- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
E zaten en doğrusu bu GelenKutusu
Aksi ise taviz vermiş oluyorsun ondan sonra mıymıyda mıy mıy izin iste !
E oda gelsin konu sahibinden izin istesin annesine giderken o zaman ne çirkin bir durum ya .
zaten evlilikte izin istemek ne demek.. resmen çiftlerin birbirine alenen saygısızlığı.. oturulur birlikte konuşulup karar verilir.. ne izin istenir ne dikte edilir.. biz maalesef ülkecek birbirimize saygı konusunda çok gerideyiz.. yazık bu evliliklere..
sız fazla yuz vermıssınız esınıze, bence restı cekın alın cocugunuzuda gıdın o kım mı aılenızle gorusmenıze karısıyor allah allah , benım esım bana bu sekılde davranacak valla bır kalemde sılerım kendısını aılem bas tacımdır kımse onların onune gecemez ne esım ne baskası...arkadaşlar merhaba.. forumun adı gibi benimde bir derdim var. fikirlerinizi alarak ferahlamak, içimi rahatlatmak istiyorum.. 4. yıllık evliyiz. 1 kızım var. severek evlendik. ailemden 10 saat uzakta yaşıyorum. eşimin ailesi ise yakınımızda. haftada 1, 2haftada bir mutlaka görüşüyoruz.. ailemi en son yazın gördüm. şubat tatilinde tekrar gitmek istiyorum. ama eşim istemiyor. çocuğu bırakmam, ben karar verdim gitmiyosun gibi şeyler söylüyor. öğretmenim. şimdi gidemezsem yaza kalıcak gitmem. yazın gidersin diyor bana.. şimdi gönderemeyen çocuktan ayrılamayan yazın nasıl göndericek.. dün akşam tartıştık baya ağır şeyler söyledim ona sinirden..birlikte gidelim diyorum hayır diyor. kendi ailesiyle istediği zaman görüşebiliyor.. çok bencil napıcam bilmiyorum...ben karar verdim gitmiyosun. son noktayı koydum gidemezsin diyor her konu açıldığında.. çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..insan ailesinin yanına giderken böyle şeyler yaşarmı..normal durumlardada böyle. bişey almak isterim ben istemiyorum.. bi yemek yapmak isterim ben yemem yapma.. çıkmazdayım sürekli dua diyorum Allahım ıslah et düzelsin diye.. Allah yardımcım olsun. zor bir eşim var.offff napıcam((
İnsan ailesini de mi izinleri görecek bir de neymiş karar vermiş gitmiyorsunmus...Bir de ogretmensin çalışan kadinsin.yazik vallahi.çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..
Biz kadınlar olrak böyle düşünüyoruz da,önemli olan erkeklerin bunu düşünmesini sağlamak.Birbirine saygısı olan çiftler birbirinden izin istemezler, ama birbirine haber verirler.
kendi ayaklarinin uzerinde duran kadinsin cok iyi bir meslegin var haa bosam falan demem ben ailemin yanina gidiyorum de gerekirse rest cek ailemin yanina gitmemis kisitlarsan bu evlilik boyle surmez deAllah bizleri çocuklarımızı merhametlilerle karşılaştırsın..biz iyigün evlileriyiz. kötü günümde yanımda olmaz.. ben iyiysem iyiyiz ben iyi değilsem kötüyüz.
gidiyorum. tartışma sonucu bi şekilde gidiyorum ama yıprandım çok.. bu sefer iş ciddi herhalde..Her sene Şubat tatili tartışma olduktan sonra sonuç ne oluyor?
Evde mi kalıyorsunuz yoksa gidiyor musunuz?
hayır canım. 10 gün anca kalırım.. zaten şubat tatili 15 gün. ne kadar kalabilirimki.. yazında 15 gün kalmıştım.Şimdi benim de yaram olduğu için eşinin açısından bakıyorum; her tatilde eşimin ailesinde olmak istemezdim. Eşimin gitmesine lafım olmaz ama gidip de şubat tatilinin tamamını orada geçiriyorsa aşırı bozulurum,demekki ben değersizim diye görürüm. Gidin 1 hafta kalın en azından,sanırım her tatilde çok uzun kalmak istiyorsunuz,doğru mu?
bravo.. bana da şart böyle restlerYeni evliyken eşim de kısıtlıyordu.Önceden izin istiyordum ama aileme izin isteyerek gitmek zoruma gidiyordu.Gidince kafam rahat olsundiye,ailemde huzursuz olmasın,tatsızlık çıkmasın diye izin istiyordum.Bir gün dedim ki;Sana olan saygım var ama 2 yere giderken senden izin almam,1. hastaneye tedavi olmam gerekiyorsa sormam giderim.2.ailemi görmek,gitmek konusunda .Bu yüzden beni bırakacaksan ,ayrılacaksan ayrılalım dedim.Önceleri surat yaptı,ama sonradan alıştı.
aynen ekonomi onun elindeİnsan ailesini de mi izinleri görecek bir de neymiş karar vermiş gitmiyorsunmus...Bir de ogretmensin çalışan kadinsin.yazik vallahi.
Çek restini. Sen almayacaksan biletimi ben alacagim de. Ama muhtemelen ekonomi de eşinin elindedir.
Allah korusun kötü birsey olunca mi gideceksin ailenin yanına.
maas kartinida iste sen onu cok simartmissin akli basina gelsingidiyorum. tartışma sonucu bi şekilde gidiyorum ama yıprandım çok.. bu sefer iş ciddi herhalde..
hayır canım. 10 gün anca kalırım.. zaten şubat tatili 15 gün. ne kadar kalabilirimki.. yazında 15 gün kalmıştım.
bravo.. bana da şart böyle restler
aynen ekonomi onun elinde
ben de böyle istiyorum de çık git.arkadaşlar merhaba.. forumun adı gibi benimde bir derdim var. fikirlerinizi alarak ferahlamak, içimi rahatlatmak istiyorum.. 4. yıllık evliyiz. 1 kızım var. severek evlendik. ailemden 10 saat uzakta yaşıyorum. eşimin ailesi ise yakınımızda. haftada 1, 2haftada bir mutlaka görüşüyoruz.. ailemi en son yazın gördüm. şubat tatilinde tekrar gitmek istiyorum. ama eşim istemiyor. çocuğu bırakmam, ben karar verdim gitmiyosun gibi şeyler söylüyor. öğretmenim. şimdi gidemezsem yaza kalıcak gitmem. yazın gidersin diyor bana.. şimdi gönderemeyen çocuktan ayrılamayan yazın nasıl göndericek.. dün akşam tartıştık baya ağır şeyler söyledim ona sinirden..birlikte gidelim diyorum hayır diyor. kendi ailesiyle istediği zaman görüşebiliyor.. çok bencil napıcam bilmiyorum...ben karar verdim gitmiyosun. son noktayı koydum gidemezsin diyor her konu açıldığında.. çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..insan ailesinin yanına giderken böyle şeyler yaşarmı..normal durumlardada böyle. bişey almak isterim ben istemiyorum.. bi yemek yapmak isterim ben yemem yapma.. çıkmazdayım sürekli dua diyorum Allahım ıslah et düzelsin diye.. Allah yardımcım olsun. zor bir eşim var.offff napıcam((