esim bana dokunmak istemiyor

farez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
11
5
88
Düzce
Merhaba kizlar ben 6 yillik evliyim. Cok problemlerimiz oldu. Bosanmanin esigine geldik. Evlilik Terapisi ne gittik . cocugum icin bu evliligi devam ettiriyorum.
Bu problemlemlerden beni en cok uzenlerden biri de esimin bana dokunmamasi. Ben yaklastigimda, optugumde bundan hoslanmiyor. Evliligin baslarinda nispeten iyiydi ama simdi sadece isi dusunce yaklasiyor. yani cinsellik icin.
Tabi bu urum bir kadin olarak beni yaraliyor. E
Sevginin farkli dilleri oldunu biliyorum. Terapit soylemisti. Dokunsal olmayabilir ama bir erkegin karisins dokunmaktan imtina etmesi, kendisine dokunulmasini istememsi, bir guzel sozu cok gormesi durumunu anlamiyorum.
Bu konuda konustum ama esim ya susar ya da agzindan ser sozler cikar.
Sizde deboyle durum var mi.

Yaşadığınız sorunlara bağlı olarak onda da soğukluk oluşmuş olabilir.
Belki o da çocuk için devam ediyor bilemeyiz.
Açık açık bu konuda üzülüyorum diye konuştunuz mu onunla?

Evliliğin başlarında nispeten iyiydi demişsin.
Yani zaten çok dokunmaktan hoşlanmayan biriymiş geçmişten beri.
Böylesine nasıl katlanır insan? Aşkı, sevgiyi hissettirmeyen adam nasıl koca olur?
Terapilerden sonra da düzelme olmadıysa neyi bekliyorsun?
Çok ilginç ya. =/

Yasadiginiz sorunlardan dolayi , ondada sogukluk olusmustur ..

Ama lutfen cocuk icin devam ediyorum demeyin....
Cocuga iyilik yapmis olmuyorsunuz...

Lütfen ondan beklemeden önce, sen kendini yeterince seviyor musun onu düşün?

Doktorunuz eşinizin sevgi dili neymiş bunu söyledi mi peki? hani sözcüklerle ifade etmiyor, dokunarak ifade etmiyor, neyle ifade ediyormuş?
Belli i siz eşinizi seviyorsunuz hala ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsunuz.

5 sevgi dilinden bahsetti. Ben dokunsalliktan hoslaniyorum. O hizmet davranislari. Zaten ben elimden gelen her seyi yapiyorum

Tamam da siz onun hoşlandığı duruu yerine getiriyorsanız o da sizin çin daha özenli davranmamalı mı? Ne olacak bir iki el temasından, yanak okşamaktan, birkaç saniyesini alır bunlar. Size özen gösterdiğini biraz çabalayarak göstermesi gerekiyor bence.
Yoksa senin sevgi dilin bu benimki şu diye herkes köşesine çekilse ne olacak?

bu konuyu eşinle görüş. neden böyle olduğunu sor...evliliğinizi düzeltmek için neler yapabileceğinizi oturup beraberce konusun...

Bizde 6 yıllık evliyiz ve büyük sorunlar atlattik boşanmanın eşiğine gittik geldik kaçkere ama en çok çocuk doğduktan sonra böyle oldu sorunlar arttıkça mesafe arttı barışsak bile eski duyguyu alamıyordum yaklaşimlarından . Sonra Sizin bir cümleniz varya çocuk için bu evliliği devam ettiriyorum demişsiniz işte bendede bu düşünce vardı bu kötü elektirik ten kaynaklandığını düşündüm ve ilk bundan sıyrıldım. Sonra yavaş yavaş oda düzeldi. Yinede tam anlamı ile eskisi gibi değil ama düşünüyorum bazen evlendiğimizde 27 yaşında şimdi 33 yaşında işinde görevi değişti ve çok daha fazla çalışıyor bazen eve gelince tek kelime etmeden uyuduğu oluyor bazen şen Şakrak dans edip egleniyoruz. Yani yaşlanıyor lar canım bizde aynı şekilde.

Bir insanın sevdiğine dokunmamak istemesi garip geldi bana.Şahsen sevdiğim insanlara sürekli temas etmek isterim.

Valla ayrılın demesi kolay ülkemiz sartlarında ahasız babasız büyüyen çocuktansa mutsuzevlilik tercih ediliyor en kötasünden biraz iyi.. neden çünkü medenice ayrılmayı becedemiyoruz.. birinden biri çocuğundan tamamen ayrı kalıyor ondan sonra çocuğu siz düsünün... iliskiyi kurtarmak için bi yol gerek yıprananı tamir etmek..

Hayret, kimsecikler kocişini övmemiş henüz , benim kociş bana şöyle dokunur , beni böyle öper falan yazan olmamis :) uyuyolar galiba kociş övme tayfaları :)

Bende sizin gibi dusunuyorum

Bir arkadasim da bana bu adami nasil cekiyorsun ben olsam bosanirdim dedi.. evlendi ve birkac ay icinde cok daha fazlasini yasadi. Ama bosanamadi. insan kendi basina geldigi zaman cok daha ayrintili dusunmek zorunda kaliyor.

Bence evliliğine biraz renk katmaya calis monotonluktan sıkılmıştır. Sen kendinde degisiklik yap sacinla kıyafetin le ilgisini çekmeye calis. Sacinin modeli rengi falan... Dış görünüş olarak değişiklik yap sonra üzerine gitme kendiliginden gelmesini bekle. O seni fark edecektir. Birde yasadiginiz problemleri alttan alan taraf ol. Erkekler çok dırdır yapan kadindan zamanla soguyabilir. Bu arada yanlis anlama sana dırdır yapiyosun demek istemedim genelleme yaptim.

(Evliliğini kurtarmak için birde boyle dene derim)

Ayni sorun bizdede var.hemde evlendigimden beri.ben sirnasinca sevmez sadece isi dustugu zaman.kac kere konsutum neden sadece o.is icin yaklasiyosun diye ama anlamiyor.bana hic dokunup sadece oylesine.sarilmiyo.ben cok mutsuzum bu durumdan.tej istedigim sevgi ilgi.ama yok.huyu boyle herkese karsi soguk bi insan.cocuklarim icin katlaniyorum ama cekilcek dert degil.insan anneden babadan gorur gibu kocasindanda o a dokunmasini sarilmayi.bence illa cinsellik.gerekmiyir evlilikte masumca.sarilabilmek gulumsemek ufak bir dokunus opus cok mutlu eder insani diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…