@Bilgece teyzemin bir gelini vardı aynı senin gibi. Hiç bir şekilde hitap öğesi kullanmıyordu.. Iıı, şey, bakarmısınız, siz falan diye konuşuyordu sürekli. Hatunun 4 gelini vardı, diğerleri tapar teyzeme bu farklı. Dünya iyisi de bir hatundur teyzem. Çok üzülürdü o zamanlar. Ben ona hep yavrum kızım diyorum o bana hiç bişey demiyor. Anne demesin, önemli değil ama teyze dese bari diyordu. Seninkiler de üzülüyordur muhtemelen. Hitapsızlık hoş birşey değil bence.
Genel olarak eşini seven bir insan anne babasını da sever bence. Gocunmaz anne baba demekten. Kayınvalidem ve kayınpederim rahmetli oldular. Yaşasalardı muhtemelen dolu dolu derdim anne baba diye. Bugün zor geçecek, duygusal günlerden biri bizim için. Babalar günü kutlamaya yine kabristana gideceğiz. Keşke elini öpmek için gidebilseydik 150 kilometre yolu. Değerini bilin hem anne babalarınızın hem de kayınvalide ve kayınpederinizin. Yerleri hiç bir şekilde dolmuyor.
Eşim çok genç yaşta anne babasını kaybettiği için ona anneme babama istediğin gibi hitap edebilirsin diye açık çek verdim. Zor gelebilir diye düşündüm. Ama eşimin ağzından anne değil annem çıkıyor her seferinde. Annem de oğlum der başka bir şey demez. Hem ben çok mutlu oluyorum hem annem.