- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
amaBence zorlamayın. Illa anne baba demek zorunda değil ki. Ben de demiyorum..
ama bizim burada denilmeyince yadırganıyor maalesefDemesin ne güzel işte, siz de demeyin. Bana kalsa ben de demem.
Nediyorsun ya hitap ederken Bilgece merak ettimBence zorlamayın. Illa anne baba demek zorunda değil ki. Ben de demiyorum..
Bir hafta anca olmuş yanimerhaba kızlar. 13 haziranda evlendim. eşim aileme hala teyze amca diyor. sözlenince der dedim demedi. o demeyince bende demiyordum ailesine ama ben teyze amca demiyordum onun gibi ama en azından hitap ederken siz diyordum. eşimin demesini beklledim önce o desin o deyince ben de derim diye ama şimdi evlendik der diye düşündüm ama demedi hala anneme teyze babama amca diyor ve başkalarının yanında da deyince sinir oluyorum kızlar. O demiyor diye bende onun ailesine demiyorum ayıp oluyor sonuçta ailesi de bekliyordur. eşimle konuştum bu konuyu nişanlıyken... bana evlenince nikahtan sonra derim alışırım benim için çok zor bir şey ben diyemem çok utanırım ama alışmaya çalışırım dedi ama şimdi evlendik hiç sallamıyor. dün söyledim anne niye demiyorsun diyorum gülüyor utangaç utangaç demiyor kızlar.. eskiden sevgiliyken alıştı teyze amca demeye şimdi de anne baba demek zor geliyor sizce nasıl dedirtebilirim
Nediyorsun ya hitap ederken Bilgece merak ettim
Agzina saglik arkadasim sana katiliyorum tamamenBu işler zorlamayla güzel olmuyor.
İçten gelmiyorsa yapmacık olacağına söylemesin daha iyi bence.