Doktorunuz eşinizin sevgi dili neymiş bunu söyledi mi peki? hani sözcüklerle ifade etmiyor, dokunarak ifade etmiyor, neyle ifade ediyormuş?
Belli i siz eşinizi seviyorsunuz hala ve
Bizde 6 yıllık evliyiz ve büyük sorunlar atlattik boşanmanın eşiğine gittik geldik kaçkere ama en çok çocuk doğduktan sonra böyle oldu sorunlar arttıkça mesafe arttı barışsak bile eski duyguyu alamıyordum yaklaşimlarından . Sonra Sizin bir cümleniz varya çocuk için bu evliliği devam ettiriyorum demişsiniz işte bendede bu düşünce vardı bu kötü elektirik ten kaynaklandığını düşündüm ve ilk bundan sıyrıldım. Sonra yavaş yavaş oda düzeldi. Yinede tam anlamı ile eskisi gibi değil ama düşünüyorum bazen evlendiğimizde 27 yaşında şimdi 33 yaşında işinde görevi değişti ve çok daha fazla çalışıyor bazen eve gelince tek kelime etmeden uyuduğu oluyor bazen şen Şakrak dans edip egleniyoruz. Yani yaşlanıyor lar canım bizde aynı şekilde.Merhaba kizlar ben 6 yillik evliyim. Cok problemlerimiz oldu. Bosanmanin esigine geldik. Evlilik Terapisi ne gittik . cocugum icin bu evliligi devam ettiriyorum.
Bu problemlemlerden beni en cok uzenlerden biri de esimin bana dokunmamasi. Ben yaklastigimda, optugumde bundan hoslanmiyor. Evliligin baslarinda nispeten iyiydi ama simdi sadece isi dusunce yaklasiyor. yani cinsellik icin.
Tabi bu urum bir kadin olarak beni yaraliyor. E
Sevginin farkli dilleri oldunu biliyorum. Terapit soylemisti. Dokunsal olmayabilir ama bir erkegin karisins dokunmaktan imtina etmesi, kendisine dokunulmasini istememsi, bir guzel sozu cok gormesi durumunu anlamiyorum.
Bu konuda konustum ama esim ya susar ya da agzindan ser sozler cikar.
Sizde deboyle durum var mi.
Bende sizin gibi dusunuyorumValla ayrılın demesi kolay ülkemiz sartlarında ahasız babasız büyüyen çocuktansa mutsuzevlilik tercih ediliyor en kötasünden biraz iyi.. neden çünkü medenice ayrılmayı becedemiyoruz.. birinden biri çocuğundan tamamen ayrı kalıyor ondan sonra çocuğu siz düsünün... iliskiyi kurtarmak için bi yol gerek yıprananı tamir etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?