bende su an o konuya alakali bazi sorunlar yasiyorum..hatta konu acsammi diye dusunmustum ama zamana biraktim..
belki bi fikir alrsin benim durumumdan kisaca anlatim canim..
esimle ailemin arasi gayet iyiydi..
benim 2 tane ablam var biri 13 yildir evli, digeri ilk esinden bosandi, daha sonra birsuru sorun yasadi,bazilari kendi secimleri nedeniyle,herneyse, sonra biriyle tanisti evlenme karari aldi ve birde ufak yegenim var..
bu ablam surekli annemle babamin gozetimi altinda, iste o saf yanlis yapar vs
ablam annemlerle 2 ev var aralarinda cok yakin oturuyorlar,ablamin evi vardi zaten,simdiki kocasiyla evlendi adam yanina yerlesti..
yanliz enistem ablamla tanistiklarinda nisanli gibilerdi deyim bende esimle tanimistim..biz ciddi adimlar atmak istedik..cok tuhaf kiskancliklar sergiledi ona ne oluyorsa,,ileri geri konusmalar yapti..annemde farketmisti bunu.. diger buyuk enistem ve ablam yurtdisinda cunku,,burda yasamiyorlar..sanirim tek damat olma hayali suya dustu..
bi cok olmayacak seyler yapti inceden inceye..
neyse zaman gecti biz nisanladik filan aralari iyi dedik..fazla takmiyordu zaten ( esim cok biriktiriri,sonra patlar ufacik seye) bu illa esimle calismak istedi,,sonra orda yapamadi,,biraz esimi suclar sekilde anlatti annemlere filan yok kandiriyomusta,,is yokmusta filan..kocamda bunu duyunca artik sarteller atti..yeter bu kendini ne b..k saniyor..beni onunla karsi karsiya getirme bugune kadar sustum annenin babanin yaninda ayip olmasin diye ama bogazina cokerim onun artik diye..
ve bu olaydan sonra annemlere gitsek abamlar hep orda oldugu icin orayada gitmek istemedi..bnde cok uzuldum..ya edim onun icin ben aci cekiyorum..o kimki.. oda diyorki..bak ben gelirsem eger daha cok aci cekersin cunku artik bir laf daha etse (saka yapiyor guya ama fesat bi sekilde laf konduruyor enistem) kacga cikacak daha kotu olacak o yuzden gitmiyorum diyor.. eger onlar her gun orda olmasa,biraz dusunse kendi evimize gidelim diye bende giderim annenle babana ama o adam ordayken gitmem dedi..neyse annemler bi kac ayligina yurtdisina gitceklerdi ugurlamaya gittik ( su an hala donmediler) ama ablamla iyidir,annemle babamla konusur ama onun yuzunden gitmez karsilasmamak icin..
gecenlerde ben oglen telefonda cumartesi gunu evde yoktu dedim bende ablama gitcem..hayir gitme dedi.dedim niye..o adam evde olur,,gitmeni istemiyorum ..dedim o benim ablam ben ablamin yanina gidiyorum..dedi hayir bende senin kocansam benim cocugumu o adamin yanina goturemessin..tartistik biraz tel de.. dedim bana bak..sen o adamla sorunluysan ben ablamdan vazgececek degilim..cocuk benimde cocugum..ya sende benim sevmedigim insanlardan vazgecersin..yada bana karismassin..o gun gitmedim..gidesimde kalmadi..ama 2 gun sonra gittim..biseyde demedi..cunku o an tavrimi belli ettim..
ama her an yeni bi sorun cikabiir bu konuyla alakali..
arkadasinin tavrini aninda koymasi gerekirdi..yoksa adam kabullenmis sanacak..
ben esime hak vermiyor degilim evet o konuda hakli..ama esime dedim calismasaydiniz..benmi dedim..hatta uyardim alma ise diye..oda ben insanlik ettim ben kotu oldum demi dedi..banane dedim benim ablam..sorun senin sorunun..ha ben senin arkandayim hakli oldugun konuda ama ablamla benle alakasi yok..
bakalim annemler donunce ne olacak.. belki o zaman konu acarim
arkadasinin bir an evvel tepki gostermesi lazim..diyecekki ya bana karismassin,gereken derecede aileme gider gelirsin..yada bende senin ailenle gorusmem onlarda benim yanima evime gelmesin..