Eşim ailesine çok düşkün

Ben cok ciddi bir şey göremedim klasik ne konuştuğunu bilmeyen aklınca gelinini sinir etmeye çalışan moruğun teki, bunu eşine cocuk gibi şikayet etmek saçma daha yolun başındasın alışırsın sonra sen kaynanayı sinir etmeye başlarsın eşin annesine düşkünse tabi annesini savunacak, anneyi şikayet etme kaynanayıda kaale alma klasik kaynana çünkü, eşin el kaldırmış vurmamış ama kalkan el bir gün mutlaka vurur, ciddi tepki göster küs burnundan getir, sonra dediğim gibi kaynanayı ciddiye alma eşine de şikayet etme bi şey oldugunda laf sokuldugunda kendin hallet işini ve duvar ol zor değil

Boşan.

Bunun okumakla alakası yok ki tamamen kafa yapısı,, okuyup memur olup 23 yaşında evlenen hemen cocuk yapan hatta erkek olana kadar dogurcam diyenleri gördü bu gözler sorsan cok modern elit okumuş memur bir hanfendi

Bunun okumakla alakası yok ki tamamen kafa yapısı,, okuyup memur olup 23 yaşında evlenen hemen cocuk yapan hatta erkek olana kadar dogurcam diyenleri gördü bu gözler sorsan cok modern elit okumuş memur bir hanfendi
23 yaşına yine tamamım ben. (Mesleğini aldıktan sonra yine evlensin .)O kafa yapısınında aileden kaynaklandığını düşünüyorum. Benim çevremde kimsenin aklında evlenmek yoktu. Çünkü ailem sevgiliniz olabilir normaldir ama evlilik ciddi bi iştir diyerek büyüttü beni. Okurken Evlenmeye kalksam kimse desteklemezdi tek başıma kalırdım ( arkadaşlarımda öyle yetişmiş) en erken evlenen çevremde yakınlarımda 26 27 . Bir tane oldu bak yakın arkadaşımın kardeşi kimseyi dinlemedi 19 yaşında evlendi 9 ay sonra eve geri döndü . Annesi hala konuşmuyor (aynı evdeler)şimdi yeniden üniversite sınavına hazırlanıyor. O kadar küçük yaşlarda bu kadar büyük sorumluluklar . Evcilik oynamaya çalışıyorlar

Bacım hadi bunlar cahil, z kuşağı laftan anlamıyor.
Eee benim canım eltim, bir ay bile tanımadığı odun kaynım için işini, gücünü, ailesini herşeyini bırakıp bayramdan bayrama tahammül edemediğim kaynanamla aile apartmanında oturuyor. Yaşıda 40 ın üzerinde demem o ki yaşla, eğitimle alakası yok vizyonsuzluk her yaşta.

Çocuk yapma,boşan desek olmaz dersin çünkü çok aşıksın,bu aşk ve yanlış karar sonucu hayatını zora sokmuşsun.Bu adam düzelir mi? Hiç sanmıyorum......

Öyle vallah.
Vizyonsuzluk+ koca manyakliği.

Erkeklerde olan 250 gramm ete düşkünlük malasef bazi kadinlarda bamya düşkünlüğü olarak kendini gösteriyor.
Leş gibi herifleri ve hayatlari çekiyorlar. Yoksa sacma sapan evliliklerde bukadar cincik cincik cocuk olmazdi

Bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı eşimin hala haberi yok günüm geçsin diye bekliyorum tek başıma olsam dönerim ama ya hamileysem
Ay konuda bi bu eksik diyordum o da tamamlanmış. H.o cnm artık babasız büyütemem diye bir ömür çekersin. 20 yaşında üniversite öğrencisi 5 aylık evlisin ya bu ne akılsızlık gerçekten inanamıyorum.

Benim eltimin güzel bir mesleği var.Kendine ait şirketi,evi,arabası,dükkanı var.Güzel bir semtte oturuyor.Ve kaynimla evlenmek üzere.Kaynim 8 10 yıldır çalışmıyor.Lise mezunu.Birlikte yaşıyorlar.
En tuhafıma giden şu oldu.Yanyanayken ne el ele tutuşurlar ne sevgi sözcükleri söylerler.Kaynım kızı isim soyisimle kaydetmiş.Kıza gerçekten şaşırıyorum.

Aynen cevabını yapıştır geç en iyisi...

Ah ah vallahi sen yine gençsin ben evlendiğimde 26 yaşında patır patır söylemem gerekiyordu ama eşim kendi beni savunmuyor hem de bana ben umursamıyorum diyerek beni yalnız bıraktı....

Cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek, bravo sizi tebrik ederim! Daha 5 aylık evlilik üstüne sorunlar varken gebelik. Bilmiyorum hayata nasıl bir pencereden bakıyorsunuz? Ya benim gibiler çok kasıyor, gereksiz kuruntu yapıyor ya da siz gelişine yaşıyorsunuz hayatı.

Iktan mıktan alınıp durmuşsun.. Zaten 20 yaşında evlenince anlayacağında bu oluyor..

Belki ki kocan da ergenliğini yaşıyor.. Siz kayınvalideye şimdiden bilenmişsiniz kocanda sana bileniyor.. Evlilik evcilik olmuş.

Olgunlaşmadan evlilik sorumluluğu ağır gelir..

Keşke acele etmeseydiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…