Allah razı olsun canım.bakıyorum ama ilanlar kurudu sanki.link vermek yasak sanırım kariyer li bir site var oraya bakabilirsiniz. allah hayırlı rızık kapıları açsın tez zamanda inşaallah
Mesleği ne cnm ?kızlar merhaba,
evet eşim 4 aydır işsiz.iki küçük çocuğum var, kiradayım ve ben çalışamıyorum.(hem çocukların bakılması meselesi, hem 6 aylık hastane tedavim var haftada iki gün gitmem gerekli)
evde artık soğuk rüzgarlar esiyor.hergün tartışır olduk.bana göre yeterince çabalamıyor eşim orası ayrı konu.
ramazandan önce yığınla iş vardı aslında.sevgili kocam armudun sapı, üzümün çöpü diyerek beğenip girmedi biryere.şimdi yine ilanlara bakıyordum doğru düzgün iş yok.
lafı uzatmak istemiyorum İstanbul Anadolu yakası (Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe) iş arıyoruz.artık asgari ücret de olsa işe girmeli.çok sıkıştık.aslında eşim kaynak ustası ama bel fıtığı var bu nedenle artık kaynak yapamayacağını söylüyor.şöförlük yapabilir (src-psikoteknik yok).bir fabrikaya vasıfsız eleman olarak girebilir.hatta büyük fabrikalarda sosyal haklar, mesai falan oluyor daha bile iyi olur yani.
kızlar söyleyeceğim o ki gören, duyan, bilgisi olan varsa şu mübarek günde haber bekliyorum.
sevgiler...
Yazmışsın görmedim, Pendik'te çok çevrem var. Kuzenim bi işe başladı o da boştu .şu an ii kazanıyo şükür. Istersen onla iletişime geçmeni sağlayabilirimAllah razı olsun canım.bakıyorum ama ilanlar kurudu sanki.
hani kısmet kapalılığı derler ya inanmaya başladım.3 yeri reddedip büyük bir firmaya şöför olarak başlayacaktı.adamlar önce tamam dediler sonra yok gözleri uykulu bakıyordu demişler haber de gelmedi.öyle işte ne olacak bilemiyorum
çok çok sevinirim canım.kara kara düşünürken aklıma kk geldi.belki vesile sizler olursunuz.Yazmışsın görmedim, Pendik'te çok çevrem var. Kuzenim bi işe başladı o da boştu .şu an ii kazanıyo şükür. Istersen onla iletişime geçmeni sağlayabilirim
Cnm özelden Ulaş bana. İşi anlatayım sana. Bildiğim kadarıyla. Kuzenle de konuşursun .eşin çok iş Seçen biriyse bilmiyorm nasıl olacak. Şu an kuzenim aylık 2000-4500 arası kazanıyo. Bebişim olmasa bende hemen başlayacağımçok çok sevinirim canım.kara kara düşünürken aklıma kk geldi.belki vesile sizler olursunuz.
Allah yardımcınız olsunkızlar merhaba,
evet eşim 4 aydır işsiz.iki küçük çocuğum var, kiradayım ve ben çalışamıyorum.(hem çocukların bakılması meselesi, hem 6 aylık hastane tedavim var haftada iki gün gitmem gerekli)
evde artık soğuk rüzgarlar esiyor.hergün tartışır olduk.bana göre yeterince çabalamıyor eşim orası ayrı konu.
ramazandan önce yığınla iş vardı aslında.sevgili kocam armudun sapı, üzümün çöpü diyerek beğenip girmedi biryere.şimdi yine ilanlara bakıyordum doğru düzgün iş yok.
lafı uzatmak istemiyorum İstanbul Anadolu yakası (Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe) iş arıyoruz.artık asgari ücret de olsa işe girmeli.çok sıkıştık.aslında eşim kaynak ustası ama bel fıtığı var bu nedenle artık kaynak yapamayacağını söylüyor.şöförlük yapabilir (src-psikoteknik yok).bir fabrikaya vasıfsız eleman olarak girebilir.hatta büyük fabrikalarda sosyal haklar, mesai falan oluyor daha bile iyi olur yani.
kızlar söyleyeceğim o ki gören, duyan, bilgisi olan varsa şu mübarek günde haber bekliyorum.
sevgiler...
ne işi yaprak o? yani ben çalışıyorum benim bile başlayasım geldi :))Cnm özelden Ulaş bana. İşi anlatayım sana. Bildiğim kadarıyla. Kuzenle de konuşursun .eşin çok iş Seçen biriyse bilmiyorm nasıl olacak. Şu an kuzenim aylık 2000-4500 arası kazanıyo. Bebişim olmasa bende hemen başlayacağım
Bence de nasıl bir işmiş o öylee benmde başlayasım geldiCnm özelden Ulaş bana. İşi anlatayım sana. Bildiğim kadarıyla. Kuzenle de konuşursun .eşin çok iş Seçen biriyse bilmiyorm nasıl olacak. Şu an kuzenim aylık 2000-4500 arası kazanıyo. Bebişim olmasa bende hemen başlayacağım
Bir sağlık kurumunda dış sahada.hasta transferleri vs.ve hepsi yabancı hasta. Bol bahşiş :)ne işi yaprak o? yani ben çalışıyorum benim bile başlayasım geldi :))
Anadolu yakasındaysan başla sende :) insanlarda ne para var ya. Şaşıyorum bazen.Bence de nasıl bir işmiş o öylee benmde başlayasım geldi
inşallah canıminşallah en yakın zamanda iş bulur...
Amin canımRabbim hayırlı kazançlı iş nasip etsin herkese.
canım 2005 te almış ehliyeti.ben araştırdım 27 haziranda sınav vardı.sınava girmesi gerekiyor.ücret olarak 500 tl dediler.o rakamı toparlayamadım.ama bir işe başlasın ilk işlerimden biri ona src psikoteknik almak.İŞKUR a kaydı var.arada bir mesaj geliyor. ama al benim kocayı vur duvara.artık çıldırtmaya başladı beni.kayınvalidem alt katımda geçen gün kavga ettik anneme gidiyorum dedi çıktı.annesinde kaldı bu gece de.ben de iş ilanları bulup mail attım.ben iş buldum yakında başlıyorum yazmış.inanasım gelmiyor nedense.şimdi de alt katta mı yoksa işe başladı mı.nerde ne yapıyor bilmiyorum.o bu kadar sorumsuz olmaya devam ederse yüz vermemeye karar verdim.SRC-Psikoteknik almakta bir şey yok. 2003 öncesi SGK girişi varsa 1 gün bile, SRC direkt alınıyor. Kariyer haricinde gazetede Korozo ilan vermişti mesela eleman arıyordu. Ülker vs. büyük firmalar İŞKUR aracılığıyla görüşmeler yapıyor. İŞKUR'a kayıt olsun. Telefona mesaj atıp mülakatlara çağırıyorlar. Bu aralar da var. En kısa zamanda bulur inşallah..
Acaba napmış sorsanıza kayınvalıdenıze?canım 2005 te almış ehliyeti.ben araştırdım 27 haziranda sınav vardı.sınava girmesi gerekiyor.ücret olarak 500 tl dediler.o rakamı toparlayamadım.ama bir işe başlasın ilk işlerimden biri ona src psikoteknik almak.İŞKUR a kaydı var.arada bir mesaj geliyor. ama al benim kocayı vur duvara.artık çıldırtmaya başladı beni.kayınvalidem alt katımda geçen gün kavga ettik anneme gidiyorum dedi çıktı.annesinde kaldı bu gece de.ben de iş ilanları bulup mail attım.ben iş buldum yakında başlıyorum yazmış.inanasım gelmiyor nedense.şimdi de alt katta mı yoksa işe başladı mı.nerde ne yapıyor bilmiyorum.o bu kadar sorumsuz olmaya devam ederse yüz vermemeye karar verdim.