eşim 4 aydır işsiz

Amin canım.iş bulduğunu söyledi akşam.hem de 3 yer varmış.isteyince nasıl bulunuyormuş değil mi?
-birisi büyük bir firma şoförlük, asgari ücret veriyor, sosyal haklar var, yol parası yok, haftada 1 gün tatil
-birisi işçi 1200 maaş, senede bir ikramiye, cmts pazar tatil, eve çok yakın
-birisi kaynakçı 1500 maaş, küçük bir işletme cmts yarım gün, 2 ay sonra maaşa zam yapılabilirmiş, yol parası veriyor.
bana diyor hangisine başlayayım? bir büyük, bir orta, bir küçük işletme var.tercihi sen yap diyor.bende bilemedim.gerçi bir an evvel başlasın da...
sen olsan ne derdin?
Sanirim kaynakcilik istemiyodu bel agrisi yuzunden iscilik de zorlayabilir, geriye buyuk firma soforlugu kaliyor ama asgari ucretle de gecinebilir misiniz bilemedim ev kira mi?

Sanirim kaynakcilik istemiyodu bel agrisi yuzunden iscilik de zorlayabilir, geriye buyuk firma soforlugu kaliyor ama asgari ucretle de gecinebilir misiniz bilemedim ev kira mi?
evet kira. 600 kiramız var.işte faturalarla falan zaten 1000 ediyor.mutfağa yine bir şey kalmıyor yani.
aslında yığınla da borç var.biraz fazla kazanabilse taksitle borç ödeyeceğim ama nerdee.
zaten işe girince maaşına haciz gelecek.
yazarken fark ettim de, nereden tutsam elimden kalıyor. :KK43:

evet kira. 600 kiramız var.işte faturalarla falan zaten 1000 ediyor.mutfağa yine bir şey kalmıyor yani.
aslında yığınla da borç var.biraz fazla kazanabilse taksitle borç ödeyeceğim ama nerdee.
zaten işe girince maaşına haciz gelecek.
yazarken fark ettim de, nereden tutsam elimden kalıyor. :KK43:
Uzme kendini kotu gunler guzel gunlerin habercisidir gece olmadan sabah olmaz. O zaman ev de kira madem en yuksek maasliyi sec kendisi illa istemiyosa istedigini secsin yeter ki calissin yani.. Cocuklar biraz buyuyunce sen de calisirsin olmazsa

Uzme kendini kotu gunler guzel gunlerin habercisidir gece olmadan sabah olmaz. O zaman ev de kira madem en yuksek maasliyi sec kendisi illa istemiyosa istedigini secsin yeter ki calissin yani.. Cocuklar biraz buyuyunce sen de calisirsin olmazsa
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.

X