Eşim askeri personel düğün olmadan ailen yanına gondermiyor yanyana hiç kavga etmiyoruz ama uzaklasnca herşey berbat Acil yardım edin Dua edin bana :(

Allaaah..
Bir insan böyle kendini ateşe atıyor demek.
Yahu anlamıyorum, siz sevildiğinizi hiç mi hissetmek istemiyorsunuz?
Hiç mi değer görmek, saygı duyulmak istemiyorsunuz?
Bu güzel duygular şimdiden yoksa, tüm bu kötü şeyler evlenince çarpı 10..
Yapmayın.. Ne güzel şimdiden görüyorsun gerçekleri..
bir de yaşıtız seninle, valla bu güzel yaşları nasıl heba ediyorsun? en çok buna şaşırıyorum.
Bana bağıran, hakaret küfür eden biriyle ben bu güzel yaşlarımı harcar mıyım yaa..

Şimdi bögleyse ilerisi saglıklı olur mu sence?Küfür ,hakaret,haftalarca küslük?Evlenince değişir yanlışına düşme sakın.Daha da berbatlaşıo bunu bil.Allah gösteriyo biz görmüyoruz.

oooo hayırlı olsun AYRILcılar toplanmış yine :) ama valla çok seviyorum bu yorumları okumayı hepiniz prensessiniz hepinizle her gün ilgilenir kocanız ondan her gece burdayız hanımlar :)

canım bende nişanlıyım bende bi süredir işsizim ve işsizken evde çok ama çok sıkılıyorum. nişanlım yoğun çalışıyor beni arayabildiği kadar arıyor ama bana yine de yetmiyor çünkü gerçekten evde oturmak alışık olmayan biri için dayanılır gibi değil. bazen aşırı kapris yapıyorum bazen haklı da olsam bunu üst üste yaptığım için haksız oluyorum. evlenince biter mi katlanır mı bu sorunlar bilmiyorum ama bunları hepimiz yaşıyoruz. uzaklık ve bu uzaklığın uzun sürmesi kötü gerçekten.

hakaret ve küfür işine gelince buna set koymalısın. benim nişanlımın ağzı da biraz bozuktu ben de çok alıngan değilim öyle konularda baktım bi iki bana da etti ama öyle düşünmeden rastgele. uyardım ciddi ciddi ben senin çocuklarının annesi olacağım çocuklarının annesine saygısızlık yapmak hoşuna gidiyor mu dedim.. kaç aydır en ufak terbiyesizliği olmadı. aşıyorsun sorunları bir şekilde karşı tarafı tanıyan bilen sensin.

bir de iki ay gibi kısa bir zaman kalmış bırak gitsin arkadaşlarıyla zaman geçirsin ama seni de arasın benle ilgilen demek yerine özlüyorum falan daha ikna edici olabilir. benle ilgilen erkeklerde stres yapıyor çünkü :)

Nisanliyken yaşadığın 1 sorun evlenince 10 olarak karşına çıkıyor. Ben olumlu bir taraf görmedim. Küfür nedir hakaret nedir? Burada başka konularda da okuyorum. Neden bunları sineye çekiyorsunuz? Küsen erkek de çekilmez söyleyeyim.

Prenses değilim ama 2 yıllık evliliğimde küfür hakaret şöyle dursun eşimden "of" kelimesi bile duymadım. Babamdan da duymadım.

Yani demem o ki; bu hayatta terbiyeli seviyeli ve karısına ya da nişanlısına değer veren adamlar var.

Sizin nasıl bir hayatınız var da konusahibine bu önerileri verebiliyorsunuz. Nutkum tutuldu.

Demek konu sahibinden daha kötü durumda olanlar da varmış..

Bu arada burdaki "ayrıl"cıların! Kimseye garezi yok. Sizin yaşadığınız hayatın burdaki kimseye bir zararı yok. Ayrıl demelerindeki amaç bir kadının böcek gibi ayakaltında ezilmesini engellemek. Yoksa kime ne???

Ayak altında durmak isteyen buyursun.

Ama herkesi kendi gibi zannetmesin. Kendi fikirlerini kurtarmak adına kimseye prenses diyerek aklınca hiçbir kadını ayak altına indirmeye çalışmasın.

Herkes kendine değer verdiği kadar değer görür. Bu hakaretleri kendine reva gören kadınların " ayrıl " kelimesine verdiği ayarsız tepki ,aslen eşine ya da nişanlısına vermek isteyip veremediği tepkinin ta kendisidir... veremez. Çünkü sıkar biraz.

Sevgili MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla. Hak ettiysem banla gideyim.

Bacim sen ne yiyip, ne icip bu hale geldin gercekten ciddi soruyorum zira benim de dertlerim var ama kocamla degil uzgunum:) bunun icin tam da olmak istedigim kafadasin:)

Basta kamerayi aradim el sallayacaktim tekrar tekrar okudum baktim ciddisin:) onun icin soruyorum bana da bir el atsan sevabina :) nasil besleniyorsun mesela :) walla bu kafaya girersem dert mert kalmaz bende kesin:)))

Sürekli askeri personel olmasını neden vurguladın anlamadım. Eğer ki sinirli olmasına, hakaret ve küfürlerine sebep bu olabilir gibi geliyorsa yanılıyorsun.
Evet kolay bir meslekleri yok, bazen fazlaca gergin olabiliyorlar ama hiçbir şey nişanlının davranışlarını haklı çıkarmaz.
Bir de bu meslekte evlendikten sonra da sürekli yanyana olacağınızın garantisi yok. Aranıza her mesafe girişinde aynı sorunlar yaşanacak o zaman ne olacak?

Bence bu adamla hiç güzel evliliğin olmaz

Aldatmış, küfür ediyor, saygısız, ayrılıp barışmalı bir acayip ilişki.

Başınıza ne gelirse, hepsi sizin suçunuz.

Bacım bizim eşlerimizi uyarmaya gerek kalmıyor çünkü yetişkinler.
Kendi akıl ve zekalarını kullanacak yetiye sahipler.
Bu yüzden hiçbir canlıya küfredilmeyeceğini, sevdiği kadını üzmemesi el üstünde tutması gerektiğini KENDİSİ DÜŞÜNEBİLİYOR.
Çünkü eğitilmeye muhtaç ergenle değil kendini yetiştirmiş, nerede nasıl davranacağını bilen yetişkinlerle evleniyoruz.

Çiftler tartışır normaldir ama küfredemez, hakaret edemez.

anlayabildiğim kadarıyla geleceğiniz pek parlak görünmüyor..
aldatma, küfür, hakaret var, daha evlenmemişsiniz bile..
ilerisini düşünmek istemiyorum..
bu adamla evlenmek zorunda mısınız??
aileniz yok mu, onlar ne diyor?

Kadınlar olarak ne yaparsak kendimize yapıyoruz,adam sinyal veriyor aslında ama biz ne olursa olsun o sinyalleri görmezden geliyoruz.Sonuç olarak yıpranan,üzülen taraf kadınlar oluyor.Erkekler yine yollarına devam ediyorlar.Çünkü biz hep sevdiğimiz için düzelir mantığında oluyoruz.

Aldatmış affetmissiniz,küfür ediyor , sizin hayatınıza saygı duymuyo.
Ne yaşansa sizce tam olarak ayrılık nedenidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…