Merhaba kizlar ben 6 yillik evliyim. Cok problemlerimiz oldu. Bosanmanin esigine geldik. Evlilik Terapisi ne gittik . cocugum icin bu evliligi devam ettiriyorum.
Bu problemlemlerden beni en cok uzenlerden biri de esimin bana dokunmamasi. Ben yaklastigimda, optugumde bundan hoslanmiyor. Evliligin baslarinda nispeten iyiydi ama simdi sadece isi dusunce yaklasiyor. yani cinsellik icin.
Tabi bu urum bir kadin olarak beni yaraliyor. E
Sevginin farkli dilleri oldunu biliyorum. Terapit soylemisti. Dokunsal olmayabilir ama bir erkegin karisins dokunmaktan imtina etmesi, kendisine dokunulmasini istememsi, bir guzel sozu cok gormesi durumunu anlamiyorum.
Bu konuda konustum ama esim ya susar ya da agzindan ser sozler cikar.
Sizde deboyle durum var mi.
Bu problemlemlerden beni en cok uzenlerden biri de esimin bana dokunmamasi. Ben yaklastigimda, optugumde bundan hoslanmiyor. Evliligin baslarinda nispeten iyiydi ama simdi sadece isi dusunce yaklasiyor. yani cinsellik icin.
Tabi bu urum bir kadin olarak beni yaraliyor. E
Sevginin farkli dilleri oldunu biliyorum. Terapit soylemisti. Dokunsal olmayabilir ama bir erkegin karisins dokunmaktan imtina etmesi, kendisine dokunulmasini istememsi, bir guzel sozu cok gormesi durumunu anlamiyorum.
Bu konuda konustum ama esim ya susar ya da agzindan ser sozler cikar.
Sizde deboyle durum var mi.