- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
- Konu Sahibi mutszbayn97
-
Askeri personel
neguzel iste aslkeri personel eşi var daha ne istesin ki
Şimdi bögleyse ilerisi saglıklı olur mu sence?Küfür ,hakaret,haftalarca küslük?Evlenince değişir yanlışına düşme sakın.Daha da berbatlaşıo bunu bil.Allah gösteriyo biz görmüyoruz.6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?
6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?
Prenses değilim ama 2 yıllık evliliğimde küfür hakaret şöyle dursun eşimden "of" kelimesi bile duymadım. Babamdan da duymadım.oooo hayırlı olsun AYRILcılar toplanmış yine :) ama valla çok seviyorum bu yorumları okumayı hepiniz prensessiniz hepinizle her gün ilgilenir kocanız ondan her gece burdayız hanımlar :)
canım bende nişanlıyım bende bi süredir işsizim ve işsizken evde çok ama çok sıkılıyorum. nişanlım yoğun çalışıyor beni arayabildiği kadar arıyor ama bana yine de yetmiyor çünkü gerçekten evde oturmak alışık olmayan biri için dayanılır gibi değil. bazen aşırı kapris yapıyorum bazen haklı da olsam bunu üst üste yaptığım için haksız oluyorum. evlenince biter mi katlanır mı bu sorunlar bilmiyorum ama bunları hepimiz yaşıyoruz. uzaklık ve bu uzaklığın uzun sürmesi kötü gerçekten.
hakaret ve küfür işine gelince buna set koymalısın. benim nişanlımın ağzı da biraz bozuktu ben de çok alıngan değilim öyle konularda baktım bi iki bana da etti ama öyle düşünmeden rastgele. uyardım ciddi ciddi ben senin çocuklarının annesi olacağım çocuklarının annesine saygısızlık yapmak hoşuna gidiyor mu dedim.. kaç aydır en ufak terbiyesizliği olmadı. aşıyorsun sorunları bir şekilde karşı tarafı tanıyan bilen sensin.
bir de iki ay gibi kısa bir zaman kalmış bırak gitsin arkadaşlarıyla zaman geçirsin ama seni de arasın benle ilgilen demek yerine özlüyorum falan daha ikna edici olabilir. benle ilgilen erkeklerde stres yapıyor çünkü :)
oooo hayırlı olsun AYRILcılar toplanmış yine :) ama valla çok seviyorum bu yorumları okumayı hepiniz prensessiniz hepinizle her gün ilgilenir kocanız ondan her gece burdayız hanımlar :)
canım bende nişanlıyım bende bi süredir işsizim ve işsizken evde çok ama çok sıkılıyorum. nişanlım yoğun çalışıyor beni arayabildiği kadar arıyor ama bana yine de yetmiyor çünkü gerçekten evde oturmak alışık olmayan biri için dayanılır gibi değil. bazen aşırı kapris yapıyorum bazen haklı da olsam bunu üst üste yaptığım için haksız oluyorum. evlenince biter mi katlanır mı bu sorunlar bilmiyorum ama bunları hepimiz yaşıyoruz. uzaklık ve bu uzaklığın uzun sürmesi kötü gerçekten.
hakaret ve küfür işine gelince buna set koymalısın. benim nişanlımın ağzı da biraz bozuktu ben de çok alıngan değilim öyle konularda baktım bi iki bana da etti ama öyle düşünmeden rastgele. uyardım ciddi ciddi ben senin çocuklarının annesi olacağım çocuklarının annesine saygısızlık yapmak hoşuna gidiyor mu dedim.. kaç aydır en ufak terbiyesizliği olmadı. aşıyorsun sorunları bir şekilde karşı tarafı tanıyan bilen sensin.
bir de iki ay gibi kısa bir zaman kalmış bırak gitsin arkadaşlarıyla zaman geçirsin ama seni de arasın benle ilgilen demek yerine özlüyorum falan daha ikna edici olabilir. benle ilgilen erkeklerde stres yapıyor çünkü :)
Bence bu adamla hiç güzel evliliğin olmaz6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?
Aldatmış, küfür ediyor, saygısız, ayrılıp barışmalı bir acayip ilişki.6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?
Elalem 10-20 yıllık kocasından ayrılıp hayatını yaşıyor.Unutamam diye korkuyorum
Bacım bizim eşlerimizi uyarmaya gerek kalmıyor çünkü yetişkinler.oooo hayırlı olsun AYRILcılar toplanmış yine :) ama valla çok seviyorum bu yorumları okumayı hepiniz prensessiniz hepinizle her gün ilgilenir kocanız ondan her gece burdayız hanımlar :)
Aldatmış affetmissiniz,küfür ediyor , sizin hayatınıza saygı duymuyo.6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?