Bmerhaba arkadaşlar.bende panik atak var bir ssuredir agorafobi yaşıyorum.bu nedenle yazlığa gidemiyorum.uzun yolculuklar yapamıyorum.normalde esim arkadaşlarıyla takilmazdi ben onu oldukça asosoyal biri olaraj tanımıyordum.yazliga benimle gitmek istiyor ama ben de bu aralar kendimi iyi hissetmedigim için gitmek istemiyorum.ona da arkaslarinla git senin içinde bir değişiklik olur diyorum.o da arkadaşlarıyla gidiyor.bu yaklaşık iki aydır böyle bir günlük izin yapıp gidip denize girip vakit geçirip geliyorlar her seferinde de farklı arkadaşlarıyla gidiyor yani aynı aynı kişiler değil buraya kadar bir sorun yok.fakat geldiğinde davranislari değişiyor bana karşı.ve neler yaptınız dediğimde tersliyor.agresiflesiyor bu durum neden oluyor bunu alamıyorum.acaba diyorum erkek erke muhabeett edip eşlerini çekiştirip duruyorlar mi.ya da birbirlerine erkeklik mi tasliyorlar.yada karı kız muhabbetini yqpiyorlar ondan mı davranışları degisiyor anliyamamdim.ama bana karşı kızgın.tavrilar sergiliyor .en çok ta neler yaptınız dediğim de direk satasmaya başlıyor azarlamaya başlıyor.bunu nedeni ne olabilir sizce bir fikriniz varsa benimle paylasirmisiniz