Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş Olsun Canim, Benim Eşimde Sperm Sayisi Az Sanirim O Işlemleri Hiç Bulamiyinca Yapiyorlar Sana Yardimci Olamiycam... Bu Arada Dersimlisin Sanirim?
canım benim eşime pesa yapıldı. yani yumurtalıklardan şırınga ile sperm aldılar. biz kendimizi mikrotese yapılacak diye alıştırmıştık. şükürler olsun gerek kalmadı. doktorlar pesayı deneyip olmazsa mikrotese yapacaklardı
benzer başlıklar altında 2 konu açmışsın canım.diğerine cevap yazmıştım ama sanırım görmedin.ilk denememizde pesa ikinci de tese yapıldı.nasıl bir bilgi istiyorsun.Yardımcı olabilirim.
Geçmiş Olsun Canim, Benim Eşimde Sperm Sayisi Az Sanirim O Işlemleri Hiç Bulamiyinca Yapiyorlar Sana Yardimci Olamiycam... Bu Arada Dersimlisin Sanirim?
canım kökümüz tunceli amaerzincanlıyım..mesajın için çok teşekkür ederim biraz geç cevap verdim çok özür diliyorum.eşimde hiç sperm olmadığı için tesa yapılacak ama çok üzülüyorum ya bulamazlarsa diye bu cuma iknaedebilirsem yaptırcaz:1hug:
canım geç yazmak zorunda kaldım özür diliyorum acaba senin eşinde tıkanıklığa mı bağlıydı çünkü onlar daha şanslı oluyormuş biz de başka şans yok testiste bulamazlarsa artık hiç umut yoksen inşallah hamilesindir.transfer oldu mu