• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Salazopyrin kullanıp sağlıklı hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.855
2.529
658
Merhaba arkadaşlar aranızda eşi iltahaplı romatizma için bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı ? Maalesef bu ilaç erkeklerde geçici kısırlık yapıyor ve bebekte anamoli yapabiliyormuş . Eşim bu ilacı kullanıyor ve sperm testinde baş anamolisi % 62 morfoloji % 4 çıktı . Ben haziran ayında hamile kaldım ama 6 haftalık iken dış gebelik şüphesi vardı iğne ile sonlandırıldı ve patalojiye gitti alınan parça ve dış gebelik olmadığı bozulmuş gebelik olduğu söylendi eşim ilacı bıraktı 1 aydır içmiyor ama ne yapacağımızı şaşırdık . Doktor 3 ay içmesin eşin ilacı öyle deneyin dedi ama hala ben korkuyorum ya yine aynı şeyleri yaşarım diye . Bende de miyom var kimi doktor bebeği düşürür diyor kimi sorun olmaz diyor sorunumuz çok . Düşünmekten kafayı yiyeceğim . Allah yardım etsin benim gibi çok isteyenlere , bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız inş .

merhaba. durumunuz ayni. bende de miyom var. yeni ameliyat oldum. esimde de romatizma var
onceki tup bebek denememizde hic biri tutmadi.
megerse esimde salazopryinden dolayı sorun varmış.

esin bu ilaci birakti mi? birakinca 3 ay icinde spermler duzelir dediler. yerine ne kullaniyor? acil cvp lutfen

Back