eşim ailemin yanına gitmemi istemiyor. beni kısıtlıyor.

Peki bunun bir benzeri konu vardı eşin ve ben öğretmeniz her tatilde annesine gitmek istiyor diye

Kadının ailesi aynı şehirde imiş

Hepimiz her tatilde gidilir mi evinizde kalın birlikte dinlenin başka yere gidin yazmıştık

Neyse ilk sene kavga ile gitti isen ikinci sene kavgaya ne gerek var bileti alır yer kalmaz diye aldım der ve gidersin her sene yeniden neden kavga edersin ki gereksiz

Şehirleri yazmamışsınız 10 saat de sıcaktan soğuğa mı soğuktan sıcağa mı şahsen ben tatilde bursa dan Ankara ya anneme gitmiyorum zira çocuğun düzeni bozuluyor orası yazın bile buraya göre soğuk vs

Yazın birlikte gidecektik bayramda ben işlerini ayarlayıp erken gittim 10 gün kaldım eşim de bayramda geldi sömestre git dese de gitmem valla

Siz çağırın sizinkileri.
Biletlerini de gizliden karşılayın
El mi yaman bey mi yaman !
Saygısız insan. Yazıktır günahtır nasıl içi el veriyor. Çocuğu bahane olarak kullanıyor

ama senin eşin seninle geliyo sonrasında. sana ayak uyduruyo benim eşim öyle değilki. gelmez ,geleni istemez. ben tatildeyim ama eşim çalışıyo olacak şubat tatilinde. yani bi yere gidemiyoruz evde oturuyo olacam eğer gitmezsem

İlerde bir gün kızının da aynı şeyleri yaşama ihtimalini hatırlatıverin...

Büyük ihtimal öyle bir ailede yetişti.Kv de eşinle aynı düşünüyor.Belki eşine destek bile çıkmıştır.Bu soğukta çocuğu hasta eder ,ne gerek var,yazın gider bile demiştir.Karısının isteklerini umursamıyorlar ama annesi ne derse haklı oluyor erkeklere.Yine de günahını almayayım kvniz ile aranız nasıl.Belki kv ile aranız iyi değilse sizi aklınca cezalandırıyordur göndermemekle.

KENDİ AİLESİYLE HERGÜN GÖRÜŞ SANA GELDİ Mİ AMAN GİTME BEN KARAR VERDİM GİTMİYORSUN...ne bu ya tam bi toto tavan yapıştı resmen..
Ben olsam çildirirm yani. derim ki beni aileme göndermiyorsaniz sen karar verebiliyorsaniz o halde bende karar veririm sen ailenle hergün görüşüyon ya bundan sora göndermiyorum derdim..

bir yere giderken izin almam izin aldığım zaman erkekligi tutuyo adamın hayır der büyük ihtimal o yüzden genelde sadace haber veririm ben şu gün şuraya gidecem haberin olsun derim tamam der hele bide ailem söz konusuyla benimde ailemle aramda 8saat var ama Allaha şükür ne zaman iznim olsa soluğu memlekette alıyoruz eşimle

tartışmaları göze almalısın. bazen o gerekiyor. eşine sakin bir şekilde isteğinin normal olduğunu senede 2 defa aileni görebildiğini, buna hakkın olduğunu söyle. kabul etsin, etmesin. kuralları koyabilmek için gözü kara olabilmek gerekiyor. çünkü bazen erkekler kendilerine gelince her şey güzel, sana gelince adaletsiz ve anlayışsız olabiliyorlar. o durumlarda resti çekmek lazım.

Gerçekten doğru tespit.Ne kadar izin istersen o kadar kendini erkek gibi hissediyor,kendini yönetici patron sanıyor.

evet canım böyle dünyayı kendinden ibaret sanıp karşısındakini aptal yerine koyup onun yerine kararlar alan koca kılıklılar çok insanı kendilerinden soğutuyorlar o oluyor

Esin zor olabilir
Ama sen de pasifsin demek ki
Ondan izin almaya ihtiyacin mi var? Ben gidecegim cocuk da gelecek istersen sen de gelebilirsin deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…