• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esım artık bana bir yabancı :(

aysmlkaslan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
25
0
6
34
Kırklareli
merhaba kızlar gercekten canım cok sıkkın :( esimle evleneli daha birinci yılımızdayız evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım sımdı 4 aylık bir kızım var esim uzman cavus dogumuma bir aya kala yanımda yoktu dogummumada gelemedi.Bebegımız ıkı aylık oldugunda geldi ben cok farkı seyler hayal etmistim icimde kocaman bir sevgi vardı ona karsı onunda oyle olacagını sandım ama olmadı suanda ıkı aydır birlikteyiz sadece bir kez cinsel ilişkimiz oldu :( nedeninin bende anlayamıyorum bana beni sevdiğini söylüyor ama yakınlasmıyor ona cok yakınlasmayı denedim fakat artık grurum cok kırılıyor kendimi yanında sapıkmısım gibi hissediyorum:( birde oynadıgı bir oyun var ısten gelip yatana kadar onun basında kafası ona okadar yogunlasıyor kı beni görmuyor duymuyor direk yataga grip horlamaya baslıyor ne yapmam lazım kızlar ne olur bir aklı verin cok bunaldım bebegımı emzirmesem bı sakınlestirici alıp vurup kafayı yatacagım ama bebegım ıcın saglam ve guclu olmam lazım ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum :((

Anlattigi pek anlayamadiniz sanirim tabiki nikahimiz var sadece dogumuma bir ay kala askere gitti ve bebegim iki aylik olunca geldi 3 ay ayri kaldik yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar gercekten canım cok sıkkın :( esimle evleneli daha birinci yılımızdayız evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım sımdı 4 aylık bir kızım var esim uzman cavus dogumuma bir aya kala yanımda yoktu dogummumada gelemedi.Bebegımız ıkı aylık oldugunda geldi ben cok farkı seyler hayal etmistim icimde kocaman bir sevgi vardı ona karsı onunda oyle olacagını sandım ama olmadı suanda ıkı aydır birlikteyiz sadece bir kez cinsel ilişkimiz oldu :( nedeninin bende anlayamıyorum bana beni sevdiğini söylüyor ama yakınlasmıyor ona cok yakınlasmayı denedim fakat artık grurum cok kırılıyor kendimi yanında sapıkmısım gibi hissediyorum:( birde oynadıgı bir oyun var ısten gelip yatana kadar onun basında kafası ona okadar yogunlasıyor kı beni görmuyor duymuyor direk yataga grip horlamaya baslıyor ne yapmam lazım kızlar ne olur bir aklı verin cok bunaldım bebegımı emzirmesem bı sakınlestirici alıp vurup kafayı yatacagım ama bebegım ıcın saglam ve guclu olmam lazım ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum :(([/QU

Valla canim bu konuda esinle konustun mu biz niye birlikte olmuyoruz bana niye yakin durmuyorsun diye esin cok calisiyorsa yoruluyodur belki o yuzden esine yaklasmanda da kotu bisey yok sonucta sen biseyler yoluna girsin istiyorsun hic kendini sapik gibi hissetme

Hep konustum bu aralar artik bende konusmak istemiyorum canim istemiyor diyor yani bana bakmiyor bile ne giymisim sacim nasil kokum nasil sarilip opuyor sevdigini soyluyor ama vi sicaklik yok yani duzelir meraj etme diyor o kadar ama ben zaman gectikce dahada soguyacagindan korkuyorum bide bana ilgisiz sanirim sadece cunku telefonundan ..... gibi sitelere girdigini gordum sordum ama virus var dedi yani bi insan karisi varken neden boyle seylere yeltenirki

Canim esin öyle siteleri girip tatmin oluyorsa isin biraz daha zor hayir yani seninle birlikte olmaya hazir bi es dururken niye oyle seylerle bakarsin ki ben bu erkekleri anlamiyorum ya izledikleri kadinda da ayni seyler var sende de.

İsim baya zor evet valla anlamiyprum kendime bakanda biriyim yani temizlogimi asla ihmal etmem yinede yolunda gitmeyen birseyler var ama ne

Üzerine fazla gitmeyin , sorgulamayın da..
Sadece kendinizde bir takım değişiklikler yapın ve onu umursamıyormuş gibi davranın..
Hani yanındayken bir kız arkadaşınızla mesajlaşın , gülümseyin falan..
Size seslendiğinde duymamış gibi yapın ''ay efendim bir şey mi dedin'' diyip sırıtın..

Kıskansın sizi..
Böyle böyle düzelir belki..

İnsallah cnm aslinda dusundum soylediklerinizi bebegim var onunla ilgilenmekten kendime fazla zaman ayirmiyor olabilirim fakat o isten gelmeden ben sacimi tarar dislerimi fircalar onu veklerim ama yaptigi cok gurur kirici birsey benim gibi olan var mi bilmiyprum ama ben cok uzuluyprum bu duruma

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

bunun zamanla ne alakası var cnm çocuk oldu diye kendine zaten fazla zaman ayıramazsın ama yani her erkek ister diye düşünüyorum şuan kendine bakamıyosan diye böyleyse seneler sonra hiç dayanamaz ayrılır allah bilir bence altında başka bi neden var severekmi evlendiniz eşinin sana karşı tavırları nasıldı çok sevdiği biri falan varmıydı yani bu durumda aklıma başka bişey gelmiyor sana söyliyim içini karartmak gibi olmasın ama benim bi tanıdığımın iki telefonu vardı evliydi ve evlenmiş boşanmış biri daha vardı hayatında ama karısı uyuyo yani halada öyle

6 senenin sonunda wvwlendik ve bana karsi tutumu hic degismedi sevgi anlaminda yani biri olsaa gissederim diye dusunuyprum ama 1 bucuk aydir hic birliktelik istememesi beni cok uzuyor ve dusunduruyorr

Taktik geliştirmek lazım.sanırım ilgilenme onunla.onun sana gelmesini sabırla bekle bakalım nolacak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar gercekten canım cok sıkkın :( esimle evleneli daha birinci yılımızdayız evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım sımdı 4 aylık bir kızım var esim uzman cavus dogumuma bir aya kala yanımda yoktu dogummumada gelemedi.Bebegımız ıkı aylık oldugunda geldi ben cok farkı seyler hayal etmistim icimde kocaman bir sevgi vardı ona karsı onunda oyle olacagını sandım ama olmadı suanda ıkı aydır birlikteyiz sadece bir kez cinsel ilişkimiz oldu :( nedeninin bende anlayamıyorum bana beni sevdiğini söylüyor ama yakınlasmıyor ona cok yakınlasmayı denedim fakat artık grurum cok kırılıyor kendimi yanında sapıkmısım gibi hissediyorum:( birde oynadıgı bir oyun var ısten gelip yatana kadar onun basında kafası ona okadar yogunlasıyor kı beni görmuyor duymuyor direk yataga grip horlamaya baslıyor ne yapmam lazım kızlar ne olur bir aklı verin cok bunaldım bebegımı emzirmesem bı sakınlestirici alıp vurup kafayı yatacagım ama bebegım ıcın saglam ve guclu olmam lazım ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum :((

Canm senle ilgili bi sorun degil tamamen oyunla ilgili enistemde de var ve hayati oyun olmus durumda oyunu biraktirabilirsen hersey duzelir insallah

Benimkide oyun başından kalkmıyo hiç. 5 dk.mola verse canı beni çektiği için vermiştir ne seviyorum demeler ne özledim demeler. Hiçbiri yok. Bide o oyundayken iki kelime laf etsem sinirle cevap veriyo. Bebiş doğunca yalnızlığım geçicek artık

Back