• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi ve kendisinde hiçbir problem olmayıp gebe kalanlar nasıl ve ne kadar sürede hamile oldunuz,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
merhaba arkadaşlar
Kendisinde ve eşinde problem olmayanların topiği olsun burası
Rica ediyorum konu dışı yazılmasın
Karmaşaya sebebiyet vermesin
Sitede bölük pörçük bilgiler mevcut ama bakın aklıma ne geldi
Sadece (iki tarafta da problem olmayıp) pozitif sonuç alanlar (gebe olanlar)
Şöyle yazabilir mi
Bakın örnek veriyorum
Hayıt tohumu ile hamile kaldım
Şu şekil kullandım
Şu kadar zamanda hamile kaldım
Sadece üç net cevap istiyorum kızlar
Sadece gebe kalanlar yazsın Kİ umut ışığı olsun bizlere
Nasıl? Ve ne kadar sürede??

Ben normal şartlarda hiç bişey kullanmadan gebe kaldım

Ana bildigim bı bilgi var belki işe yarar daha önce bunu yapıp hemen hamile kalanlar oldu

Ebegümeci ni kaynatıp atabilecegin bı kapta çamaşırını çıkarıp üzerine oturuyorsun yani buharı ne

Ebegümeci in buharı içerdeki iltihabı vs hastalıkları temizliyormus bununla gebe kalan olmuş annemin yakınlarından

.
Ne şekilde kaç dk kaynatildi öğrenirim sizin için

1A79F297-29E0-44BA-A1C2-FABABA46431D.jpeg
4BC07593-F0B4-455B-9197-6F6D8BC84CDB.jpeg
Selam kızlar bende herhangi birşey denemeden hamile kalanlardanım. Denemeye başladığımızın ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim. Herhangi birşey yapmadım sadece ilk ay ilişkiye girme yoğunluğumuz biraz azdı,ikinci ay biraz daha yoğunlaştırdık. Dün bi arkadaşa daha göstermiştim bu fotoğrafları sizle de paylaşmak isterim fikir olması amaçlı. Bilmeyenler için anlatayım. Pepapp adet uygulaması. Koyu pembe adet olduğum günler. Üzerinde kalp simgesi olanlar ilişkiye girilen günler. Mavi ve mor renkli olanlar da doğurgan olunan günler. Her uygulamada doğurgan olduğunuz gün farklı gösteriyor olabilir bende böyle birşeyle karşılaştığım için doğurgan olduğum ihtimali gösterilen 10 günü 1 er gün aralıklarla değerlendirdik. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah

Ben normal şartlarda hiç bişey kullanmadan gebe kaldım

Ana bildigim bı bilgi var belki işe yarar daha önce bunu yapıp hemen hamile kalanlar oldu

Ebegümeci ni kaynatıp atabilecegin bı kapta çamaşırını çıkarıp üzerine oturuyorsun yani buharı ne

Ebegümeci in buharı içerdeki iltihabı vs hastalıkları temizliyormus bununla gebe kalan olmuş annemin yakınlarından

.
Ne şekilde kaç dk kaynatildi öğrenirim sizin için
Tamam sevinirim
Çok sağolun
Bir de regl bittikten sora kaçıncı gün die de sorarsanız sevinirim

Eki Görüntüle 2154856 Eki Görüntüle 2154855 Selam kızlar bende herhangi birşey denemeden hamile kalanlardanım. Denemeye başladığımızın ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim. Herhangi birşey yapmadım sadece ilk ay ilişkiye girme yoğunluğumuz biraz azdı,ikinci ay biraz daha yoğunlaştırdık. Dün bi arkadaşa daha göstermiştim bu fotoğrafları sizle de paylaşmak isterim fikir olması amaçlı. Bilmeyenler için anlatayım. Pepapp adet uygulaması. Koyu pembe adet olduğum günler. Üzerinde kalp simgesi olanlar ilişkiye girilen günler. Mavi ve mor renkli olanlar da doğurgan olunan günler. Her uygulamada doğurgan olduğunuz gün farklı gösteriyor olabilir bende böyle birşeyle karşılaştığım için doğurgan olduğum ihtimali gösterilen 10 günü 1 er gün aralıklarla değerlendirdik. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Teşekkür ederim
Emeğinize sağlık

Biz korunurken 1 kez deneyelim dedik hamile kaldım. Sonra düşüverdi 5 haftalık.

Back