Esi/Sevgilisi Alman olan varmi??

CagLo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.575
0
Son zamanlarda cok duyar oldum, Türk kizlarin alman erkeklerle evlendigini.
Iki farkli kültür, din, dil.. Zor olmuyormu?? Sonucta Türk ve müslüman olunca bile insanlar bu dogulu/batili veya bu sunni/alevi diyip ona göre hayat arkadasini seciyor..
Ailelerin tepkileri nelerdir?? Ve pisman oldugunuz oluyormu??
Ben sahsen yapabilecegime inanmiyorum. Nisanlimla iliskimize baslarkende kendimi ona yakin hissetmemin en büyük sebebi ayni memleketden olusumuz ve uzaktanda olsa akrabam diyebilecegim bir insan olmasiydi.. Hani Leb demeden Leblebiyi anlamak diyorlar ya, ona benzer bir durum.. Ona bazi durumlari uzun uzun anlatmami gerekmeden o biliyor zaten, cünkü oda benim ailem gibi bir aile tarafindan ayni kültürle yetistirildi..
Bir alman icinde bunu söyleyebilirmiyiz acaba??

almanlar için durum nedir bilmem ama ben de ingiltereden geldim
ordayken ingiliz sevgilim vardı
sizin söylediğiniz gibi kültür farkı vs cok olmuyo cünkü ben 3 yaşında gttim zaten orda hemen kreşe başladım yıllarca onlarn kültryle orda büyüdüm
o yüzden bana normal gelmişti
ama o bnm için çocukluk aşkıydı, bitti
belki türkiyeye gelmesem hala inglz sevglm hatta belki eşim olurdu =))

Din, dil, irktan önce bence en önemlisi insan olabilmesidir, sokakta esini dövüp, asagilayip herkes icersinde küfürler yagdiran bircok Türk gördüm maalesef ama bunlari karisina uygulayan hicbir alman görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…