sürekli karışıyoduBahane çocuk ise bırak babasına, çocuk yokken karışmıyo muydu
sürekli karışıyodu
ama senin eşin seninle geliyo sonrasında. sana ayak uyduruyo benim eşim öyle değilki. gelmez ,geleni istemez. ben tatildeyim ama eşim çalışıyo olacak şubat tatilinde. yani bi yere gidemiyoruz evde oturuyo olacam eğer gitmezsemPeki bunun bir benzeri konu vardı eşin ve ben öğretmeniz her tatilde annesine gitmek istiyor diye
Kadının ailesi aynı şehirde imiş
Hepimiz her tatilde gidilir mi evinizde kalın birlikte dinlenin başka yere gidin yazmıştık
Neyse ilk sene kavga ile gitti isen ikinci sene kavgaya ne gerek var bileti alır yer kalmaz diye aldım der ve gidersin her sene yeniden neden kavga edersin ki gereksiz
Şehirleri yazmamışsınız 10 saat de sıcaktan soğuğa mı soğuktan sıcağa mı şahsen ben tatilde bursa dan Ankara ya anneme gitmiyorum zira çocuğun düzeni bozuluyor orası yazın bile buraya göre soğuk vs
Yazın birlikte gidecektik bayramda ben işlerini ayarlayıp erken gittim 10 gün kaldım eşim de bayramda geldi sömestre git dese de gitmem valla
Benim kızıma eşi böyle yapsa, ben o damadın alnını karışlarım meselaİlerde bir gün kızının da aynı şeyleri yaşama ihtimalini hatırlatıverin...
4 yıl olmuş hala bir arpa boyu yol gidilmemişsesürekli karışıyodu
Gerçekten doğru tespit.Ne kadar izin istersen o kadar kendini erkek gibi hissediyor,kendini yönetici patron sanıyor.bir yere giderken izin almam izin aldığım zaman erkekligi tutuyo adamın hayır der büyük ihtimal o yüzden genelde sadace haber veririm ben şu gün şuraya gidecem haberin olsun derim tamam derhele bide ailem söz konusuyla benimde ailemle aramda 8saat var ama Allaha şükür ne zaman iznim olsa soluğu memlekette alıyoruz eşimle
evet canım böyle dünyayı kendinden ibaret sanıp karşısındakini aptal yerine koyup onun yerine kararlar alan koca kılıklılar çok insanı kendilerinden soğutuyorlar o oluyorarkadaşlar merhaba.. forumun adı gibi benimde bir derdim var. fikirlerinizi alarak ferahlamak, içimi rahatlatmak istiyorum.. 4. yıllık evliyiz. 1 kızım var. severek evlendik. ailemden 10 saat uzakta yaşıyorum. eşimin ailesi ise yakınımızda. haftada 1, 2haftada bir mutlaka görüşüyoruz.. ailemi en son yazın gördüm. şubat tatilinde tekrar gitmek istiyorum. ama eşim istemiyor. çocuğu bırakmam, ben karar verdim gitmiyosun gibi şeyler söylüyor. öğretmenim. şimdi gidemezsem yaza kalıcak gitmem. yazın gidersin diyor bana.. şimdi gönderemeyen çocuktan ayrılamayan yazın nasıl göndericek.. dün akşam tartıştık baya ağır şeyler söyledim ona sinirden..birlikte gidelim diyorum hayır diyor. kendi ailesiyle istediği zaman görüşebiliyor.. çok bencil napıcam bilmiyorum...ben karar verdim gitmiyosun. son noktayı koydum gidemezsin diyor her konu açıldığında.. çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..insan ailesinin yanına giderken böyle şeyler yaşarmı..normal durumlardada böyle. bişey almak isterim ben istemiyorum.. bi yemek yapmak isterim ben yemem yapma.. çıkmazdayım sürekli dua diyorum Allahım ıslah et düzelsin diye.. Allah yardımcım olsun. zor bir eşim var.offff napıcam((
Benim oğlum yapsa bende oğlumun alnini karişlarim.Benim kızıma eşi böyle yapsa, ben o damadın alnını karışlarım mesela
Konu sahibinin annesini bilemiyorum