eşim anneme ve babama hala teyze amca diye hitap ediyor :(

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
36
merhaba kızlar. 13 haziranda evlendim. eşim aileme hala teyze amca diyor. sözlenince der dedim demedi. o demeyince bende demiyordum ailesine ama ben teyze amca demiyordum onun gibi ama en azından hitap ederken siz diyordum. eşimin demesini beklledim önce o desin o deyince ben de derim diye ama şimdi evlendik der diye düşündüm ama demedi hala anneme teyze babama amca diyor ve başkalarının yanında da deyince sinir oluyorum kızlar. O demiyor diye bende onun ailesine demiyorum ayıp oluyor sonuçta ailesi de bekliyordur. eşimle konuştum bu konuyu nişanlıyken... bana evlenince nikahtan sonra derim alışırım benim için çok zor bir şey ben diyemem çok utanırım ama alışmaya çalışırım dedi ama şimdi evlendik hiç sallamıyor. dün söyledim anne niye demiyorsun diyorum gülüyor utangaç utangaç demiyor kızlar.. eskiden sevgiliyken alıştı teyze amca demeye şimdi de anne baba demek zor geliyor sizce nasıl dedirtebilirim

Bir hafta anca olmuş yani

içinden gelmiyorsa demesin ne var bunda?

ben konuya girerken bi kere diyorum kaynanaya anne diye bi daha da demiyorum , o bi tek anneyle aksama kadar konusabilirim yani, karsimda o var zaten anliyodur ona konustugmu :)))))

ama benim kaynana uvey ve ben kendi annemi kaybettim, o yuzden istemiyorum demek

Uzulme kuzum takma da fazla benim esim de anneme gõnül teyze babama da ergün amca diyor ben buna sinirlensem de annemler karisma istedigini soylesin diyor amaaaannn napiyim sonucta saygisizligi yok aileme karsi. Bu arada nacizane fikrim nasil baslsdiysa oyle devam ediyor gibime geliyor zorla güzellik olmuyor ki adamin kafasina silah da dayasam diyemiyor iste utaniyomusben alistim sen de alis yavas yavas

10 yıllık evliyim ben de eşim de demez

Hatta babam da anneanneme ve dedeme demezdi

Annem derdi babaanne ve dedeme

Çok önemli değil bence ki o demiyor diye sîzin denemeniz garip

Burda soranlara da sakın teyze amca demeyin nasıl alışırsanız öyle gider diyoruz hep sizinki de öyle olmuş

Eşinize X anne y baba demesini önerin belki onu becerebilir madem sizin için önemli

konuşmayı denesen rahatsız olduğunu belirt.ben de demiyordum eşim benden önce anne baba olaylarına alıştı.sonra bende başladım :) çok içten olmasa da alıştım :) hatta öncülük etmeyi denesen işe yarayabilir

BiZ de nisanliyken teyze amca diyorduk evlenince hiç bişey diyemedik ne teyze ne anne öyle sıfat kullanmadan havada konuşuyorduk:) ilk ben söyledim anne diye laf arasında telefonda çok garipsemistik hiç kolay değil bence eşim 6 7 ay sonra anne dedi anneme. Benim anneme sayılı anne diye hitap etmiştir ben de onun annesine ara sıra diyorum genelde hitapsiz konuşuyoruz içimden gelmiyor annem değil ki eşimin annesi mantiken :) esinize soyleyin alisana kadar en azindan teyze amca demesin insanların içinde öyle havadan konuşsun alisabilene kadar

valla elimde alsa hatta simdiki aklım olsa direk anne yerine fatma anne emine anne derdim keske direk anne demeseydim nefret ediyorum ama cocugum olursa dicem kaynanan direk anne deme

Oncelikle teyze demeyi kessin, anne demese de teyze demesin. Bir sure siz desin, teyzeden anneye donemez,
Ben icimden gelmeden boyle seyler soyleyemem o sebeple 1 yil siz diye hitap ettim kvme, sonradan yavas yavas anneye dondum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…