eşim ailemin yanına gitmemi istemiyor. beni kısıtlıyor.

E zaten en doğrusu bu GelenKutusu
Aksi ise taviz vermiş oluyorsun ondan sonra mıymıyda mıy mıy izin iste !
E oda gelsin konu sahibinden izin istesin annesine giderken o zaman ne çirkin bir durum ya .

zaten evlilikte izin istemek ne demek.. resmen çiftlerin birbirine alenen saygısızlığı.. oturulur birlikte konuşulup karar verilir.. ne izin istenir ne dikte edilir.. biz maalesef ülkecek birbirimize saygı konusunda çok gerideyiz.. yazık bu evliliklere..

zaten evlilikte izin istemek ne demek.. resmen çiftlerin birbirine alenen saygısızlığı.. oturulur birlikte konuşulup karar verilir.. ne izin istenir ne dikte edilir.. biz maalesef ülkecek birbirimize saygı konusunda çok gerideyiz.. yazık bu evliliklere..

Aynen öyle .canım ben gidiyorum akşam beni ordan alır mısın birlikte akşamlayalım annemlerde veya İşin varsa ben gelirim.
Yada ben annemleri 1 aydır göremiyorum diğer hafta sonuna kadar işlerimi yoluna işyerinde sokabilirsem orada kalacam sende gel canım demek bu kadar mı zor .Ha gelmez kendi bilir.Teklif var israr yok !

Yeni evliyken eşim de kısıtlıyordu.Önceden izin istiyordum ama aileme izin isteyerek gitmek zoruma gidiyordu.Gidince kafam rahat olsundiye,ailemde huzursuz olmasın,tatsızlık çıkmasın diye izin istiyordum.Bir gün dedim ki;Sana olan saygım var ama 2 yere giderken senden izin almam,1. hastaneye tedavi olmam gerekiyorsa sormam giderim.2.ailemi görmek,gitmek konusunda .Bu yüzden beni bırakacaksan ,ayrılacaksan ayrılalım dedim.Önceleri surat yaptı,ama sonradan alıştı.

arkadaşlar merhaba.. forumun adı gibi benimde bir derdim var. fikirlerinizi alarak ferahlamak, içimi rahatlatmak istiyorum.. 4. yıllık evliyiz. 1 kızım var. severek evlendik. ailemden 10 saat uzakta yaşıyorum. eşimin ailesi ise yakınımızda. haftada 1, 2haftada bir mutlaka görüşüyoruz.. ailemi en son yazın gördüm. şubat tatilinde tekrar gitmek istiyorum. ama eşim istemiyor. çocuğu bırakmam, ben karar verdim gitmiyosun gibi şeyler söylüyor. öğretmenim. şimdi gidemezsem yaza kalıcak gitmem. yazın gidersin diyor bana.. şimdi gönderemeyen çocuktan ayrılamayan yazın nasıl göndericek.. dün akşam tartıştık baya ağır şeyler söyledim ona sinirden..birlikte gidelim diyorum hayır diyor. kendi ailesiyle istediği zaman görüşebiliyor.. çok bencil napıcam bilmiyorum...ben karar verdim gitmiyosun. son noktayı koydum gidemezsin diyor her konu açıldığında.. çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..insan ailesinin yanına giderken böyle şeyler yaşarmı..normal durumlardada böyle. bişey almak isterim ben istemiyorum.. bi yemek yapmak isterim ben yemem yapma.. çıkmazdayım sürekli dua diyorum Allahım ıslah et düzelsin diye.. Allah yardımcım olsun. zor bir eşim var.offff napıcam :KK43:((
sız fazla yuz vermıssınız esınıze, bence restı cekın alın cocugunuzuda gıdın o kım mı aılenızle gorusmenıze karısıyor allah allah , benım esım bana bu sekılde davranacak valla bır kalemde sılerım kendısını aılem bas tacımdır kımse onların onune gecemez ne esım ne baskası...

çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..
İnsan ailesini de mi izinleri görecek bir de neymiş karar vermiş gitmiyorsunmus...Bir de ogretmensin çalışan kadinsin.yazik vallahi.
Çek restini. Sen almayacaksan biletimi ben alacagim de. Ama muhtemelen ekonomi de eşinin elindedir.
Allah korusun kötü birsey olunca mi gideceksin ailenin yanına.

İzin istemek olayını anlayabilmis değilim. ..sanki işveren töbe yarabbim.
İşten izin istiyor çünkü hizmetler aksayacak.

Baştan ipleri eline vermişsiniz malesef.
10 saat sürekli gidip gelinecek bir mesafe değil ama senede 2 kereye de karışacaksa işiniz var.
Eşiniz çok bencil.

Allah bizleri çocuklarımızı merhametlilerle karşılaştırsın..biz iyigün evlileriyiz. kötü günümde yanımda olmaz.. ben iyiysem iyiyiz ben iyi değilsem kötüyüz.
kendi ayaklarinin uzerinde duran kadinsin cok iyi bir meslegin var haa bosam falan demem ben ailemin yanina gidiyorum de gerekirse rest cek ailemin yanina gitmemis kisitlarsan bu evlilik boyle surmez de

çok ayıp bu tavrı..öyleyse sende onun ailesinin yanına gitme..

Nasil sinir oluyorum söyle erkeklere. Kusura bakmayin ama esiniz tam bir egoist. Benim babamda annemi - babaannemin yüzünden birde kendisi anneci, pasif olunca o yillarada - göndermemis tam 7 yil üstelik. Bizi akrabalar bir iki kere gizli göndermisti. Annemde napsin hep altan almis. Simdi cok pisman tabiki ikiside. Izin almayin madem sizde haber verin. Ne yapabilirki. Cirkinlesirse, sende cirkinles.

Benim aileme beni göndermiyorsun madem , seninle de ben hiçbir yere gitmem haberin olsun de , ağırlığını koy boyun eğme hiç . Ne kadar kazma çok arkadaş ya valla sinir oluyorum böyle şeyler okudukça.

Her sene Şubat tatili tartışma olduktan sonra sonuç ne oluyor?
Evde mi kalıyorsunuz yoksa gidiyor musunuz?
gidiyorum. tartışma sonucu bi şekilde gidiyorum ama yıprandım çok.. bu sefer iş ciddi herhalde..

Şimdi benim de yaram olduğu için eşinin açısından bakıyorum; her tatilde eşimin ailesinde olmak istemezdim. Eşimin gitmesine lafım olmaz ama gidip de şubat tatilinin tamamını orada geçiriyorsa aşırı bozulurum,demekki ben değersizim diye görürüm. Gidin 1 hafta kalın en azından,sanırım her tatilde çok uzun kalmak istiyorsunuz,doğru mu?
hayır canım. 10 gün anca kalırım.. zaten şubat tatili 15 gün. ne kadar kalabilirimki.. yazında 15 gün kalmıştım.

Yeni evliyken eşim de kısıtlıyordu.Önceden izin istiyordum ama aileme izin isteyerek gitmek zoruma gidiyordu.Gidince kafam rahat olsundiye,ailemde huzursuz olmasın,tatsızlık çıkmasın diye izin istiyordum.Bir gün dedim ki;Sana olan saygım var ama 2 yere giderken senden izin almam,1. hastaneye tedavi olmam gerekiyorsa sormam giderim.2.ailemi görmek,gitmek konusunda .Bu yüzden beni bırakacaksan ,ayrılacaksan ayrılalım dedim.Önceleri surat yaptı,ama sonradan alıştı.
bravo.. bana da şart böyle restler

İnsan ailesini de mi izinleri görecek bir de neymiş karar vermiş gitmiyorsunmus...Bir de ogretmensin çalışan kadinsin.yazik vallahi.
Çek restini. Sen almayacaksan biletimi ben alacagim de. Ama muhtemelen ekonomi de eşinin elindedir.
Allah korusun kötü birsey olunca mi gideceksin ailenin yanına.
aynen ekonomi onun elinde :KK43:

gidiyorum. tartışma sonucu bi şekilde gidiyorum ama yıprandım çok.. bu sefer iş ciddi herhalde..

hayır canım. 10 gün anca kalırım.. zaten şubat tatili 15 gün. ne kadar kalabilirimki.. yazında 15 gün kalmıştım.

bravo.. bana da şart böyle restler

aynen ekonomi onun elinde :KK43:
maas kartinida iste sen onu cok simartmissin akli basina gelsin

arkadaşlar merhaba.. forumun adı gibi benimde bir derdim var. fikirlerinizi alarak ferahlamak, içimi rahatlatmak istiyorum.. 4. yıllık evliyiz. 1 kızım var. severek evlendik. ailemden 10 saat uzakta yaşıyorum. eşimin ailesi ise yakınımızda. haftada 1, 2haftada bir mutlaka görüşüyoruz.. ailemi en son yazın gördüm. şubat tatilinde tekrar gitmek istiyorum. ama eşim istemiyor. çocuğu bırakmam, ben karar verdim gitmiyosun gibi şeyler söylüyor. öğretmenim. şimdi gidemezsem yaza kalıcak gitmem. yazın gidersin diyor bana.. şimdi gönderemeyen çocuktan ayrılamayan yazın nasıl göndericek.. dün akşam tartıştık baya ağır şeyler söyledim ona sinirden..birlikte gidelim diyorum hayır diyor. kendi ailesiyle istediği zaman görüşebiliyor.. çok bencil napıcam bilmiyorum...ben karar verdim gitmiyosun. son noktayı koydum gidemezsin diyor her konu açıldığında.. çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..insan ailesinin yanına giderken böyle şeyler yaşarmı..normal durumlardada böyle. bişey almak isterim ben istemiyorum.. bi yemek yapmak isterim ben yemem yapma.. çıkmazdayım sürekli dua diyorum Allahım ıslah et düzelsin diye.. Allah yardımcım olsun. zor bir eşim var.offff napıcam :KK43:((
ben de böyle istiyorum de çık git.
ne yapabilir?

ona de ki şimdi yanından ayırmadığın kızın yıllar sonra senin gibi bir adama denk gelirse anne babasını görmek için bir adamın iki dudağına bakarsa vicdanın rahat eder mi???

ben kızımın da senin gibi bir adama denk gelmesini istemediğimden boyunduruk altına girmesini istemediğimden, anne babasından kopmasını istemediğimden ona örnek olucam ve gidicem . kararım bu sen otur oturduğun yerde de ve git..

Biraz bencil galiba gercekten. Ailenizle konuşsanız esinizle konuşsalar bu konuyu. Size de yazık Nasıl anlamaz. İleride kendi kızını da damadı kendine yollamaz da hasret kalır anlar sana yaptığını

X