• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim 1000 mg antibiyotik kullanırken hamile kalsam bebekte bir anomali olur mu ?

badecmrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
6
2
3
38
Merhaba arkadaslar bu sitede cok yeniyim fakat uzun süredir netten takip ediyorum 10 yasinda bir oglum var simdi ise allah nasip ederse 2. Bebisi düsünüyoruz yaklasik 1 aydir korunmuyoruz fakat yeni farkina vardim esim yaklasik 1 haftadir 1000 mg lik antibiyotik kullaniyor bu durumda acaba hamile kalsam bebiste herhangi bir anomali olur mu ? Cok takmis durumdayim arti hamile kalmayida cok istiyorum bana yardimci olabilirmisiniz ? :(

cnm bunu bende sormustum hep dusuk yaptıgım ıcın doktora ılgısı varm ıdıye
dırekt olmasa bıle ındırekt yanı dolaylı yoldan elbette etkısı olur dedı bebege

cnm bıse yazdıysan gorunmuyor bnm msjımı bana yollamıs oldun tekrar bılgıne

cnm bıse yazdıysan gorunmuyor bnm msjımı bana yollamıs oldun tekrar bılgıne
Cevap yazdim ama anlayamadim bi sekilde silindi k.bakma milkacim soyledigim gibi yeniyim burda bi alisma sureci yasiyorum :) ayrica tskr edrm .. Bende gectigimiz aralik ayinda 2.5 bebisimin karnimda kalp atislari durdugu icin hamilelige son verildi :KK43: bu durum beni cok yipratti ayni seyleri yasamak beni korkuturken birde bu problem oldu .. hersey allah tarafindan hayirlisi diyorum artik en kisa zaman da sana nasip olur insallah canim saglikli bir bebis :)

Cevap yazdim ama anlayamadim bi sekilde silindi k.bakma milkacim soyledigim gibi yeniyim burda bi alisma sureci yasiyorum :) ayrica tskr edrm .. Bende gectigimiz aralik ayinda 2.5 bebisimin karnimda kalp atislari durdugu icin hamilelige son verildi :KK43: bu durum beni cok yipratti ayni seyleri yasamak beni korkuturken birde bu problem oldu benim isten hersey allah tarafindan hayirlisi diyorum artik en kisa zaman da sana nasip olur insallah canim saglikli bir bebis allah isten herkese
amınsaglıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasıp etsın herkese

[QUOTCanpedmilka84, post: 37096588, member: 433175"]amınsaglıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasıp etsın herkese[/QUOTE]
Amin canim :)

Back