• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim askeri personel düğün olmadan ailen yanına gondermiyor yanyana hiç kavga etmiyoruz ama uzaklasnca herşey berbat Acil yardım edin Dua edin bana :(

mutszbayn97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
7
5
1
28
6 senelik ilişkimiz var 2 yıl önce sözlendik lisede tanışmştk o dönem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hiç istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sözlendik söz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında çalıştım 1 yıl çok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu güveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir çok küfür hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm için seçti ve çok uzakta hep diyor ben senin için seçtim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu düğüne 2 ay kaldı bir küsünce haftalarca konuşmuyoruz ve son küsmek sebebimiz de her izin gününde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan küfredp kapattı konuşmuyoruz ya bana çalışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum üstüne BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu çıktı lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?

Nikah neden Kasım’da düğün 2 ay sonra orasını anlamadım, keşke nikahı o kadar erken kıymasaydınız.Siz kendinizi bile isteye ateşe atmışsınız, artık evli insansınız küsünce haftalarca konuşmamak ne demek çocuk oyuncağı mı bu, ben ikinizde de evlenme olgunluğu göremedim ne yazık ki

keşke evlenmene izin vermeselermiş.İnsanların ne acıları var ne acılar unutuluyor nasıl hayatlar var bu adamı sırf unutamamaktan korktuğunuz için mi ayrılmadınız?Siz evli gibi değilsiniz ki zaten liseli takılan iki ergen gibisiniz.Bu adamla bir de düğün yapmayıp gidip boşanın bir an önce , kendinize değer verin biraz.

Yaşlar kaç? Her evde her ailede kavgalar tartışmalar olur illa ki de daha ayni eve girmeden nikah kiymak ne?
Oncesinde de vukuatlıymıs kendisi seni aldatmış
Bir de ailesiyle bir oturmamak icin asker olmuş,düşünsene ailesine hayır diyemeyen bir erkek var karşında
Bir de boyle adamlari bas tacı ediyorsunuz ya ne diyim

Yanyana olunca kavga etmemenizin sebebi baska şeylerin hevesindendir. Uzaklik etkilese bile kimse yanyana harika olup, uzaklasinca küfür kiyamete varan şeyler olmaz devamli. Dugunden sonra hep ayni evde kalmaya basladiginizda maximum 1-2 ay hevesi gectikten sonra ayni kufurleri duymaya devam edeceksin.

Seven kişi zaten sevdiğine zaman ayırır ilgilenir. Bir kadının zorla ilgi istemesini anlayamıyorum.
Adam aldatıyor affediyorsun, küfür ediyor devam ediyorsun. Üstelik daha aynı hayatı paylaşmıyorken çalışma diyor çalışmıyorsun. Eee bu adamın her yaptığı yanına kar kalmış. Ben adamın yerinde olsam aynı devam ederim ne olacak ki??
Lütfen önce siz kendinize değer verin sonra karşınızdaki kişiden değer bekleyin. Bir kadın olarak sizin için çok üzüldüm. En kötüsünü söylemek gerekirse yapabilcek hiçbir şeyiniz yok. Çünkü kendinizi bu hayata mecbur bırakıyorsunuz.

Nikahın erken kıyilma.sebebi ne acaba ? Tayin durumunda filan anlıyorum erken yapılmasını da ,sizin durumunuz nedir ? Buna guvenipte yqnyanauken aranızda birşeyler geçiyorsa ondan kavga cikarmiyodur .Bir kişi daha yazmış.
İstemeye istemeye işini yapıyor ve şimdiden sizi suçluyor .Askerlik polislik zor meslek ciddi psikolojiyi yıpratıyor ..Yarın onur gün yanyana olunca senin yüzünden bu mesleği yapıyorum diye şiddet bile uygulayacak gibi duruyor .
Kusura bakmayın ama evlenmeye de çok gönüllü gibi değil .Zorla gibi .Yani aileniz mi zorladı illaki düğün olsun filan diye

Unutamam diye korkuyorum
Her şey unutulur askeri personeli çok vurgulamışsınız evet hassas bir iş ama kesinlikle bu şekilde kaba ve vurdumduymaz olmasını gerektirmiyor eşine karşı. Daima bu işi yapacaksa zaten belli zamanlar sürekli uzaklaşacaksınız her uzaklaştığınızds böyle olacaksa çekilir mi? Siz söyleyin. Kafanızı işinizle dağıtmanıza bile müsade etmemiş. Babanız net istemiyorsa vardır bi bildikleri.

Ben ayrılmak için tam olarak nasıl bir sebebe ihtiyacın olduğunu anlamaya çalışıyorum, gerçekten bak. Dalga geçmek için demiyorum.

Kıymet vermiyor, küsüyor, para harcanıyor diye anası o hareketleri yapıyor ama ses yok, küfür ediyor, saygı duymuyor. Yarın bir gün bir araya gelseniz iki üç kere sevişince o da rutine binecek dövmeye de başlar. Bir de bu adam için babanları karşına almışsın.

Gerçekten sorsana kendine ne bekliyorsun? Şöyle temizinden iki üç çocuk yapıp küfürlü sopalı berbat bir ailenin hayalini mi kuruyorsun gerçekten?

Allah daha sana ne yapsın? Gökten vahiy mi indirsin bu adamdan ayrıl diye. Güya nikahlısıiınız, bak Allah bile getirmemiş sizi bir araya. Sence de bunda bir hikmet yok mu?

Aklına kazı, evlenince düzelmez, yanyana gelince düzelmez, çocuk olunca düzelmez.. Sadece daha kötüye gider. Kimler unutulmadı bu dünyada senin kıçı kırık nişanlın mı unutulmayacak..

Back