eşim anneme ve babama hala teyze amca diye hitap ediyor :(

21 yil mi? anaaaam masallah ben de seni genc saniyorum. Daha yeni evli falan masallah Allah nice uzun omurler versin saglikla huzurla. Inan hic sorun olmadi. Onlar da alistilar bir sey demiyorlar

eneee ne güzel yaşlı dedin kadına

siz evlendikten kaç sene sonra vefat ettiler

nisanlilikta alistirmadigi için şimdi daha zor olur tabiki illa anne baba diye hitap edecek diye bi kanun yok ama denilse daha güzel olur ben nisanliyim şimdiden ailesine anne baba diyorum ne varki bunda utanılacak..

Bunu basta ogretmen gerekti.
Artik yapicak bisy yok.
Ama ben demesi taraftariyimdir.
Ben onun ailesine anne baba o benim aileme anne baba.

En güzeli daha baştan x anne x baba demek sanırım...
Alışınca bozmak zor.

Bu arada bence demek şart değil.
Ben de çok zorlanmıştım hala da dil ucuyla derim yalandan.
Eğer eşim demeseydi sorun etmezdim ben de aynı takılırdım..
Aileler sorun eder mi bilemem ama

Benimki anneme ismiyle hitap ediyo:) babama baba diyo:) ismiyle hitap ediyo derken arada anneme takılırken adını söyler yani. Kendi annesinede ismiyle gitap eder:) ama başta anneme söyledi, " benim için kendi annem neyse sende öylesin. Ayırmam. Ama ben istemem diyosan kaynanam olursun annem değil" dedi. Annemde kabul etti:)

Görmediler evlendiğimizi malesef ikisi de. Anne eşim 19 yaşındayken vefat etmiş. Baba da ondan 17 sene sonra gçöçtü gitti yanına.

Allah gani gani rahmet eylesin

Eşini seven ailesini de sever olayı her zaman geçerli olmuyo be Sephoraa, işini sevip patronunu sevmemek gibi oluyo bazen

Benim eniştem 25 sene babaanneme anne demedi. x anne hatta x teyze bile demedi, adı hiç çıkmadı ağzından. Hep "siz" olarak götürdü senelerce.

ben 12 senelik evliyim eşim daha 2 sene önce baba demeye başladı hep siz derdi anca alıştı adamın ağzı gerçi biz evlenmeden 1 sen önce babası vefat etmişti..zaten bence kimsede kimsenin anasına babasına anne baba demek zorunda değil.. burda toplasan bir elin parmaklarını geçmez kayınvaldesine gönülden gelerek anne diyen.. ayrıca çok saçma değil mi kaç yaşından sonra insanın başka birilerine anne baba demesi ..
ha ben demiyormuyum diyorum kayınvalideme anne diyorum..

Ya karşı tarafın ailesini bu kadar benimseyen, seven, sempati duyan bi ben mi varım? Benim de anne baba diyesim var ama evli değilim nişanlı değilim, istesem de diyemem. Nedendir bu anne babayı sevmeme olayı aklım almıyor. Sevdiğin adamı dünyaya getiren insanlar niçin sevilmiyor? Tabi kimse mecbur değil, bakmayın siz bana.

Benim Herif daha söz yok, nişan yok. Anneme Anne, Babama babacığım der. Bu durumda benim hoşuma gitmiyor işte. Çünkü nişanlanırsak o da benden bekleyecek ailesine bunu ben beceremeyeceğim. Annesine Hanım diye hitap ediyorum... Yani ismini söyleyip Hanım diyorum.

Annesi de sevgilime ''Oğlum bu kız nasıl konuşuyorsa yıllardır ilk defa kendimi çok hanım hissettim haaaa'' demiş.
Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim.

Valla ben yine doğulu kafamı konuşturucam,bir gelininde damadında eşinin anne babasına,anne baba diye hitap etmemesi çok çok büyük ayıp ve saygısızlıktır.Kesinlikle denmelidir ve bence eşinizin kesinlikle buna artık alışması gerekir.Çok ayıp ya.

Biz hiç böle sıkıntı çekmedik eşim önce dedi anne baba ben uzun bir süre kp baba diyemedim hala nedenini bilmem
Eltimin babası yok annesinin karnında 6 aylıkken rahmetli olmuş babası o hiç baba demiyor
Bende eşim dedi diye dedim işde yoksa ne annesi ne babası pehhhh

Sizde zorlamayın eşinizi sizde içinizden ne geliyorsa öle deyin

Bence de yani ne gerek var demeye. Herkesin kendi anne babası var zaten, ikinciye hiç gerek yok. Kim cikarmissa bunu, gerginlik yasamak icin herhalde.

bana da zor gelir gibi geliyordu sonra sözden sonra hemen söyledim hiç de sorun olmuyo düşündüğünüz kadar eşin ilk seferinde zorlanır sonra dili alışır zaten ayıp bence yaptığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…