Esim arkamdan is cevirmis

arkadaşlar sizlerden özür dileyerek ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OHAAAAAAA diyorumm.aklım durdu

Konunun sahte olduğunu düşünmek istiyorum. Doğru ise hemen savcıya gidin telefonundaki görüntülere ve varsa diğer görüntünün olduğu tüm cihazlarına el konur şikayetçi olun boşanın
Arkadaslar ciddiyim ben bi tane 2 yasinda cocugum var bnm tanidigm kisilerle ayni yerde calisiyodu onlara gostermis bi sene once ben yeni duydum

Yalan be kskanc olmayan bu insan bile yapmaz bunu namus yani yalan yalns konular yazmyn....

Arkadaslar ciddiyim ben bi tane 2 yasinda cocugum var bnm tanidigm kisilerle ayni yerde calisiyodu onlara gostermis bi sene once ben yeni duydum
amacı neymiş peki tövbe tövbe çocuğunun anası elin erkeklerinin muhabettine meze edecek kadar midesiz şerefsiz nasıl olunur

Eşinizi savcılığa şikayet edin boşanın hukuki olarak elinizden ne geliyorsa yapın

Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim

Eşinizle konuştunuz mu? Boşanırsanız aileniz arkanızda olur mu? Çalışıyormusunuz?

arkadaş gidip yatıcam çıkamıyorum şu kk denn
ee konu sahibi varsayalım fake değilsiniz peki eşinize sordunuzmu neden yapmış

Ohhaaaaaaaaa valla seni teklif eder.Derhal ayril.Bu ne şer..sizliktir.....

Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim
pardon sen eski sevgilinle neden konuşuyorsun?

kim kime dum duma belli değil arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…