eşim ailemin yanına gitmemi istemiyor. beni kısıtlıyor.

ben senin yerınde olsam gıdıp bırdahada yalvarana kadar dönmezdim kölemısın? üstelık sana ve aılene boyke davranan adamın aılesjne sen nıye gıdıyorsun haftada 1 2.

o zaman başka bi ile tayin isteyelim de napacak bakalım. biraz duygusuzmuş eşin ama ipleri elinden alma zamanın gelmiş bence

Bir cinnet herşeyi çözer
Aynen :)
^^bir cinnet herşeyi çözer^^ de, yerin varsa o evde çözer...
Evin içinde saygısız tutum, fiziksel ve ruhsal şiddet varsa, cinnet çözüm değil, bu zerzevat hakkında daha çok bilgiye ihtiyaç var.Kısaca:
daş düşebiliii, ayu çukabiliii!

Bende farklı şehire gelin geldim eşim bana böyle yapsa çok üzülürdüm. Çalışıyorsun çoçuğun var ev işi o bu şu..Seninde kendini mutlu hissetmeye kafanı boşaltmaya özlemini gidertmeye hakkın var.Eşini şiddetle kınıyorum diliyorumki inşallah fikri değişir ve ailenin yanına gidersin.İkna etmeye çalış ikna ederken sakın tartışma yoksa gittiğindede kafan rahat olmaz .Baktın hiç olmuyo sen aileni davet et. Yada tatile çıkmayı teklif et fiyatlar oldukça çıkıyo 15 karne tatilinde annene göndermeye tercih edicektir:)

ailemi kendi yanıma çağırırdım senin yerinde olsaydım.
sıkıyorsa laf etsin...

öğretmensin ve ailene kaç ayda bir gitmek için kocandan izin alıyorsun .Sen bu kadar ezikken öğrencilerine ne faydan olacak nasıl örnek olacaksın .Ekonomik özgürlüğü ve eğitimi olan kadınlar burda böyle maaşımı harcatmıyor kocam istedığım yere gıdemıyorum yüz liralık ayakkabı alamıyorum diye konu açınca kan beynime sıçrıyor ne açığınız var hanımlar kişiliğinizi bu kadar ezdirmeyin ya artık

arkadaşım düzelmeeeez senin cevaplarını okudukça kendim yazıyor gibi hissediyorum o kadar çok taviz verdim ki senin gibi kısmen toparladım ama hala olması gereken noktaya gelemedim annemlere gitmez gelmelerini istemez kendi ailesi ile de doğru dürüst görüşmez paramı harcatmaz kendime bişey alsam surat asar, sürekli asık suratlı çocuklarla ilgili herşeye karışır yaptıklarımı beğenmezdi yarı yarıya düzeldi nasıl mı?biraz önce bir arkadaşın dediği gibi ufak ufak cinnetler, restler derken baya mesafe katettim çok yıprandım ama daha iyiyiz şükür.Demem o ki o adam sana acımaz kontrolü kendi isteğiyle elinden bırakmaz sen isyan et ama çirkinleşme kesinlikle net ve kendinden emin bir tavırla adım adım isteklerini gerçekleştir ebeveynlerimiz biz ezilelim diye fedakarlıklarla bizi okutmadılar

Egitimli falan filan demeyin arkadaslar boyle seyleri cogu kisi yasiyor mucadele edince insanliktan cikiyorsunuz.allah iyilerle es etsin.

Bu davranisin sonucunda ona karsi hislerinizin yiprandigini anlatin.

Butun psikolojik etkilerini detayli detayli anlatin.

Uzgun olusunuzu abartin.

Ve empati kurmasini saglayin.

Hala anlamiyorsa atin sobaya yakin bu odun adami.
Ahh kardesim keske bazi insanlar laftan anlasa bazisi karsisindakinin konusmasina dahi musaade etmez bazisi karsisindakini konusturur ama lafini umursamaz kimisinin ise karsinda gunlerce konus kar etmez

Hani sadece bu konu icin degil tum konularda insanlar diyor ya konusun bir mevzu tartismaya girilmis durumdaysa yada susmayi tercih etmisse bi insan kesinlikle karsi taraf konusulacak biri degildir

Yoksa her insanin bir problem karsinda ilk yaptigi sey konusmak olur tabi karsidaki musaade ederse

darısı başıma diyelim..

cinneti benim getirmem gerekirken eşim getirdi arkadaşlar. yetermiş, üstüne gelme sıkıldım diye akşam bağırdı çağırdı tüm mahalle duymuştur bizi.. iki adım ilerleme yok. o hala aynı düşüncesinde. değişeceğinide sanmıyorum.. çocuğu bırak git diyo böyle bişey olabilirmi ya.

bakabilir mi çocuğa?
bakıyorsa bi hafta bırakıp gidin bence
çocuğu kullanarak sizin gitmenizi önlemeye çalışıyor

Tabi çocuğu bırakıp ta ,tek gitmeyeceğini biliyor

Ekonomik özgürlüğünüz var çok şanslısınız. Kocamdır o konuşur ben dinlerim mantığından vazgeçmediğiniz sürece sizi ailenizden koparma çalışmalarına devam edecek.. Ben karısı üzülüp ağlarken sırf egodan gitmiceksin diyen kocanın sevgisinden aşkından süphe ederim. Siz arkadaşlarımla Uludağa kayak yapmaya gidiyorum demiyorsunuz ki böyle bir tepkiyle karşılaşasınız, siz ailenizi görmek istiyorsunuz ve bu en doğal hakkınız. Kocanız bile olsa hiç kimse ailenizi görmenize engel olamaz. Özelliklede kendi paranızı kazanıyorsanız... Onu uyarın, eğer tutumlarına devam ediyorsa biletinizi alın ve gidin..... Biraz derse ihtiyacı var onun bence.!!

Demek ki kimseye sözü geçmiyor, kimse onu adam yerine koymuyor, senin üzerinden "Ben böyle istiyorum böyle olacak" safsatasiyla ego tatmin ediyor

A ayya10 bir yerden rabor al gecici olarak 2 haftaligina cocugunuda aldigin gibi annenw git esinin tek amaci seni ailenden koparmak bence kartin ondaysa git iptal ettir bundan sonra parada yok de git iki hafta gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…