- 28 Mayıs 2019
- 7
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi mutszbayn97
6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?