o da çocuk için devam ediyor bilemeyiz.
Açık açık bu konuda üzülüyorum diye konuştunuz mu onunla?

ya da onun bu davranışlarından dolayı sorunlar yaşandı.yumurta tavuk ilişkisi

Hepinize mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bircok problemi tolere edebiliyorum ama bunu yapamiyorum. Isi oluruna birakamiyorum. Ama bir cikis yolu da bulamiyorum. Cok mu takinti haline getirdim normal mi. Bu durumu yasayan ve baseden arkadaslar onerinizvar mi.

Yasadim ve bosandim. Sevgiyle yüzüme bakamayan adamla anlasamamam , sonunda da bosanmam çok normal ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…