allah yardimcin olsun ablacim
oysa sen egtimli ekonomik özgürlügü olan bir bayansin
ama iste allah iyilerle karsilastirsin
abi biraz sert ve anlaysisz galiba ama napcan kader iste
Allah bizleri çocuklarımızı merhametlilerle karşılaştırsın..biz iyigün evlileriyiz. kötü günümde yanımda olmaz.. ben iyiysem iyiyiz ben iyi değilsem kötüyüz.
arkadaşlar merhaba.. forumun adı gibi benimde bir derdim var. fikirlerinizi alarak ferahlamak, içimi rahatlatmak istiyorum.. 4. yıllık evliyiz. 1 kızım var. severek evlendik. ailemden 10 saat uzakta yaşıyorum. eşimin ailesi ise yakınımızda. haftada 1, 2haftada bir mutlaka görüşüyoruz.. ailemi en son yazın gördüm. şubat tatilinde tekrar gitmek istiyorum. ama eşim istemiyor. çocuğu bırakmam, ben karar verdim gitmiyosun gibi şeyler söylüyor. öğretmenim. şimdi gidemezsem yaza kalıcak gitmem. yazın gidersin diyor bana.. şimdi gönderemeyen çocuktan ayrılamayan yazın nasıl göndericek.. dün akşam tartıştık baya ağır şeyler söyledim ona sinirden..birlikte gidelim diyorum hayır diyor. kendi ailesiyle istediği zaman görüşebiliyor.. çok bencil napıcam bilmiyorum...ben karar verdim gitmiyosun. son noktayı koydum gidemezsin diyor her konu açıldığında.. çok taviz verdim demekki baştan toplayamıyorum şimdi..insan ailesinin yanına giderken böyle şeyler yaşarmı..normal durumlardada böyle. bişey almak isterim ben istemiyorum.. bi yemek yapmak isterim ben yemem yapma.. çıkmazdayım sürekli dua diyorum Allahım ıslah et düzelsin diye.. Allah yardımcım olsun. zor bir eşim var.offff napıcam((
bu ilk tartışma değilki. her sene şubat tatili zamanı yaz tatili zamanı bizde huzur kalmıyo. hep aynı sorun..onun amacı aslında benim senede 1 gitmem. onu yapmaya çalışıyo. hislerim çok yıprandı ben çok yıprandım..defalarca söyledim bunu.ama benimde hatam şu: tartışıyoruz mesela bi kaç gün soğuk duruyoruz birbirimize. sonra ben gidip bişe olmamış gibi davranıyorum. bütün tartışma boşa gidiyo bi yere varamıyoruz. bu defa uzatcam soğukluk meselesini. ona sormamam lazım bazı şeyleri ben her zaman ondan fikir almak isterim bişey yaparken.. onla birlikte karar alırız. eşimde iyice #Ada Lovelace arkadaşında dediği gibi toto tavan yaptı
Ben genelde şöyle diyorum:
Ben gidiyorum, istersen sen de gel
Ben genelde şöyle diyorum:
Ben gidiyorum, istersen sen de gel
Şimdi benim de yaram olduğu için eşinin açısından bakıyorum; her tatilde eşimin ailesinde olmak istemezdim. Eşimin gitmesine lafım olmaz ama gidip de şubat tatilinin tamamını orada geçiriyorsa aşırı bozulurum,demekki ben değersizim diye görürüm. Gidin 1 hafta kalın en azından,sanırım her tatilde çok uzun kalmak istiyorsunuz,doğru mu?